Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway

8,2
70 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anne Hathaway

wlasnie zastanawialem sie nad pewna rzecza. Bo ona mi sie zawsze strasznie podobala, obejrzalem
spora ilosc filmow z jej udzialem i dalej mi malo. dlaczego ja tak lubia nie potrafie odpowiedziec sobie i
niczego nazwac, ma swietny usmiech, wrec zpowalajacy, uwielbiam go, reszta dla mnie podlega w ocenie
calosci, czyzbym sie zabujal w kobiecie ktorej nigdy nie widzialem poza szklanym ekranem? troche to
zalosne, czyz nie? jakby komus sie zachcialo niech wymieni jej wady o ile jakies ma. pierszy raz ja
widzialem w ocalonych i juz wtedy przykula moja uwage chociaz film taki sobie w ocenie filmwebu na 6 i to
na szynach jednak ze ona tam gra nota podniesiona o 1 :). 2 tytuly w ktorych ona mnie rozlozyla na lopatki:
Milosc i inne uzywki (jakby nie ona to bym tego filmu pewnie nigdy nie obejrzyl) i jeden dzien (rewelacja,
jako calosc! swietna koncowka) jednak jak obejrzalem Les Mirables tak bylem wsciekly ze jej rola sie tak
szybko skonczyla ze mialem chec wyjsc z kina, bylo mi malo a to znaczy ze oscar dla niej byl zasluzony,
zmieklem doslownie, kur.. mac, kocham ja :)

kirkhamemt

dodam jeszcze tak ciekawostke, jak sie dowiedzialem ze anne bedzie pania Jewel w Rio, pierwszy raz obejrzalem bajke w oryginalnym jezyku, choc uwazam ze mamy swiente glosy w polsce, moze nie potrafimy robic bajki (smerfy jakas tam belgia, muminki jeszcze gdzies indziej, czy pszczolka maja chyba niemcy, bolek i lolek tylko dla wyrafinowanych odbiorcow, jedynie reksio na plus) jednak czy to w grach czy bajkach glosy sa cool. No ale anne czulem nonstop patrzac sie na tego biednego ptaka :D Dzieki niej obejrzalem go do konca, bo bajka jak dla mnie od taka sobie, zbyt przejrzysta, bardziej chyba trafia do mlodszej publiki :)