Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 144 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Bardzo dobry aktor, cóż więcej można powiedzieć?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hopkins jest super aktorem. Nareszcie obejrzałam Milczenie owiec i uwazam ze to jego najlepszy film. Nie moglby ktos inny zabrac Lectera. A niektorzy tu widze mają odmienne zdanie. Szkoda ze takie cos sie wogole wypowiada.

użytkownik usunięty

Jak widze bardzo go nie lubisz, ale nie podałeś żadnych argumentów przekonujących o swojej teorii. Według mnie Hopkins to genialny aktor. Człowieku dlaczego jest takim kimś??? Liczą się konkrety !

użytkownik usunięty

A skąd wiesz że to coś jest facetem?Chociaż może masz racje.A tak wogóle to Hopkins jest jednym z moich ulubionych aktorów.Oprócz milczenia owiec bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie również w Joe Black i jeszcze w kilku tytułach

To fakt, że nikt inny nie nadawałby się tak idealnie do roli dr-a Hannibala-kanibala; wynika to ze sposoby gry - Hopkins należy do tego pokolenia aktorskiego co chociażby Hackman, hoffman czy Nicholson. Oznacza to minimalizm i maksymalną naturalność rekacji/gry, co Hopkins opanował akurat do perfekcji - potrafi pokazać wszystkie najdrobniejsze stany ducha czy emocje samym tylko wyrazem oczu, ew. wspomaganym lekkim grymasem policzków. Należy on do tych bardzo nielicznych aktorów (jak np. jeszcze Michael Caine), którzy hipnotyzowaliby każdego widza czytając książkę telefoniczną ;). No i to szkliste spojrzenie Lectera ;)

Plastyk_ys_fantastyk

Ależ pewnie, że można :) ma hmm śliczne oczy, czarujący uśmiech, głos no i ten kochany krzywy zgryz ;)
pozdrawiam ;)

Karioka_4

Karioka: Podpisuje sie po tym zdaniem rękami i nogami!

pzdr.

Plastyk_ys_fantastyk

Choć... Mógłby mieć mniej włosów na torsie ;P [moje osobiste zdanie ;P]
Suzana: a nie lepiej serduszkiem ? :) ;)

Karioka_4

nie mam nic przeciwko włosom na torsie:) dokładnie można je obejżeć w ,,Tytusie Andronikusie'' albo ,,Piętnie'' albo na początku ,,Joego Blacka'' wiec skoro tak go pokazuje może nie jest źle:)

Karioka: Serduszkiem oczywiście też!! Całą sobą!

pozdrawiam cie!

Plastyk_ys_fantastyk

Hmm w "Mussolini i Ja" też widać, tyle, że są one jeszcze jego naturalnych kolorów :P
eee tam, owłosiony tors to nie dla mnie ;) ja tam wolę jego uśmiech- jest rozbrajający :):) [nielicząc tego krzywego zgryzu :P]
niestety nie udało mi się oglądnąć całego "Tytusa Andronikusa", bo wtedy jeszcze nie byłam tak zdeterminowana, żeby wstawać ok. godziny 1 w nocy oglądać do końca [niestety przysnęłam] i takim sposobem oglądnęłam 20 minut ze środka, więc nie miałam okazji podziwiać jego nagiego torsu ;)
Suzana: dzięki za pozdrowienia! Ja również Cię pozdrawiam!
PS. Co ty na to, żeby urządzić sobie małą wycieczkę do Anglii ? :P

Karioka_4

A ja oglądałam do końca,Skończyło sie przed 4.00 rano:)ale było super.
Mi tam to nie przeszkadza,ani tors,ani krzywy zgryz.Cały jest boski!
Dziewczyny powinnyśmy założyć prywatne forum!
Wycieczka abrdzo chętnie,choć już byłam w Londynie...Ale On mieszka w Miami w USA...gdzies nawet miałam zdjęcie jego domu!
piszcie do mnie na bloga!

buziaki!

Plastyk_ys_fantastyk

Sorry, tam miało być "godziny 1 w nocy :i: oglądać do końca[...]
pzdr.

Karioka_4

Hmmm...muszę się do Was dołączyć i też podpisuje się pod słowami Karioka :-).

zlikwidowane

Wybacz, mała pomyłka. Miało być: "Karioki".

zlikwidowane

UWAGA! zeby tu nie pisac za duzo i zawalać miejsca (niech zakładają nowe tematy o Tony'm.im więcej tym lepiej) zakładam na swoim blogu (chodz miałam tego nie robić,ale co tam) temat tylko o Hopkinsie!!) zapraszam,mam ładne fotki:)

Plastyk_ys_fantastyk

Widziałem 2 filmy z jego udziałem i 7/10

Little_Dean

O jakieś 20 za mało...

Sir Hopkins to geniusz kina.