Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway

8,2
70 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anne Hathaway

Po prostu zniewalająca uroda. Ona strasznie mnie podnieca. Nie mogę przestać o niej myśleć :P

użytkownik usunięty

Anne piekna?? Rozumiem, ze o gustach niby sie nie dyskutuje, ale zeby nazywac ja piekna... Moim zdaniem wyglada jak kondor - (nie obrazajac tych ptakow) a i Scarlett jest bardzo przecietna z twarzy.
Niestety to juz nie te czasy, gdy na ekranach krolowaly naprawde seksowne i zmyslowe aktorki pokroju Kim Basinger czy Sharon Stone... Teraz wmawiaja ludziom ze "piekne" to sa przecietniary typu: Kirsten Dunst , Hathaway czy Kristen Stewart...
Ech, szloda slow.

Kim Basigner ? To bardzo dobra aktorka i nie jest jakaś brzydka, ale nigdy nie była piękna. Kristen Stewart i Kristen Dunst mają w sobie zero uroku. Porównujesz je do Hathaway ? Chyba naprawdę nie dostrzegasz jej piękna.

użytkownik usunięty
umcyk25

Zeby dostrzec to "piekno" to trzeba jeszcze je miec :)
Pozdrawiam

Ona jak najbardziej je ma

Akurat Własnie Kim i Sharon są bardzo przeciętne, twarze jakich mnóstwo (nie twierdzę, że są brzydkie). Natomiast Anne ma nietypową urodę i jak najbardziej można stwierdzić, że jest piękna, kwestia upodobań. Ale trzeba jej przyznać, że oczy i biust to ma idealne :P Kirsten Dunst to paskuda i nie rozumiem wgl skąd porównanie do niej, bo chyba nigdy nie spotkałam się, aby ktoś wmawiał, że ona jest piękna

użytkownik usunięty
Vanillia

Buhahha, to sie usmialam :)
A widzieliscie chociaz Anne bez maikjazu? Moglaby straszyc na Halloween !
A nietypowa urode to juz bardziej ma genialna Helena Bonham Carter

http://getxcitefun.blogspot.com/2010/03/anne-hathaway-without-any-make-up-not.ht ml np tu ? Lol. Fajnie by było, jakby każda laska wyglądała tak dobrze bez makijażu ;) I sama bym chciała tak wyglądać bez niego :)

umcyk25

jest niesamowita, ma wyjatkowa urode i swietnie gra w filmach.

mrs robinson

Całkowicie popieram :)

mrs robinson

Jest przepiękna ! uwielbiam ją i jej uśmiech ^^

umcyk25

hahaha wielu tak ma;) co prawda nie ja ale zawsze cieszę się na wieść o nowym filmie z nią w obsadzie;) moja ulubiona aktorka

umcyk25

demi moore & sharon stone w latach 90. tyle w temacie.

miguelitooo

One nawet w latach 90 nie były zbyt ładne

umcyk25

Jestem tego samego zdania w Mrocznym na Jej widok śliniłem się jak Reksio do szynki :)