SUPEROWA AKTORKA SZKODA ZE NIE MA JEJ W TOP 100
SUPER GRAŁA W STRASZNYM FILMIE! DAWAJCIE DZIESIENĆ ŻEBY WESZŁA DO TOP100!
Święta racja ...
Gdyby zagrała w czymś poważnym ...
Kretyna każdy umie z siebie robić ...
(Chociaż jej to akurat nawet to nie wychodziło...)
Wg. też Anna jest świetną aktorką. Pokazała swoje możliwości w "Strasznym filmie". A w filmie "Króliczek" wyglądała na prawdę sexownie ;]
"wg. też" hohohohho no to mamy proszę państwa przykład jaki rodzaj człowieka uważa tą aktoreczkę i filmy z jej udziałem za dobre...rozumiem,że może się komuś podobać jej gra ( choć ni w pizdę ni w oko nie jest przekonująca ), ale nie będzie brana na poważnie, jeżeli jej fani to imbecyle z dysgrafią.
Po pierwsze twój nick jest napisany pokelangiem (to taki,w którym się porozumiewają pokemony,więc już na starcie nie biorę cię poważnie).Po drugie twoja ocena wyniosła 10/10,czyli mając do dyspozycji 10 punktów stawiasz ją na równi z aktorami takimi jak Nicholson, Pacino,De niro,Freeman, co oznacza najzwyczajniej w świecie,że jesteś imbecylem,którego własna matka powinna za pępowinę spuścić do kibla i podtapiać przed wrzuceniem. Po trzecie stawiam temu beztalenciu 1/10 ( choć moim zdaniem zasługuje na 4 ) tylko po to,żeby nieco naprawić ranking. Po piąte wypierdalaj.
Nie można być pewnym tego, że np. Nicholson( ubóstwiam człowieka), miałby taki takt komediowy. Hmm.... to zaskakujące, ludzie myślą, że jak ma się chociaż jednego oscara to jest się "bóg wie" jakim dobrym aktorem i można zagrać wszystko. Niestety nie widzę np. Meryl Streep, nawet mojej ulubionej Glenn Close w roli Anny, np. niech będzie ze "Strasznego filmu". Ja osobiście widzę w Annie większe poczucie strony komediowej niz u nie jednej zdobywczyni Oscara, Złotego Globu czy tam Pamy. No masz prawo do własnej opini, ale bez przesady, nie rób z siebie takiego fanatyka.