Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
128 528 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

Nie rozumiem dlaczego Anthony Hopkins jest najlepszym aktorem na ten stronie przeciez one wcale tak swietnie nie gra!!!! Widzialam duzo jego filmow i ledie co sie w nich odezwal! Za co te oskary? za to ze ma powazne miny w filmach zadna sztuka!

Reklamy z reguły się powtarzają......
Po za tym zależy mi na tym by Ci pomóc......!

Myślę że w ramach kuracji mogła byś obejrzeć na początek „Śmierć w Wenecji” (to film absolutnie „Bez cukru”)

Myślę że w ramach kuracji mogła byś obejrzeć na początek „Śmierć w Wenecji” (to film absolutnie „Bez cukru”)

Ortalion

srednio zabawna ta 'reklama', a skoro dziewczyna lubi kino nie wymagajace skupienia to jej problem, a wiec zadawanie pytania w stylu czy wie kto to sa 'mlodzi gniewni', blackcinema albo nowa fala francuska nie ma sensu

twoja_stara

Wiesz.... nie mam pretensji do ludzi, którzy lubią kino rozrywkowe (w końcu to kino dla wszystkich) ale wkurza mnie jeśli ktoś ze swoim „ludowym gustem” próbuje się rozpychać..
To tak jakbym napisał że James Joyce jest beztalenciem i kompletnym debilem ponieważ „Ulisses” jest dla mnie za trudny (a przecież to jeden z najwybitniejszych pisarzy XX wieku)
Jedyne co chciałem wyrazić tym być może „głuplawym” komentarzem to ..... „ROZPYCHAJĄCYM SIĘ ĆWOKOM MÓWIMY STOP”

Ewka85

Kurde ewka trzeba byc slepym zeby niedostrzec jego talentu. Wkurzaja mnie ludzie, lubiacy godzille czy bajki disneya, a troche bardziej ambitne filmy czy aktorow komentuja negatywnie:/

Breadfan

"ekhem dziecko nie wiem co robisz na tym portalu, to jest dla ludzi, ktorzy znaja sie na filmach, a nie preferuja przecietnosc travolty ponad geniusz Hopkinsa"
Są tacy jak ona ale gorsi od niej śa jedynie tacy jak wy co to myślą że wiedzą wszystko nlepiej i to wy choć nie pisze tego do wszystkich próbują zaistnieć tutaj,a ta strona jest dla wszystkich.I to was powinno być szkoda znaleźli się wielcy znawcy.

Ewka85

ooo fajnie, troll!
nie odmawiajcie jednak trollom prawa do eksponowania swoich myśli. w końcu mają do tego prawo. kwestii gustu też bym nie poruszał, przecież wiadomo, że trolle mają beznadziejny gust, którego naprawić się nie da. generalnie można trolla olać, bo przecież troll nie rozumie, co się do niego mówi, poza tym jak krowa nie zmienia poglądów.
Sir Anthony Hopkins wielokrotnie udowodnił swój kunszt aktorski i śmiem twierdzić, że jedna opinia trolla nie zniszczy jego dorobku, choć jak widzę po wypowiedziach, zdenerwowała wielu fanów pana Hopkinsa. tak więc...
PO PIERWSZE LUZ
a po drugie olać trolla, niech pisze co chce.

440_cui

no brawo... idioci dali sie nabrac na 50 komentarzy co za blazny

Ewka85

eh co za bzdury, skad sie biora tacy ludzie jak ty ewka
juz nie chodzi o twoja opinie na temat hopkinsa, chcialas sprowokowac udalo ci sie (choc marna to prowokacja), ale po co dyskutujesz jesli tego nie potrafisz? zero argumentow, twoje tlumaczenie: nie lubie go, za co te oscary, malo sie odzywa nie ma zadnego poparcia w faktach

dziewczyno pleciesz trzy po trzy
oscara dostal 1 za milczenie, ile filmow obejrzalas by moc napisac, ze on malo mowi?

nie lubisz go, ocen go 1 i wystarczy, ale nie prowokuj, bo nawet tego nie potrafisz dobrze zrobic, nie znosze ludzi Twojego pokroju, ktorzy nie potrafia podac zadnych argumentow by poprzec tym swoja wypowiedz

Ewka85

Winszuję , pochwal się rodzicom.

