Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Genialny aktor, jeśli ktoś widział filmy z jego udziałem to chyba przyzna mi racje :-)

pro415

Przepraszam - oczywiście miało być 10/10.

pro415

jest taki jeden film prawdziwa historia leci w kinach szczerze mowiac tandeta

Ewka85

Daj spokój Ewka, mam wrażenie, że piszesz tak celowo żeby tylko wkurzyć fanów Hopkinsa? Troche to dziecinne, a podobno jesteś dorosła...

pro415

Mnie się "Prawdziwa historia" podobała, nie mam temu filmowi nic do zarzuczenia.

pro415

sam sobie daj sopkoj mnie sie ten film nie podobal i tyle... a ty pewnie nie masz kasy zeby isc na ten film i nie miales co skomentowac) A tak w nawiasie to ja nie mam o czym wogole dyskutowac z taka osoba ktora ma pewnie 40 lat i nie widzi swiata poza zdobywanie punktow na "filmweb", pewnie siedzisz calymi dniami na internecie i nic nie wiesz o swiecie, tacy ludzi jak ty poprostu mnie nudza!

Ewka85

Tak się składa, że byłam w kinie - nie zwykłam oceniać filmów, których nie widziałam:P Nie rozumiem, co Ty widzisz tandetnego w historii człowieka, który miał odwagę by spełniać swoje marzenia...
To, że lubię refleksyjne kino wcale nie znaczy, że mam 40 lat, mam 21!
"pewnie siedzisz całymi dniami na Internecie i nic nie wiesz o swiecie".. hehe... wiem, wiem moja droga i to całkiem sporo, wcale nie trzeba siedzieć cały dzień w internecie, żeby zdobyć tyle punktów. Zauważ, że ja Ciebie nie oceniam jako osoby, drażni mnie tylko Twoja postawa. To, że nie przepadam za jakimś aktorem wcale nie upoważnia mnie pisać, za każdym razem, że to 'beztalencie'. Poza tym zauważyłam, że wg Ciebie starsi aktorzy powinni "wyginąć" - Johnny Depp też nie jest najmłodszy... co w takim razie powiesz o nim za 10 lat, że to jakiś staruch i już go nie lubisz. "tacy ludzi jak ty po prostu mnie nudzą!" - szkoda, myślałam, że skoro jesteś dorosła to lubisz czasem inteligentnie podyskutować...

Jaskolka

no widzisz sama udowadniasz ze jestes taka... ja nie lubie hopkinsa i oczywiscie ty masz jakies wonty ty nie lubisz cukierkowych aktoreczek to na ciebie nie wyjarzdzam i tu wlasnie widac kto jest madrzejszy

Ewka85

Ale ja na Ciebie nie „wyjeżdżam” (zauważyłaś, żebym Cię wyzywała albo kwestionowała Twoją inteligencje?) Chciałam się przekonać, czy Twoja wypowiedź „jest taki jeden film prawdziwa historia leci w kinach szczerze mowiac tandeta” , był sprowokowany tym, że:
- obejrzałaś film i doszłaś do wniosku, że jest beznadziejny, bo… ( i tu podajesz swoje argumenty dlaczego Ci się nie podobał)
- czy może nie widziałaś wcale filmu i twierdzisz, że jest tandetny tylko, dlatego, że gra tam Hopkins,
To nie jest żaden atak na Twoja osobę, tylko próba sprowokowania dyskusji na poziomie…
Nie czuje się w najmniejszym stopniu upoważniona do wskazywania Ci kogo masz lubić a kogo nie, nie przeszkadza mi też, że nie lubisz Hopkinsa tylko fakt, że tak się o nim wyrażasz „staruch”, beztalencie”….
Ja nie pisze, że Bruce Willis czy Nicolas Cage to idioci, a mogę się założyć, że jakbyś zauważyła gdzieś taki post to od razu byś interweniowała w ich obronie. Pewnie Cię zaskoczę ale też lubie piosenki Kelly Clarkson i Rihanny…

Ewka85

Uwaga......!
Pani Ewka85 uległa silnemu zatruciu landrynkami
Jeśli chcecie jej pomóc przelejcie pieniądze na konto : 74 1090 2053 0000 0001 0453 5200 z dopiskiem „Nie płacz Ewka choć landrynek brak”

PAMIĘTAJCIE ONA CZEKA NA WASZA POMOC.

pro415

'prawdziwa historia' faktycznie nie byla nadzwyczajna, ale nic nie mozna zarzucic roli Hopkinsa, ktora byla jak zwykle swietna