Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway

8,2
70 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anne Hathaway

Może jestem ślepa i glupia ale Anne przypomina mi Agnieszke Dygant...

madeleine_6

A mi bardziej przypomina Martę Żmudę-Trzebiatowską. Do Dygant nie jest w ogóle podobna.

madeleine_6

Raczej jesteś ślepia i głupia:)
(żartuje)

madeleine_6

NIE OBRAZAJ ANNE! dygant jest paskudna i szczurowata

madeleine_6

Dygant?! hahahahaah, bo padne przed komputerem! hahaha, w życiu nigdy... Anne jest piękna... a Aga- masakra... daj spokój

madeleine_6

Chyba żart...Dygant jest paskudna i ani troche nie podobna do Anne. Ta amerykańska aktorka jest śliczna, ma taką dziewczęcą urodę. Jasna karnacja tworzy wspaniały kontrast z jej ciemnymi włosami i dużymi, pięknymi oczami. Po za tym ma swietna figurę( bardzo kobiecą), jaką niektóre chudzielce mogą jej pozazdrościć. Okrągłe kształty, kobiece kształty:*

grzybolec

moim zdaniem Anne jest podobna do tej (okropnej obrzydliwej i paszczurowatej) dygantki ale tylko na zdjęciu głównym Anne ;)

madeleine_6

Jeśli tak sądzisz to faktycznie jesteś ślepia i głupia.

_Majka_

Tak, bo powiedzenie, że Anne jest podobna JEJ ZDANIEM do Dygant jest już wystarczającym powodem, żeby powiedzieć, że jest ślepa i głupia. Za to do założycielki tematu...jeśli już wyrażasz swoje zdanie, nie musisz pisać, że jesteś ślepa i głupia. Powtórzę jeszcze raz: TWOJE ZDANIE... według mnie to do Dygant raczej nie jest podobna chociaż na tym zdjęciu tego nie widać...

Madeline

Majka- czy to było do mnie? ja po prostu jak powiedziała moja poprzedniczka, wyrażam SWOJE zdanie!

phaolin

Nie to nie było do ciebie, to było do założycielki tematu :)

_Majka_

to się cieszę :D:D:D
pozdr. ;)
<króóótki>

madeleine_6

Nie wydaje mi sie, ale masz racje - akurat na tym zdjeciu pewne podobienstwo istnieje; podobna linia brwi + usta i zeby. Wyraz twarzy rowniez robi swoje.