Ewka85

Powiedziałbym wiele na Twój temat Ewka, bo tok myślowy zdradza co nieco na temat człowieka, a także "wyszukane" słownictwo, ale tym razem, będę po prostu uprzejmy i napiszę tylko: ŚMIESZNA JESTEŚ.

Dr_Hannibal_Lecter

moją reakcją na ten temat na forum było parsknięcie śmiechem . i to jedyne co napiszę . bo coś mi się wydaje, że nawet nie warto się sprzeczać . pewnych rzeczy po prostu nie przetłumaczysz niektórym... :)

Pozdrawiam :)

Dr_Hannibal_Lecter

Btw. powstało nowe forum dla fanów Anthonego Hopkinsa, jest nowe dlatego nie ma na nim zbyt wielu informacji http://www.sirah.fora.pl/ [www.sirah.fora.pl/] ale chętnych zapraszamy.

Dr_Hannibal_Lecter

Powiedzcie mi jedno... jak jeden komentarz o Hopkinsie może spowodować aż tyle odpowiedzi, w których jedna osoba przez drugą przekrzykuje się na temat ile landrynek zjadła autorka tego tematu...

Po jakimś czasie robi się to żenujące... i cóż... nie dzieje się tak pierwszy raz...

Pozdrawiam :)

lamaz

a ja sie dziwie dlaczego taki geniusz ma srednia 8.21...jak takie debilki daja 1/10...:/

Ewka85

Skoro piszesz o jednym z najlepiej grających aktprów na swiecie "beztalencie" , to chyba masz cos z głową i nie oglądałas wg mnie jego najlepszych ról w filmach:dowód,prosta historia,instynkt,wichry namiętnosci,trylogi hannibal i najlepszego wg mnie filmu z jego udziałem "CZLOWIEK SŁON"

jaco101

mi sie wydaje że to była prowokacja , jeśli nie żal mi cie ewa ... Oczywiście nie bronie ci wypowiadać własnego zdania ale zwróć uwage że wszyscy go chwalą i jest na czołówce aktorów na świecie i coś w tym musi chyba być skoro jest tak a nie inaczej.Osobiście również uważam go za wielkiego aktora .Jeśli zauważysz coś podobnego przy innym aktorze tudzież filmie radze ci zachować swoje zdanie dla siebie bo bedzie podobna reakcja jak tutaj:)Czasem lepiej milczeć , niż coś powiedzieć i wyjść na głupca ;]

Felix_The_Cat

To się nazywa założyć temat. Dziewczyna ma talent!
Gożej z resztą, ale i tak gratuluję.

Ewka85

Wiecie, tak patrze na te wszystkie wypowiedzi i ręce mi opadają. Nie chcecie żeby ktokolwiek wyrażał dziecinne opinie na temat Waszych pupili i potępiacie to, a sami krytykujecie te wypowiedzi w dziecinny sposób! Nie bronię tu założycielki postu, bo też się z nią nie zgadzam (choć Johniemu Deppowi nie mam nic do zarzucenia), ale Wasze odpowiedzi są po prostu... na jej poziomie! Dziewczyna pisze "beztalencie" i ok, niech mysli co mysli i dajcie jej spokój bo i tak wiecie, że nie ma racji bo Hopkins jest i będzie wielki. Skoro Wy uważacie się za takich dorosłych i odpowiedzialnych to pokażcie to w swoich postach. Piszcie obiektywną krytykę a nie dawajcie złego przykładu małolatom. Potem się dziwicie, że piszą bzdury...
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Ewka85

Moze sie nieznam ale skoro kilkadziesiąt osób twierdzi że coś z tobą nie taki, i że jestes w błędzie, a ty na to że to ani się mylą to moze pora się nad sobą zastanowic i odwiedzić lekarz psychologa/psychiatre.
P.S.Oni nie wkręcają on naprawde jest najlepszym aktorem.

Ewka85

nie wiem jak mozna być tak beznadziejnym jak TY....

