piękna to ona zdecydowanie nie jest. każda część jej twarzy oddzielnie nie jest taka zła ale razem do siebie nie pasują, grą mnie jakoś nie powaliła, choć do tego nie będę sie czepiać bo taka zła te nie była, ale nie jest to kolejna gwiazda. za rok nikt już nie bedzie pamietał o jje istnieniu
no, cóż wg mnie raczej się mylisz. W przyszłym roku znajdzie się ona w dwóch filmach: "Becoming Jane" i na 70% w "Sweeney Todd" z Johnnym Depp'em. Raczej zostanie zapamiętna.
A co do jej urody... Jak powidział Ang Lee: 'Bardzo ciężko zrobić z niej brzydką osobę'.
Nie jest dziewczyna najbrzydsza.. i tez nieźle gra... chociaz wg mnie to ma jakiś sztuczny uśmiech <zwłaszcza w "Ella Zaklęta"... pozdro
"każda część jej twarzy oddzielnie nie jest taka zła ale razem do siebie nie pasują" to zdonie jest cudowne!bo ja też tak myślałam ale nie umiałam tego tak odpowiednio wyrazić!
moim zdaniem ona nie umiec grac, w "diabel ubiera sie..." byla tak drewniana ze ciezko bylo mi dotrwac do konca filmu
Dlaczego negatywnie wypowidają sie kobiety? Ja uwazam ze jest swietna i wszystkie jej cześci twarzy są piękne i tworzą jeszcze piekniejsza całosć? Jeśli ona nie jest ładna to kto jest ?
zgadzam się z Tobą! Anne jest śliczna i urocza, poza tym że jest ładna ma w sobie wiele ciepła i "to coś". A inne dziewczyny są zawistne ;)
Znowu "piękna" Polska zazdrość przez niektórych przemawia. Po co się Jej czepiacie, a szczególnie Ty osobo od postu wyżej? Znasz, Ją, że tak Ją mieszasz z błotem? Wstydi i żenada z Waszej strony...
Och, skoro juz mówimy o urodzie....
Jest piekna i co najważniejsze naturalna, ma ładne duze o czy i usta. Mimo, że powinnismy tu mówic o jej talencie i grze, to jednak przyłączam się i uwazam, że jest śliczna. A juz na pewno ładniejsza niż te wszystkie celebrity Hollywood, które wielbicie :D
uwazam ze Anne jest mloda sliczna i naturalna....rozwija sie bradzo ladnie jej wachlarz aktorski i niejedna jej zazdrosci!!
poozdrawiam
Identycznie twierdzi moja siostra;)
Według mnie, nie jest pięknością, ale także nie jest brzydka. A w filmach gra całkiem nieźle. Bardzo ją lubię i mam nadzieję, że zobaczę ją jeszcze w wielu filmach.
moim zdaniem Anne jest akurat, nie jest brzydka co byłoby niewskazane, ale też nie piękna, co często przeszkadza w karierze aktorskiej(choć nie zawsze, nie jest gruba ani chuda w sumie w sam raz, gra dobrze...
za rok to będziemy więcej o niej słyszeć niż teraz ;)
przypomina mi się jak zaczęłam uwielbiać Scarlett Johansson, kiedy jeszcze nikt jej nie znał, a teraz...
Moim zdaniem jest rewelacyjna, śliczna i naturalna. Nie rozumiem jak niektórzy mogą mówić, że jest nieładna. Ja takich lasek nie widze na ulicy, większość to plastiki :) wiec jak można ją krytykować
Naprawdę ładna dziewczyna, mnie szczególnie podobała się w "Diable.." zarówno przed , jak i po upiększaniu, śliczne oczy, usta... naprwdę nie wiem o co wam chodzi...
Według mnie jest śliczna. Nie wiem o co ci chodzi.
I na pewno będzie pamiętana, bo w 2008 i 2009 roku zagra w 4 filmach!
I nigdy nie wiadomo czy nie dojdą następne.
Pozdrawiam.
Ja również uważam że Anne jest śliczna.Szczególnie jej piękne duże brązowe oczy.Ideał kobiecości.Nic dodać, nic ująć.
WEDLUG MNMIE TO JEDNA NAJBARDZIEJ UTALENTOWANYCH AKTOREK MLODEGO POKOLENIA... zgadzam sie ze zdaniem "każda część jej twarzy oddzielnie nie jest taka zła ale razem do siebie nie pasują" prawda.. ;p;p jednak to czyni jej urode nieprzecietna.. i podoba mi sie