ta baba o pseudonimie ,,aktorka'' jest do dupy . nie ma za grosz talentu ani gustu , a na dodatek brzydula , jakich mało . 1/10 to w moim przekonaniu za mało , bo ona nawet na 1 nie zasługuje !!!!!!!
Uważam, że nie jest wcale taką złą aktorką. Jej wachlarz filmowy coraz bardziej się rozwija, dostaje role także w poważnych filmach. I choć prawdą jest, że jak na razie nie ukazała nam wybitnych umiejętności aktorskich, pokładam w nią nadzieję. A co do jej urody - uważam, że jest śliczna! Nietypowa i między innymi dlatego, po prostu śliczna.
Widać, że głupie, bo jak aktorce, która jest wysoko oceniana (15x miejsce to już nie byle jakie), dajesz 1/10 to świadczy to wyłącznie o twojej głupocie albo zazdrości. Czego? Sama zadaj sobie to pytani. No i to zdanie ''1/10 to w moim przekonaniu za mało , bo ona nawet na 1 nie zasługuje'' przypieczętowuje twój brak logiki. Skoro 1/10 to za mało to czemu piszesz, że nie zasługuje na 1 (śmiech).
Nieprawda, że ona jest beznadziejna. Popatrz na siebie najpierw, a nie oceniaj innych tylko po wyglądzie.
Obiecująca, tak bym to ujęła. Mile zaskoczyła mnie w zakochanej jane, idealnie pasowała do roli. Poradziła sobie swietnie i swtorzyła fajny duet z McAvoyem.a co do urody-rzecz gustu, ale nie jest brzydula. ma w sobie "cos":)
Hah, śmieszne.
Ciekawe jaki jest Twój ideał aktorki.
Nie wiem czy wiesz, ale po kropce pisze się dużą literą ;].
no jeśli Twoim wyznacznikiem dobrych i ładnych aktorek są pseudo gwiazdki z HSM to mnie nie dziwi Twoja opinia. One jej do pięt nie dorastają.
jakich ,,gwiazdek z hsm'' ? tylko ashley umie grać ! najpierw popatrz na moje wypowiedzi , a potem dopiero wypisuj durnoty . a do jeszcze innego posta : dlaczego dałam wysoko ocenianej aktorce 1/10 ? to proste !! bo po prostu jest badziewna !!!
Ja lubię Ashley, ale nigdy bym nie powiedział ze jest lepsza niż Anne! Na początku nie lubiłem Hathaway (pamiętnik księzniczki), ale obejrzałem "Brokeback Mountain", "Diabeł ubiera się u Prady" i "Zakochaną Jane" - Anne świetnie zagrała Jane i nie wyobrażam sobie innej aktorki:) A taka brzydka też wcale nie jest, choć co prawda nie jest jakąś tam boginią:) Również uważam, że jej kariera zaczyna się rozwijać i nabiera tempa - oby tak dalej!
A według mnie Anne jest przepiękną i wielce utalentowaną aktorką - zresztą tak samo jak Ashley Tisdale ! I wkurza mnie zdjęcie na FilmWeb - chyba brzydszego już nie ma.
Hmm no tu mi sie nie podoba:) http://media.justjared.com/headlines/2008/03/anne-hathaway-human-rights.jpg
Ale ogólnie to fajna i ładna z niej babka, zobaczcie:
http://uroda.onet.pl/_i/galeria/ah/1.jpg
http://republika.pl/blog_wl_3656144/4486163/tr/anne-hathaway-picture-2.jpg
http://images.askmen.com/photos/anne-hathaway/39631.jpg
http://gfx.filmweb.pl/blog/327988/136615.1.jpg
Sama jesteś badziewna ;] A po Twoim blogu można stwierdzić, że masz tandetny gust i lubisz kicz; po poziomie Twoich wypowiedzi - że jesteś głupim, różowym lachonkiem (który nawet nie zna zasad ortografii) ;]
dziecko, naucz się czytać, pisać, a przede wszystkim MYŚLEĆ, a dopiero potem zabieraj się do komputera. nie znoszę takich internetowych trolli jak ty.
co prawda, nie dostała jeszcze roli w której błysnęłaby jak gwiazda Hollywoodu, ale w Zakochanej Jane i Diabeł ubiera się u Prady, pokazała, że dobrze sobie radzi przed kamerą :)... A skoro napisałaś już tyle obraźliwych słów to wypadałoby podac jakieś przykłade dlaczego ona jest taka zła...
Ej no weź nie przesadzaj!! Ona nie jest taka zła, jest nawet dobrą aktorką, może nie jest rewelacyjna(dla mnie), ale dobrze sobie radzi w filmach. W ogóle jest niezła, przesadzasz
autorka tematu to znawczyni :D jakims bajkom z jetixa daje 8ki , swiau wg kiepskich 9 :D a np Prison Break 1 fakt ze tylko 1 i 2 sezon byl odbry potem juz gorzej ten 4 to juz wystrzelone ze tak owiem z d*** no ale jeszce wezmy na przyklad Beverly Hills, 90210 tu tez dala 1 jest jeszce kilka do wymienienia ale pisac sie nie chce
ps lubie anne hathaway i uwazam ja za dobra aktorke ale dopiero zaczyna zobaczymy co bedzie za kilka lat :)
autorka tematu to znawczyni :D jakims bajkom z jetixa daje 8ki , swiau wg kiepskich 9 :D a np Prison Break 1 fakt ze tylko 1 i 2 sezon byl odbry potem juz gorzej ten 4 to juz wystrzelone ze tak owiem z d*** no ale jeszce wezmy na przyklad Beverly Hills, 90210 tu tez dala 1 jest jeszce kilka do wymienienia ale pisac sie nie chce
ps lubie anne hathaway i uwazam ja za dobra aktorke ale dopiero zaczyna zobaczymy co bedzie za kilka lat :)
nie rozumiem przesłania , bo po pierwsze:
brak polskich liter
drugie:
tajemniczy system znaków , którego nie da się zrozumieć .
