Anne Heche

Anne Celeste Heche

7,2
6 414 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anne Heche

oto kolejny dowod na to jak kobieta paskudnie wyglada w krotkich wlosach a jak slicznie w dluzszych. kobietom scietym na chlopaka (lub jakos bardzo krotko) mowimy stanowcze NIE! :)

użytkownik usunięty
Marx_6

WINONIE RYDER MÓWIMY TAK !! Ona wygląda w krótkich bardzo ładnie ;))

Marx_6

a mi sie bardziej podoba w krótkich włosach :)

anya_3

mi również:) Nawet stanowczo bardziej lepiej jest jej w krótkich:]

"Fakty i akty", "Pod Presją"

Krolik_Pudding

chyba was pogrzalo;p Ma zbyt chlopieca twarz do krotkich...wg mnie dlugie jej udaja kobiecego uroku. Ale z autorem sie nie zgadzam, bo nie do kazdego pasuje identyczna dlugosc wlosow.

Marx_6

Ja się nie zgodzę Anne wygląda super zarówno w króciutkich jak i długich włosach.

Lefrina

lepiej w długich, jak kazej kobiecie :) ale w krotkich tez spoko :)

kasiaaa7891

a nieprawda, że każdej. ;)

Marx_6

jestem zwolennikiem długich włosów u kobiet, ale akurat Anne wygląda dobrze w krótkich (właśnie jestem po obejrzeniu "6 dni i 7 nocy"), naprawdę dobrze.

Marx_6

Sam nie lubię krótkich włosów u kobiet, ale to jest właśnie wyjątek od reguły. Stanowczo lepiej jej w krótkich, w 7dni7nocy wygląda wręcz smakowicie :)

Marx_6

Mi się podobała w filmie 6 dni, 7 nocy. Tamta fryzura pasowała do postaci, którą grała...

Marx_6

co za głupie komentarze. wolę krótkie włosy, jej jest dużo ładniej w krótkich i co to ma znaczyć że "lepiej w długich jak każdej kobiecie" O.o mi jest okropnie w długich, mam tak strasznie dużo włosów i niezbyt szczupłą twarz że w długich było mi fatalnie. znajoma fryzjerka też tak uważa. :P

kuaczek19

absolutnie tak. krótkie włosy czasami wyglądają lepiej (znacznie lepiej) od długich u niektórych kobiet

migawka

tak piękną twarz szkoda żeby przysłaniały włosy,
mi w donnie.brasco wyglądała R E W E L A C Y J N I E.
mmmmmmmmmmmm poezja

Marx_6

akurat ta aktorka jest tak nieurodziwa ze nawet jak by byla zgolona na pałę niewiele by to zmienilo w odbiorze jej marnej urody przez ludzi:P

arek2010

a oglądałeś ją w "Wild Side"? No właśnie, chyba nie. Anne Heche jest naprawdę ładną i utalentowaną aktorką

Marx_6

nie trawie tego babska a jak ją widzę w krótkich włosach to monitor leci przez okno

Marx_6

a mi ona się najbardziej podobała w "Trzecim cudzie" Agnieszki Holland - no po prostu miodzio, do wzięcia od ręki i na zawsze ;)
i tam właśnie miała króciutkie rude włosy, ciągle jestem pod wrażeniem, że w tym kolorze jej tak dobrze, mmmmmmm...

Marx_6

Generalnie jestem za, z rzadka oglądam się za kobietami z krótko ściętymi włosami. Jednak przeglądając jej zdjęcia nie można narzekać, ładnie jest jej też w krótkich, ale co prawda w długich bomba!

Marx_6

Jaka bzdura,ja znam duzo dziewczyn które miały długie włosy a ścięły je tak do ramion a niektóre jeszcze wyżej i wyglądały bardziej korzystnie, a co do Anne to jej akurat ładniej jest w długich włosach, bo ma (jak dla mnie) chłopięcą twarz.

Marx_6

SZCZERA PRAWDA, polać mu ;-)

Marx_6

To dotyczy również mężczyzn. Ogólnie ludzie sporo zyskują na atrakcyjności w dłuższych, zadbanych włosach. To biologiczny wyznacznik zdrowia i piękna. Nie mówię, że trzeba je hodować do pasa, raczej umiejętnie dopasować fryzurę do kształtu twarzy. Piękne włosy dodają sporo męskości. :))