Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

zapamietam ja jako idiotke. kiedys wziela udzial w charytatywnym odcinku
teleturnieju "milionerzy". nie wiedziała kto napisał "mistrza i malgorzatę"
to klasyka. jaka z niej aktorka? jaki poziom reprezentuje? ladna buzia to
nie wszystko, to prawie nic (przynajmniej dla mnie).

catpsi_

Widze zdrowo jestes porypany/a. Powiedz mi wiesz kto napisał książkę hmm "Siła żywego słowa w biznesie" ? Pewnie nie wiesz.. a jest to też klasyka. Mam przez to uważać ze jesteś idiota/ka ? raczej nie.. pozdro

diablomanii

taaa... na pewno można porównywać te dwie książki..... marnie z językiem
polskim, no ale nie ma się widocznie co dziwić, bo słownictwo którego
używasz świadczy o poziomie. jaka aktorka tacy fanowie. ;/

catpsi_

przybylska (celowo z małej!) to kretynka jakich mało. Intelektualne i aktorskie i dno, któremu nie pomoże nawet sprawny retusz ryja. Marna imitacja kobiciny...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
pooh77

tak sie pisze. w słowniku...pardon, trzeba go znać. no nić mam nadzieje że
usuną ten wpis. jakieś zasady kultury muszą chyba obowiązywać....

catpsi_

W języku polskim pisze się "fani". Poza tym, w języku polskim obowiązują znaki diaktryczne, o których najwyraźniej nie masz pojęcia.
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=fani

pooh77

Tak jest słowo fani, ale jego deklinacja przez rzeczowniki wygląda zupełnie inaczej. Catpsi dobrze napisał/a, no ale czego się tu spodziewać po FANACH Przybylskiej...

martinez88

A to ciekawe...Owszem, istnieje słowo "fanowie" ale dotyczy tylko i wyłącznie liczby mnogiej rodzaju męskiego...I co sugerujesz pisząc - "czego się spodziewać (...)"? Zresztą, co robisz w tym miwjscu jeśli Ty nim nie jesteś? Hipokryzja...

catpsi_

jak już się czepiasz innych, to spójrz na siebie i w jaki sposób piszesz.
bo to raczej fani. a nie fanowie.

catpsi_

FANOWIE!! łahahahahaa łahahahahhaha już dawno takiego byka nie czytałem na filmwebie!!!

kursu

ok, piszę się fani, ale nie tylko ja zrobiłam ten błąd (patrz: Gazeta
wyborcza) Fakt faktem, Przybylska nie grzeszy inteligencją. To jest myśl
przewodnia tego postu!

catpsi_

Haha Fanowie...
To się uśmiałem, lubię sobie po pracy poprawić humor i ty mnie nie zawiodłeś...

Fruit_fack

Łał, żęczywiscie boki zrywać:/

catpsi_

Btw, na podstawie tego, że nie znała (zapomniała może...?) autora "Mistrza..." twierdzisz, że jest głupia czy po prostu jesteś złośliwa?

catpsi_

ja też nie wiem. ;p

NaomiClark_

Михаил Афанасьевич Булгаков

<za krótki>

NaomiClark_

nic dziwnego. Mistrz i Malgorzata jest lektura obowiązkową dopiero w szkole sredniej

;P

the_men_from_okinawa

Może i nie zna autora "Mistrza i Małgorzaty”, co może być dość śmieszne, ale ilu z Was samemu sięgnęło po tą książkę. Wiecie to tylko dlatego, że kazali Wam nauczyciele zwrócić uwagę, na kolejną z tysiąca lektur, a teraz każdy mądry. A może o treści porozmawiamy, Państwo Mądrzy...Trzeba wziąć poprawkę na to, że chcąc zostać aktorem nie ma czasu się na wszystko. Ma dziewczyna, czym się pochwalić, a co najważniejsze spełniła swoje marzenia, dlatego nie siedzi teraz na dziwnych forach i nie objeżdża innych, jak co poniektórzy. Ale nie broniąc już jej tak do końca, uważam, że będąc znanym w kraju trzeba sobą coś reprezentować i znać choćby najwybitniejszych pisarzy.

