Anna PrzybylskaI

7,5
9 211 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

Pazerna na kase na każdym kroku....Czekamy jeszcze na reklame prezerwatyw, środków na potencje i dmuchanych lalek.

SzczolekMay

to niestety prawda. pani przybylska jest bardzo mierną osoba wykonująca zawód aktora (bo szkoły aktorskiej nie skonczyła) . mam wrazenie ze zna sie tylko na kosmetykach firmy ktora reklamuje , zamiast postawic na wykształcenie. aktor to nie ma byc manekin ale osobowosc, ktora przyciaga. tu pustka.. zreszta co tu mowic o aktorstwie.. jak ją zobaczyłam w złotopolskich 10 lat temu to aż mi jej żal było, jaka wtedy była aseksualna..

użytkownik usunięty
Gosiak270289

Oj weź już nie przesadzaj i ty SzczołekMay też.

Anna Przybylska z tych aktorek młodego pokolenia jest najlepsza, najinteligentniejsza i najbardziej normalna. Te wszystkie Glinki, Zielińskie i cała reszta Książkiewiczów razem wziętych nie umywa się do Przybylskiej która może i nie gra jak Streep, ale też nie sprzedaje się jak k***a byle szmatławcowi (gazecie), mówiąc o tym jaką kupę dzisiaj zrobiła.

A reklamuje wszystko bo jest mądra - skoro kasa leci to grzechem byłoby z tego nie skorzystać. Sam bym reklamował nawet i k****a paczkę tamponów mimo, że jestem facetem jakby mi zaproponowali za to milion złotych.

fajnie się wypowiada, jest inteligentna, bez żadnych skandali, ma fajną rodzinę, gra przyzwoicie więc o co chodzi?

Gosiak270289

są w polskim kinie aktorzy, którzy nie skończyli żadnej szkoły, a grają lepiej od tych z castingu wziętych, ale niestety przybylska do niech nie należy. uroda to wszystko co może nam zaoferować. a sympatię widzów zyskała chyba specyficznym poczuciem humoru i związkiem z piłkarzem, bo nie wiem czym innym.

tellmesomething

Z niego taki piłkarz jak z niej aktorka, z drugiej strony musi go bardzo kochać,
bo mówi o nim jak o zawodniku rangi Ramosa albo Silvy, a chłopina ławę grzeje pół "kariery".

SzczolekMay

widzę, ze jakiś hejtklub założyłyście we dwie. smutna ta Wasza zazdrość.

SzczolekMay

zamilcz paszkwilu! :)

godsaveme

Jak można nazwać kogoś paszkwilem, nie wiedząc totalnie jak obrażana osoba wygląda...?

Shalvia

jakbym nie widział to bym nie nazywał.

godsaveme

Paszkwilem nie można nazwać osoby, paszkwil, to TEKST nieelegancko wyśmiewający daną osobę. Ale z ciebie gadzinówka.

SzczolekMay

To nie do konca tak.. Anka sama mowi ze traktuje swoj zawod jak ZAWOD na ktorym ma zarabiac pieniadze... nie przyciaga do tego wiekszej wagi. Jesli proponuja jej reklamowanie kosmetykow, ma na to ochote i ma dostac za ta gruby hajs to czemu nie ? Zarabia duze pieniadze i ma w dupie co sobie pomyslicie.. Jesli sama to tak sobie tlumaczy i nie ma sie za aktorke wysokich lotow to mi to w ogole nie przeszkadza . Pewnie wiekszosc spoleczenstwa rbila by podobnie . pjontka !

SzczolekMay

Niech reklamuje jak ma ochotę.
Dobrze jej za to płacą, więc czemu miałaby odmawiać?!Każdy będąc na jej miejscu zrobiłby to samo.
Ustawi życie sobie i rodzinie, tym bardziej, że zawód aktorki, czy piłkarza nie trwa wiecznie i za coś trzeba żyć.

użytkownik usunięty
maddie_wgr

Dokładnie.

Proponują jej udział w reklamie - zgadza się bo chce zarobić jak każdy człowiek.
Proponują jej udział w filmie - zgadza się bo chce zarobić jak każdy człowiek na rodzinę. Miejcie pretensje do producentów filmu, a nie do niej.

Jakbyście dostawały z*******ą pracę a były bezrobotne, odmówiłybyście?

SzczolekMay

Dziwne bo jakoś tak często nie widuję jej w reklamach.

Moderatorrr

Pani Szczołek żal d... ściska bo jedyne z czym się kojarzy to szczekanie i plucie na znane osoby ( wystarczy wrzucić w google ).Sama nic nie osiągnęła i wyraźnie boli ją jak innym się w życiu układa :) sądzę, że powinna pogadać z jakimś psychologiem bo ten jad którym pluje w końcu ją wykończy. Anna P może nie jest genialną aktorką ale ani nie reklamuje wszystkiego wbrew zarzutom ( ja ja kojarze z wody do picia i astora ), sprawia wrazenie normalnej osoby i ludzie ją lubia.

SzczolekMay

Pani Szczołek-fanka Klanu:)