Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

ćwiczy bicki https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151749750311760&set=a.420623816759.215 734.9269711759&type=1&theater

MaR83

Ja pierdziele, i ten gość ma 66 lat :D to nie człowiek, to maszyna :D

szkielet1990

A może on naprawdę jest terminatorem. ;-P

użytkownik usunięty
karoman4

Z pewnością :P

Na prawdę dobrze wygląda i ma muły, ale nie przesadzajcie tak mocno.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Nic nie przesadzamy tylko mówimy to co widzimy

No, ale nie jest z niego terminator jak kiedyś.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

To chyba normalne że wiek robi swoje. Popatrz na innych dziadków w wieku 66 lat. W t5 będzie świetnie wyglądał.

Tak, ale wy się zachowujecie jak by wyglądał tak jak w T1. Tak sporo jest co mają około 65 a wyglądają o wiele starzej, ale nie tylko Arni tak wygląda tak w tym wieku. Nie zależy mi na na T5. Dla mnie może nie powstać, tak samo Conan. Już trójka T3 miała o wiele słabszy poziom.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Głupoty gadasz i tyle. Ja bardzo czekam na T5, na nowego Conana już mniej bo jakoś nigdy nie szalałem za tym filmiem. Co do T3 to widać różnice ale nie narzekam za bardzo. Jak sam Cameron powiedział: "nie da się zrobić lepszego Terminatora od T2".

Po pierwsze to nie spinaj się tu do mnie bo nawet nie ma powodu. Po drugie zachowujesz się jak by Schwarzenegger był twoim bogiem...

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Po pierwsze primo nie spinam się, po drugie primo Schwarzenegger nie jest moim bogiem. To tyle.

prof_mateusz27

Schwarzenegger jest moim Bogiem i zawsze nim będzie do końca mojego życia

predator118

Amen. ;-)

prof_mateusz27

Ty naprawdę wszystko bierzesz na poważnie? Przecież o terminatorze w żartach napisałam.

karoman4

Tak wiem, w sumie to trochę przesadziłem.

prof_mateusz27

Ja lubię Szwarcusia. Jak go widzę, poprawia mi się nastrój.

karoman4

Ja też.

prof_mateusz27

Zobaczcie to http://www.muscleandfitness.com/videos/athletes-and-celebrities/arnold-schwarzen egger-teaser-video

MaR83

Ja już to widziałem. Na prawdę dobrze wygląda.

prof_mateusz27

Nareszcie Arnuś zaczął pracować nad brzuchem! Przez ostatnie lata wyglądał strasznie, jak GRUSZKA, brzuch miał większy niż klatkę. W czasie gubernatorstwa masakrycznie sie zapuścił. Przed laty nie sądziłem, że po tym co sam o sobie mówił, aż tak się zapuści. A co sam o sobie zapewniał? Że nigdy nie przerwie ćwiczeń i będzie ćwiczył do końca życia. Jednak na 10 lat przerwał ;) Mimo to fajnie, że wraca do formy - pewnie tylko do zdjęć do Conana ale dobre i to. Tzw "pamięć mięśniowa" szybko działa! Arni - pamiętaj! Brzuch, brzuch, brzuch i jeszcze raz brzuch i spal wałeczki na biodrach! :) Bierz przykład z przyjaciela Slaja!

prof_mateusz27

On na zawsze będzieTerminatorem

szkielet1990

To Cyborg

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MaR83

Orzechy solidne.