Ewka85

DROGA EWKO PRZYJRZALEM SIE TWOJEMU PROFILOWI.
BRITNEY SPEARS- 10
ANTHONY HOPKINS- 1
JUZ WIEM Z JAKA OSOBA MAM DO CZYNIENIA. TYP WYMALOWANEJ LALKI? KOMPLETNIE NIE ZNASZ SIE NA KINIE PATRZAC NA TO W JAKI SPOSOB OCENIASZ FILMY I AKTOROW. TYLKO SIE OSMIESZYLAS. OCZYWISCIE MOZE SIE KOMUS NIE PODOBAC GRA ANTHONEGO, ALE JESLI KTOS PISZE ZE JEST TO BEZTALENCIE, TO ALBO NIE WIDZIAL JEGO GRY ALBO JEST KRETYNEM, POZDRAWIAM.

PS. POCALUJ SIE W DUPE

Wieczny_Przybysz

dobrze powiedziane masz całkowitą racje a jakas tam ewka nie bedzie gadała ze britney jest lepsza od Hopkinsa bo to smieszne moim zdaniem <lol2>

Ewka85

Hmmm.... noszczerze mowiac dziwi mnie twoja wypowiedz...!!!
Ja uwielbiam tego aktora!!!!
Jest wspaniały!!!! Bardzo podobała mi się jego rola w Wichrach Namiętności!!! oglądałaś??? z pewnością nie jest "beztalenciem"

Ewka85

Anthony Hopkins jest znakomitym aktorem co ty mówisz człowieku...!

użytkownik usunięty
Ewka85

Ewka85 mam nadzieje, że nikt Cię nie nauczy samoobrony przed świeżymi owocami :x

"ja wole lindsay lohan i johnna deppa"

Johnny'ego Deppa(czyt. Jacka Sparrowa)

Ewka85

Litości!! Jeżeli ktokolwiek uważa tego aktora za beztalencie, to będzie miał ze mną do czynienia!! Uważam, że wszystkie (no, może trochę przesadzam :)) jego kreacje są warte Oscara!! Trochę mnie poniosło, ale wiem, że każdy ma prawo do swojego zdania... jedynym dla mnie pocieszeniem jest to, że nie muszę się ze wszystkimi zgadzać. :)

Pozdrawiam

Ewka85

Ulubione aktorki Natalia Oreiro i Lindasy Lohan. Wszystko jasne.

natalia_

To co napisała Ewka nie wymaga komentarza, odpowiedź sama się nasuwa. Szkoda gadać.

Sareth

Myślę, że ta "dyskusja" do niczego nie prowadzi i jest to prowokacja, która powoduje jedynie zaniżanie poziomu tego portalu.
Myślę też, że szkoda czasu i miejsca na komentowanie wypowiedzi takich użytkowników jak założyciel(ka) tego tematu.
Myślę, że nie powinno się pisać tu nic więcej, a ten temat z czasem "umrze".

ED_209

Brawo! Nareszcie ktoś słusznie potwierdził mój post, który pojawił się już daaaaawno temu... :)A więc niech ten temat wreszcie 'umrze', a wraz z nim wszelkie genialne pomysły na prowokację. Chyba najwyższy czas?

Ewka85

wiem ze jest dobrym aktorem ale na swoj sposob. mi jego role nie przypadaja do gustu i nie pozostaja w pamieci. jest wielu lepszych aktorow od niego ale to nie znaczy ze jest najgorszy. przeciez ma w swoim dorobku oskary

Klinar

Genialnie podejście... piszesz, że jest dobrym aktorem ale wstawiasz mu "1"... na pewno Edward Norton jest od niego 10 razy lepszy, że o Willisie nie wspomne.
Pozdro.

Ewka85

Nazywając Hopkinsa beztalenciem, to tak jakby powiedzieć, że Hitler był największym przyjacielem Polaków . Absurd goni absurd .

użytkownik usunięty
Ewka85

Jeżeli uważasz, że on nie ma talentu to chyba głupia jesteś :/:/:/
A co może osoba, której zdjęcie masz w profilu, ten talent posiada??!!
Nie no to jest śmieszne!!!

