Anna Próchniak

7,2
8 746 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Próchniak

Bardzo dobrze odegrala w tym filmie swoja role i pokazala ze jest naprawde piekna... Ale jest w
tym filmie mala niescislosc... Mam na mysli motyw ze CYGANKA namawia zwyklego chlopaka NIE
CYGANA aby zostal jej facetem... Fakty sa takie ze rodziny cyganskie robia wszystko aby MLODE
CYGANKI nie spotykaly sie z innymi chlopakami OD CYGANOW a jesli juz sie taka rodzina dowie
ze takie cos ma miejsce zrobia wszystko aby rozwalic ich zwiazek a chlopaka zastraszyc by
zapomnial o niej... Dlatego tak malo widzicie na ulicach par ze CYGANKA jest u boku NIE
CYGANA...

punisher822_filmweb

Młoda dziewczyna z ideałami na wiele mogła liczyć, rodzice nie pozwoliliby na taki związek, dlatego specjalnie nie buntowała się przed ślubem z wybranym jej mężczyzną i ani słowa nie powiedziała o miłości do Kazika (nie jestem na świeżo, mogę czegoś nie pamiętać). Jednak zakochała się, zafascynowała innym światem, w gruncie rzeczy nawet uciekła! Także wyraźnie pokazane jest, że takie związki nie były preferowane, ale co innego zakazy, a co innego młodzieńcze zakochanie