Anna Mamczur

6,6
123 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Mamczur

Czy ona nie przypomina Wam Anny Muchy?? Ja na przykład oglądają "tylko mnie kochaj" byłam przekonana że ta sprzedawczyni to Anna Mucha ;)
Pozdrowionka

Od Muchy pani Ania Mamczur jest znacznie ładniejsza i zdecydowanie bardziej utalentowana :)

wciąż tęsknię do Ani a tu już 40-te urodziny

Też mi to skojarzenie przyszło przed chwilą na myśl ;)
Całe szczęście, że Pani Ania (cuż za piękne imię :)) od Muchy jest tysiące lat świetlnych piękniejsza, a i - jak to już tutaj zostało zauważone zarówno talentem ( jak i wszystkim innym) bije Tse-Tse na głowę.
Obie Panie łączy jedynie to, że obie należą do płci pięknej, a różni - wszystko - rzecz jasna na korzyść Anny Mamczur. Nawet teraz, po latach widząc Pokój 107 na Jej widok błysk pojawia się w oku i szybsze bicie serca, czego o Musze nigdy powiedzieć nie mogłem i nie mogę. Niech sobie ma i swoje lata - bez względu na to ile wiosen piękną kobietą jest i basta, a Młóha nawet do pięt Jej nie dorasta ;)

Taaak :) Ja oglądałam serial.. dość stary, 'Pokój 107' i faktycznie .. bardzo obie panie są podobne. Nawet w sposobie wypowiadaniu się, ruchach. ;]

http://wyborcza.biz/biznes/12,102440,9720663,Bizrozmowa__Anna_Mamczur__tworczyni _kosmetykow_Phenome.html
Krótki wywiad

ja myślałam, że to A. Czartoryska, a do A. Muchy też podobna.

Taaak! Też widziałem ją w 'Pokój 107' i myślałem, że to Mucha :)

Przypomina. Taak, oczywiście Mamczur - Muchę. Czemu? Bo Muchy wszędzie pełno, a Mamczur mało kto zna, lub puścił w niepamięć. Fakty są takie, że Mamczur jest 10 lat starsza, 10 razy ładniejsza, 10 razy zdolniejsza, 10 razy skromniejsza. Podkreślam, że to 10 jest na korzyść Mamczur, a nie na niekorzyść Muchy, nic przeciw Musze nie mam.