ja też wtrące swoje 3 grosze: nie zaprzeczam, że Hopkins gra starych dziadów bo to prawda (i jest już starym dziadem:P), mało mówi...no w porównaniu do tego ile mówi Natalia Oreiro w telenowelach, w których gra to faktycznie mało mówi...za co te oskary??...właściwie sam nie wiem...bo ja słyszałem o jednym <zdziwiony>...muszę przyznać, że autorka ma w sumie racje <lol2> tylko nie rozumiem dlaczego nie odpowiada na pytania jej w tym temacie zadane;>

użytkownik usunięty
jj09

Jest dobrym aktorem i gra tak jak to wymaga jego rola!!! I zawsze wychodzi mu to dobrze, nawet, że jest już dość stary!!!
Nie rozumiem jak można go porównać do Natali Oreiro (też ją lubię, ale do Hopkinsa to się nie umywa)!!!

użytkownik usunięty

Tak to jest. Ludzie, którzy chcą być nadto kontrowersyjni tak jak ten idiota lisoszakal, piszą takie niestworzone rzeczy. Do autora tego założonego tematu: Żeby coś skomentować w miarę racjonalny sposób należy, to wcześniej przemyśleć, a nie wyrażać opinię, która czasami nie dotyka wręcz nędznych aktorów np. z brazylijskich telenoweli.

Założycielka Ewka85 to głupia trąba i nie ma sensu z nią gadać, ani przekonywać...Niech idzie oglądać braci Mroczków, czort z nią!

Wiadomix, że Hopkins to znakomity aktor, jeden z najlepszych w historii kina!

No a co do ciebie, Jacobs Cofe...hmmm.Rozumiem, że cię parę razy pogoniłem, pokazałem ci jakim jesteś tępym, prymitywnym głuptakiem.Noo ale, że jeszcze to w tobie siedzi?? Wrażliwy z ciebie chłopak, stary.Aż mi cię żal i dziś wyjątkowo ci podaruję, okey? Noo taka amnestia od pana lisoszakala...Żyj sobie mizeroto i męcz się.

PS- Jacobs, wymyj pochwę ;-)

Ewka85

:)) :)) :))ja juz nie chcialam tego komentowac..ale....spodobalo mi sie porownanie Hopkins'a do Orejro(czy jak to sie pisze:/...)...:)) :)) :)) dobre, usmialam sie:))

Ewka85

Chyba Cie Bóg opuścił dziewczynko!

gosizm

Dziewczyna się zwyczajnie nie zna na dobrych filmach i tyle -.-, staruch nie potrafiący grać, dobre sobie, tylko on ratował HANNIBALA, a MILCZENIE OWIEC to klasyk nad klasyki jeden z najgenialniejszych filmów jakie widziałam. Komentuj sobie Deppa za Piratów (mimo, że fajna rola, ale za dużo blond idiotek teraz do niego wzdycha), albo jakąś pustą aktoreczkę z plastikowym biustem. Hillary Duff (czy jak jej tam) jest dla Ciebie odpowiednia.

gosizm

luv ya toff :P

Ewka85

To tylko prowokacja , slaba na dodatek , nie wczuwajcie sie tak -_-.

Ewka85

Autorka tematu miała prawo wyrazić swą opinię na temat Hopkinsa,ale nie mogę patrzeć gdy ludzie poniżają tak wybitnych aktorów,a sznują PRAWDZIWE antytalenty...przykład-Lindsay Lohan-pełno jej u Ciebie,a,,aktorka"nie wykazała się jeszcze żadną prawdziwą rolą...
Każdy ma inny gust-jedni doceniają prawdziwą sztukę,a inni sznaują gówno-Ciebie dotyczy to drugie...

Pepetka

Ewka - miłego oglądania "Domu Woskowych Ciał" i Paris Hilton... Co do Hopkinsa to oczywiśćie 10, wiele jego ról a w szczególności ta w "Milczneiu Owiec" jest po prostu porażąjących.

Ewka85

Skoro gurstujesz w Lohanowej, to nie dziwie sie, że nie doceniasz prawdziwej gry Hopkinsa.

Ewka85

wiesz co czytając towje wcześniejsze wypowiedzi,normalnie rece się załamują,nie powiem żeby Deep bł złym aktorem,ale Lohanka to jakas prowokacja,tak jak twoja wypowiedz,i mimo pełnego zrozumienia i tolerancji, jako wielka fanka Hopkinsa powiem krótko: nie kompromituj się,tępa dziewczynko.