a do sol (no no , widać ,m że się napracowałaś):
,,dziecko'' , a czego nienawidzisz ? co nam się nie podoba ? to , że ktoś jest normalny , a ty nie ? po prostu trzeba szukać dobrej kliniki psychiatrycznej... o ile twój przypadek da się wyleczyć...
a słowo ,,lachorek'' co oznacza ? bo się z takim jeszcze nie spotkałam...
a ja mam tandetny gust ? po czym to wnioskujesz ? może według ciebie np. rose mcgowan jest złą aktorką ?
różowym... a skąd mnie znasz ?
ty pewnie jakiś ,,emo'' babochłop , z pociętymi rękami i depresją...
no żal , żal...
Hahaha, dziecko, spójrz na siebie, przecież Ty wszystkich utwierdzasz w przekonaniu, że jesteś głupim, tandetnym, upierdliwym trollem.
Nie pouczaj nikogo ortografii, bo w Twoich ustach to brzmi śmiesznie (hipokryzja - trudne słowo!) zwłaszcza, że nawet czytać nie potrafisz (napisałam "lachoNek", a nie "lachorek" - a czemu masz problem, żeby dowiedzieć się co to znaczy? Google strajkuje?). Więc zanim coś napiszesz, lepiej wróć do szkoły podstawowej i naucz się podstaw języka polskiego...
Jeśli myślisz, że Twoje mierne obelgi, które są na poziomie gimnazjum, zrobią na mnie jakiekolwiek wrażenie to głęboko się mylisz. Trzeba mieć coś nieco więcej w główce niż kurzy móżdżek, żeby mi dosrać ;)
Ps. Wiedziałaś o tym, że mówienie "żal" to już od dawna wiocha? :)
s0nka, to nie po filmach, to po wyglądzie!
W końcu Cathy to osoba o wysublimowanym guście, która uwielbia takie "aktorki" jak Ashley Tisdale, Eva Longoria, Jennifer Lopez, no i przede wszystkim (rewelacyjna we wzruszającym, głębokim i niezwykle dojrzałym filmie "Szkoła Uczuć") Mandy Moore! Anne takim "artystkom" do pięt nie dorasta ;)
Najbardziej przykre jest to, że wydajesz opinię, której nie podpierasz żadnymi argumentami. Używasz podwórkowego, plebejskiego słownictwa, a kiedy ktoś ośmieli się z Tobą nie zgodzić, obrażasz go. Szkoda czasu na polemizowanie z kimś takim. Jesteś na zbyt niskim poziomie :)
Beznadziejna to ty jesteś! Jak możesz oceniać jej talent aktorski, jak przypuszczam, nie jesteś aktorką, nigdy nią nie byłaś i nigdy nie grałaś w żadnym filmie, więc skąd możesz to oceniać...? Jeżeli ktoś z branży filmowej by tak powiedział, to bym się zgodził, ale ty? Żałooosna jesteś!
A co do wyglądu, to jest bardzo ładna. :)
Dokładnie!! Anne jest naprawdę świetnę aktorką, a do tego ma niesamowitą urodę...Myślę, że sama nominacja do jakże prestżowej nagrody Oscara dla w sumie tak młodej aktorki jest kolejnym dowodem na jej nieprzeciętny talent aktorski...
nie że ja bym chciała sobie 'zaczynać' ale nie oceniam Anny po urodzie, tylko po tym jak grała w filmach, których obejrzałam jak na razie niewiele.
spodobał mi sie film 'pamiętnik księżniczki', miałam wtedy chyba 7-8 lat, ale 2 część pamiętnika mi sie nie podobała, mogli nie robić kontynuacji, w pewnim momencie wczystko sie zaczęło robić mdłe..
niedawno kupiłam sobie 'Tajemnicę Brokeback Mountain' szczerze mówiąc nie zwracałam na nią większej uwagi, ale chyba miała być 'tłem'<??>
no to chyba tyle, ale według mnie poradziła sobie w tych wszystkich dziełach....
pozdrawiam ;)
:) Ok zgadzam się, szczególnie z Tajemnicami Brokeback Mountain, gdzie rzeczywiście Anne się nie wyróżniała, była tłem...Ale polecam chociażby "Zakochaną Jane" czy właśnie "Rachel Getting Married" gdzie Anne wyróżnia się talentem aktorskim....Oczywiście każdy może mieć o niej różne zdanie, dla jednych jest super, inni za nią nie przepadają...
Pozdraaaaaawiam ;)