Nie rozumiem dlaczego Anthony Hopkins jest najlepszym aktorem na ten stronie przeciez one wcale tak swietnie nie gra!!!! Widzialam duzo jego filmow i ledie co sie w nich odezwal! Za co te oskary? za to ze ma powazne miny w filmach zadna sztuka!
Sprzeczałabym się z Tobą,ale jeżeli ktoś uważa za "aktora" gwiazde z brazyliskiego serialu (czyt. Natalia Oreiro) to stwierdzam, że nie warto nawet. Obejrzyj Człowiek Słoń to może zmienisz zdanie :)
bez sensu i tak nie zrozumie:) olać, w końcu każdy wie, że Oreiro opanowała sztukę aktorstwa o niebo lepiej niż ten marny Hopkins^^
ja to nie rozumiem takich złośliwych ludzi, wchodzą na strony genialnych aktorów i piszą że ten taki to beztalencie itd. nie lepiej ewka wejść sobie na strony aktorów których lubisz i napisać że zagrał świetnie, więc nie płacz ewka bo tu miejsca brak ... na twoje złośliwości. dla hopkinsa 10/10
ekhem dziecko nie wiem co robisz na tym portalu, to jest dla ludzi, ktorzy znaja sie na filmach, a nie preferuja przecietnosc travolty ponad geniusz Hopkinsa
"ulubiopna muzyka- Doda i Mandaryna" ahahhahaahahaha
coraz więcej prostaków tylko spotykam na filmwebie i Hopkins to beztalencie:|:|:| właściwie to co ty lubisz jest puste ,naiwne mało wartościowe poprostu żenada.
Wiadomo nie każdy film z jego udziałem jest wspaniały ale z każdej roli wyciąga maximum.Dlatego jest uważany za jednego z najelpszych aktorów na świecie.
Wiec wracaj do słuchania mandaryny i ogladania telenowel brazyliskich lepiej ogladaj to co jest na twoim poziomie bo jak widać twoje IQ jest wprost proporcjonalne do twojego numeru buta...
ja Lubie dode a jak ci sie nie podoba to ...... dowidzenia
A jesli chodzi o IQ to twoje nie osiaga nawet 0,0001 Gazdusiu a tak w nawiasie jaki idiota lubi filmy groteskowe
hmm jaki albo raczej jacy wystraczy wejśc na wypowiedzi ludiz filmów Burtona lub Kustiricy więc jest nas sporo...
kochasz dodę ?Xd no to wogle lepiej z tobą nie dyskutować :d idolka nastolatek geniusz istny buahaha XD
jeżeli hopkins jest dla ciebie beztalenciem to kto dla ciebie jest mistrzem aktorstwa?? już boję się wiedzieć.
ja wiem cichopek i kaulitz, no i spears, i małaszyński.
Wyniki:
1. Jakiekolwiek pojęcie o kinie: żadne
2. Inteligencja: brak
3. Gust: bez komentarza
Wniosek: osóbka ta ma jakieś 14-15 lat może mniej, fascynuje się tym co jest na topie, w najbliższym czasie nie ma nadzieji na poprawę.
Terapia: Idź się dziecko poucz albo poczytak cokolwiek mądrego byle nie pottera czy tudzież innych głupot. Jest dla Ciebie jeszcze nadzieja, bo z tego się wyrasta:)
Ja mam 15 lat i uważam że Hopkins to świetny aktor, więc proszę nie obrażać tu nastolatków! Mogę się założyć, że wielu ludzi z mojego wieku tak uważa, pomijając to... coś...
Więc jednak TROLL.
A ja gdzieś na stronie Deppa odpowiedziałam na pytanie tego dziecka, teraz mi wstyd.
Mogłam najpierw spojrzeć w jej ulubione, a potem odpowiedzieć.
Sir Anthony Hopkins na pewno nie umywa się do takiego wspaniałego aktora, jak Ben Affleck, hehe. Weź dziewczyno może idź na Onet, tam jest dobre miejsce dla trolli.
A więc mówisz, że Sir Anthony Hopkins to beztalencie i że jego role to żadna sztuka?
Krótko to stwierdzenie skomentuję, bo szkoda więcej słów --) :D
Nie ma co sie tak denerwować:)...dziewczyna pewnie chciala sie wybic na forum albo co- bo oczywistym jest, że wszyscy zaprzeczą temu co napisała:)
lubie takich ludzi jak ewka85, poprawiają mi humor :D a teksty: "jaki ten (tu wstawić nazwisko) jest głupi/brzydki/grać nie umie" to już chyba na filmwebie nowa świecka tradycja....
Określę tę wypowiedź w sposób "hahahhahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha haha". Prostacko, ale wiele wyjaśnia. Zastanów się co piszesz, Johnny Depp jest dobrym aktorem (tylko od czasu piratów przywaliły się do niego masy różowych blondyn, które lecą na najpopularniejszych - gdzie się podział "Edward", za którego Johnny'ego można wielbić bardziej niż za "Piratów"?) ale Lindsay Lohan......................... .............................. .............................. ........ Ups, wpadłaś.
jakie to bylo bezsensu laska opnuj sie mnie te wasze komentarze bawia wystarczy wypowiedziec sie negatywnie na jakiegos starucha a wszyscy na to leca
ciekawi mnie ile ty dziecko filmow Hopkinsa widzialas?!
pewnie tylko Bad Company
ale takich filmow jak chocby 'Milczenie owiec' nie ogladalas pewnie - moze rodzice nie pozwolili, nazbyt brutalny?