Agisa

takim przedziwnym zbiegiem okoliczności składa się, że "Mistrz i Małgorzata" była jedyna lekturą, którą miałem przyjemność przeczytac jeszcze długo zanim mi to kazała uczynic polonistka w liceum. Z miłą chęcią zawsze do niej wracam zarowno w lekturze jak i w dyskusjach.
pozdrawiam.

the_men_from_okinawa

Widzisz, Ty tak i to Ci się chwali, ale myślę, że większośc ludzi wypowiadających się na tym forum niestety nie. Jednak jeżeli chodzi o krytykę to pierwsi i najgłośniejsi. Każdemu się zdarza, ale to nie powód, by wyzywać innych od idiotów. Niestety na tym forum, ludzie często udowadniają, że nie wiele mają oleju w głowie a jedyne co potrafią, to wyzywać innych.
Wracając do Anny Przybylskiej to poza tym że jest piękną kobietą, to moim zdaniem, jako aktorka ma do pokazania coś więcej niż tylko zgrabny tyłek. Obecnie można ją zobaczyć w KSD i uważam, że gra tam całkiem dobrze. Może nie będzie nigdy oskarową aktorką, ale w rankingu polskiech aktorek jest jedną z lepszych.

the_men_from_okinawa

A tak gwoli wyjaśnienia, "Mistrz i Małgorzata" jest obowiązkowa lektura tylko na profilu humanistycznym. Czyli sugerujesz, że np. ścisłowcy też są głupi? To tak przy okazji, nie mówię o Przybylskiej. ;>

catpsi_

Każdego z nas można zagiąć nawet z dziedziny z której uważamy się za specjalistów. Jak widać literatura nie jest jej mocna stroną. Nie oceniaj ludzi po jednym głupim błędzie. Z tego co słyszałam w szkole średniej już zaczynała grać w filmach. Zaczęła spełniać swoje marzenia i coś robić ze swoim życiem. A ty ile masz lat i co osiągnąłeś?

Kaity

nie twierdze ze ona jest lepsza ode mnie, i nie mam zamiaru sie tu w zaden
sposob targowac osiagnieciami. mam prawo do krytyki. nie podoba mi sie ona
jako aktorka, jej gra w zaden sposob do mnie nie trafia. a mistrz i
malgorzata to tylko jeden z dowodow. moze lubie madre osoby ... Polska to w
koncu demokratyczny kraj. moge sobie lubic kogo chce, tak jak i wy...
forumowicze. pozdrawiam

catpsi_

Naprawdę nie wiedziała kto napisł "Mistrza i Małgorzatę"? Ale wreszcie odpowiedziała na pytanie?

Izusia0995

Nie wierze. Najgłupszy komentarz jaki w swoim życiu czytałem. Brawo! Masz u mnie pierwsze miejsce w rankingu.

catpsi_

Catpsi:) Wiesz, coraz częściej czytając tematy na filmwebie przychodzi na myśl takie jedno powiedzenie "nie tykaj gówna bo zacznie śmierdzieć" ;) Z ludźmi się nie dogadasz ;) Bo mają oczy przysłonięte hm.. Zawiścią, głupota? Nie wiem. Coś im się tam w życiu nie udało i czepiają się każdego małego błędu ortograficznego aby tylko zasłonić swój niski poziom. Dyskusje są zawsze bezowocne.

catpsi_

Sama prawda, nic dodać, nic ująć. Przybylska to zwykła szmata serialowo-
reklamowa w dodatku bez grosza talentu, a jej uroda to suma kilku warstw
tapety i sprytnych zabiegów w photoshopie. Przykład tzw. "kariery przez
łóżko", smutna polska rzeczywistość...

catpsi_

"Anna Przybylska: to jest zawód, który ogłupia"
http://film.onet.pl/0,0,2189692,wiadomosci.html