Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway

8,2
71 008 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anne Hathaway

Jest beznadziejną aktorką, nie mogę na nią patrzeć te oczy jak u krowy, usta od ucha do ucha, nie wiem jak ona może sie podobać komukolwiek, bidula teraz opowiada jak to nie jadła i włosy ścieła, ambitna chce pewnie dostać oskara w końcu sie jej należy na planie Nedzników spędziła aż 12 dni, na pewno wczuła sie w rolę, a nie to pewnie oskar należy sie jej jeszcze za Pamietnik Księżniczki- fakt, w Diabeł ubiera sie u prady, napatrzyła sie na Meryl oskar się jej zamarzył, mam nadzieje ze jej nawet nie nominuja, chociaz pewnie tak wkoncu ma męża izraelitę!!!!!!!!!!!!!

tomucho77

może i jestem trolem ale ta wasza Anne to krowa

un_soleil

Zapraszam ciebie do mojego wujaszka na wieś zobaczysz tam jakie są różnice między krową a człowiekiem.

tomucho77

do wujaszka taaaaaa jasne

un_soleil

Wymiękasz TROLLU ?

un_soleil

Też nie uważam jej za ładną kobietę. Poza tym nie jest ona aż tak zdolna by nominować ją do oscara. Jak dla mnie ona w każdym filmie gra tak samo. A to nie jest talent ;) Może i uważam źle ale każdy ma przecież prawo do własnych przekonań.
W pewnym aspektach się z Toba zgadzam aczkolwiek uważam, że lekko przesadzasz z tym "najeżdżaniem" na jej osóbkę. Przecież nawet jej nie znasz.

Raein

Niektórzy mają we krwi krytykowanie osób nawet wtedy gdy ich nie znają !

un_soleil

Ja nie skrytykuje jej talentu aktorskiego, który moim zdaniem posiada, ale mimo to też jej nie lubię, po prostu jej wygląd i mimika działają mi na nerwy i już.

sandrasakaszfil

Wreszcie świeży powiew inteligencji :)

tomucho77

muuuuuuuuuuuuuuuu krowa muuuuuuuuuuuuuuuuu

un_soleil

Zapraszam ciebie do mojego wujaszka na wieś zobaczysz tam jakie są różnice między krową a człowiekiem (a może i jeszcze pomacasz jakąś krówkę ?).

tomucho77

daj spokój z tym wujaszkiem wszyscy wiemy że on mieszka razem z Tobą

un_soleil

co do nedznikow zgadzam sie calkowicie!!!! opowiada jak jej bylo ciezko zeby tylko o niej bylo glosno! ona jest niezmiernie irytujaca baba!! odpychaja mnie filmy w ktorych wystepuje. i nie podoba mi sie jako kobieta, jest jakas taka plastusiowata.

magdacarax

oczywiście że tak!

un_soleil

no ba :))

un_soleil

ja rowniez jej nie lubie

victrish

"Anne jest tak pewna swojej wygranej, że już planuje kolejne, bardzo osobiste przemówienie - mówi osoba z otoczenia aktorki. Hathaway zaczęła trenować już przy Złotych Globach, a teraz chce powalić wszystkich na kolana. Pracuje z grupą specjalistów od tworzenia wystąpień. Chce wygłosić przemówienie, które zostanie zapamiętane na lata. Jej nowojorskie mieszkanie zamieniło się w scenę, gdzie wytrwale ćwiczy wystąpienie."