obejrz sobie moze 'czlowieka slonia' albo 'powrot do howards end' to ci dobrze zrobi
pewnie tylko Bad Company
ale takich filmow jak chocby 'Milczenie owiec' nie ogladalas pewnie - moze rodzice nie pozwolili, nazbyt brutalny?
obejrz sobie moze 'czlowieka slonia' albo 'powrot do howards end' to ci dobrze zrobi
pewnie tylko Bad Company
A ty też będziesz kiedyś stara, ale założe się że nie będziesz tak ceniona jak ten "staruch"
Hopkins RULEZ
"sami wypierdalajcie najlepiej sie juz nie wypowiadajcie tu" a kto ma sie wypowiadać? sama piszesz do siebie? bo nie wiem czy zauwazyłaś ale wszyscy są przeciwko Tobie...a Ty szukasz poparcia. O i przepraszam , że nie zauważyłam, że nie jestes dzieckiem, ale to tylko i wyłącznie Twoja wina. Zachowuj sie inaczej:)
dam sobie głowę uciąć, że nie widziałaś nawwet połowy jego filmów więc łaskawie się nie wypowiadaj na temat tego pana skoro nie znasz na wskroś jego osiągnięć aktorskich. wystarczy spojrzeć na nagrody, na Oscary itp. chyba nie powiesz mi, że Akademia Filmowa i wchodzący w jej skład najlepsi krytycy filmowi na świecie mają gorszy gust niż Ty? No, ale czego można się spodziewać po fance aktorek z telenowel wenezuelsko- brazyliskich
"Nie rozumiem dlaczego Anthony Hopkins jest najlepszym aktorem" - przeglądałem twoje oceny i chyba wiem dlaczego tego nie rozumiesz.
To proste: nie rozumiesz tego dlatego, że jesteś głupiutką panienką spędzają czas na oglądaniu równie abderyckich filmów.
W gronie filmów ocenionych przez ciebie na 1 znajdują się takie wybitne dzieła jak "Shawshank Redemption" i "Nosferatu - symfonia grozy"- to chyba jakiś żart, naprawdę tak sądzisz?
I nie jesteś dzieckiem? Sądząc po twojej manierze prowadzenia rozmowy ("normalnie masakra (...)ja dzieckiem nie jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ") chyba jest inaczej.
btw. czytaj swoje posty po napisaniu, używaj przecinków, unikaj błedów bo twoje wypowiedzi męczą nie tylko treściową pustką, ale również brakiem elementarnej logiki.
ludzie... na razie się nie denerwujcie, tylko wróćcie do tej rozmowy, jak założycielka tematu przejdzie już okres lindsay lohan czy hilary duff i... niestety... sir anthony hopkins ma trochę inny styl gry niż twoje ulubione... zacznijmy od tego, że w ogóle ma styl..
Pewnie chcesz się troszke pośmiać z niej jak się wypowie na kolejne odpowiedzi ,ale tak naprawde to jush nie robi się śmieszne tylko żąaosne.
Dajmy jej spokuj.
no dobrze... to może trochę się teraz pośmiejemy z kogo innego??? na fw ostatnio zrobiło się dużo takich....
ale już dajemy spokÓj... ja tam jestem pokojowo nastawiona... w zasadzie..
oh.... co za niewypowiedziana ulga... skoro założyłaś ten temat, to chyba miałaś nadzieję na jakiś odzew, a nie na święty spokój???
dokladnie tak sobie pomyslalam ale nie spodziewalam sie tego ze taka osoba jak ty sie znajdzie ktora bedzie odpisywac na kazda maja odpowiedz, no i oczywiscie ta osoba bylas ty daruj sobie bo twoje komentarze dotyczace mojego tematu mnie w tym momencie najmniej obchodza!
no.... skoro już straciłam czas i napisałam pierwszą odpowiedź, to już mogę poświęcić więcej na krytykę... a co ty myslałaś? myślałaś?
A więc zacznijmy od początku. Nie lubię, powiem więcej, nie nawidzę pustych, płytkich, głupich dziewcząt do których niewątpliwie Ty się zaliczasz. Radzę Ci droga dziewczyno abyś zmieniła wreszcie podejście do życia, bo na tych twoich ulubionych zespołach długo nie zajedziesz. Obrażasz Pana Hopkinsa epitetem "staruch". Przyjmij do wiadomości że i Ty będziesz mieć kieyś 50, 60, 70 lat. Sir Anthony Hopkins jest moim zdaniem najlepszym i mimo wieku najprzystojniejszym aktorem. Szukasz inspiracii i wzorów do naśladowania tam gdzie ich nie znajdziesz - wśród kolejnych dennych wokalistów i aktorów, których bez cienia żalu można wrzucic do jednego wora z sygnaturą : "Cpuni/ki. Bożki dla wybujałych emocjonalnie, głupiutkich czternastolatek. UWAGA : Duża ilość różowego i czerwonego koloru". Będąc o cztery lata starszą ode mnie, powinnaś mieć już stworzony własny, ale WŁASCIWY system wartości. Niestety nie masz. Zastanów się poważnie kogo nazywasz aktorem i artystą.
zgadzam sie ze wszystkimi przedmowcami..i radze obejzec "Milczenie Owiec"..chociaz pewnie nie zrozumiesz:] i jak wtedy stwierdzisz to samo to pojde chyba sie powiesic..:/
Poza tym, wiek to nie jest przeszkoda w życiu i karierze,w przeciwieństwie do braku półkul mózgowych ;-D