Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Hej nie wiecie jaki Arnold miał biceps w czasach kiedyzdeobywał te wszystkie nagrody?? xD

adimadi2

W latach swojej świetności miał 57 cm w bicepsie.

adimadi2

jeszcze dla ciekawostki można dodać, że gdy zaczynał ćwiczayć w wieku ok 15 lat ważył 75 kg, a już w wieku lat 19, gdy zdobywał tytuł Mr. Univers osiagągnął wagę 120 kg (waga startowa) i był najmłodszym zdobywca tego tytułu w historii, podobno osiagnął to ciężką i wytrawną praca nad swoim ciałem ale obeznani w temacie wiedzą jak było naprawdę... ;) ( Tak czy tak jest gigantem jeśli chodzi o sport i gre w specyficznych filmach) pzdr

zabriskie

dokladnie mial 56:)
arni niebyl symetryczny zaduza klatka i ramiona zamale barki i czworoboczne:) uda i dwuglowe tak samo male :)
http://img216.imageshack.us/img216/297/snapshot20060909132155hk1.jpg [img216.imageshack.us/im...]
bic arniego:)
w dzisiejszych czasach Anri nawet by sie niezakwalifikował do MR.Olympi:)

CYBORG89

"w dzisiejszych czasach Anri nawet by sie niezakwalifikował do MR.Olympi:)"
hej za rok matura

fff

Dorian , Ronnie , Arnold
http://img223.imageshack.us/img223/3084/backsdf2.jpg [img223.imageshack.us/im...]
Dorian takze startował w 80 latach :)

CYBORG89

Rozumiem że Schwarzenegger startując w dzisiejszych czasach trenowałby w oparciu o metody i suplementacje lat 70ych. Faktycznie mógłby się nie zakwalifikować.

fff

nom o to mi chodzi :)
jego niesymetycznosc zaduza klatka w stosunku do barkow
dlamnie Franco i Lou z lat 70tych wygladają lepiej:)
teraz sie liczy masówa i symetrycznosc
idealna sylwetka :)
bez wątpienia Flex Wheller :-)
http://img176.imageshack.us/img176/5730/flexwheelerlj8.png [img176.imageshack.us/im...]
sułtan symetrii ;)
============================== ===============
Arnold w zyciowej formie :)
screen z Pumping iron powinna sie pojawic niedługo galeria do tego filmu na fw:)
http://img176.imageshack.us/img176/9139/snapshot20060909132417fh8.jpg [img176.imageshack.us/im...]
na pierwszy zut oka:)
ogromna klata i łapy:)
słabiutkie czworoboczne (kaptury)
a moze tylko tak na fotkach wyszlo nieiwm tego , jak bym zobaczył go na zywca to szok:)
http://img205.imageshack.us/img205/1541/ga54ps2.jpg [img205.imageshack.us/im...]
pozdrawaim serdecznie:)

CYBORG89

Ja chciałem tylko powiedzieć, że chyba nie można porównywać kulturystów z lat 70 do tych którzy byli w życiowych formach w końcu lat 90 i po 2000. Tak jak biegaczy, pływaków itp. Ronnie Coleman, Yates i Ruhl 30 lat temu poprostu by tak nie wyglądali. Jeżeli sie mylę to trudno.

fff

wszystko zalezy od genetyki , planu treningowego , diety , supli , dopingu:)
pozdrawaim

CYBORG89

wjednych źródłąch mówia 57 a w drugich 56cm

adimadi2

Kuka nie moge czytać nawet Twoich bzdór!!!!!!! (bez obrazy), co z tego że wtedy nie był ideałem symetrii? pomimo to wyprzedzał o lata świetlne wszystkich innych był (i jest genetycznym geniuszem), jeżeli cokolwiek wiesz naprawdę o tym sporcie to doskonale sobie zdajesz sprawę, że gdyby dzisiaj sie przeniósł i miał dzisiajszą wiedzę, suplemeny i medykamenty, byłby........ nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić....!!! Inie pieprz więcej takich głupot (po raz kolejny bez obrazy), że nie zakwalifikowałby się na Mr. O, bo ośmieszasz się całkowicie. Jest i zawsze będzie jednym z największych i najwybitniejszych w tym sporcie, a 7 razy to nikt mu nie podarował na tacy. Pare lat temu w Musclemag odbyło sie głosowanie na "największego" kulturystę wszechczasów i zgadnij kto wygrał.....!;] ale trochę zboczyłem od tematu.
Arnold the best i kropka.
ps. uwielbiam Flexa to żeczywiście dla mnie Ideał symetrii, tylko popier...układy nie pozowliły mu nigdy wygrać, w czasie kiedy Coleman wygrywał Flex i tak dla mnie był najlepszy inalezało mu sie Mr. O. Dorian jeszcze rozumiem, ale Coleman z żałosnym brzuchem (to dla mnie żart, mówice co chcecie), tam wybiera sie najlepszego z najlepszych na Świecie i ktoś (pomimo tego, że niestety taką ma genetykę brzucha i nic tego nie zmieni) nbie powinien wygrać, nigdy nie powinien wygrać, sorry winetou, ale niestety, od par lat kto odchodzi od Weidera ten nie ma sznas. Zresztą wspaniały Shawn Ray, też swego czasu zrezygnował bo stwierdził że nie ma sensu...

Szczepan_5

jeszcze co do Mistrza to rzeczywiście to zdjęcie które pokazałeś : http://img205.imageshack.us/img205/1541/ga54ps2.jpg - żeczywiście pokazuje że miał małe barki, ok to powodzenia życze i wszystkiego najlpszego;
a co do czworobocznych to chyba rzeczywiscie nie znasz anatomii tego mięśnia, bo Arnolrd miał go także ogromnego, górnej części nie miał tak bardzo rozwiniętej - i bardzo dobrze, bo on doskonale wiedział - nie wiem czy wiesz, ale zbyt duży czworoboczny (właśnie jego górna część, widziana przede wszystkim z przodu, powoduje że ogólne wrażnie jest takie iż wydajesz sie Węższy w barkach, no ale pewnie o tym nie wiesz i z zapałem ćwiczysz szrugsy, żeby wyglądać na potężniejszego... ;)

Szczepan_5

nooo!! wreszcie jakis czlowiek ktory wie o czym mowi!! :] bo taki kuka powiedzial "słabiutkie czworoboczne (kaptury)) jak kazdy nawet dziecko wie ze kaptury to miesnie barkow!! natomiast czworoboczne to 'motyle'..no down wogole myli pojecia strasznie:D mimo ze mu pojechalem na wielu postach to on do mnie odpisuje jak do starego zioma z silki:D zgadzam sie ze szczepanem ze gdyby arni mial dzisiejsze cuda medycyny to by taki coleman wygladal przy nim jak wojewodzki przy pudzianie:D wogole szczepan nie ma co wdawac sie w dyskusje z kuka bo on to wogole widac po zdjeciu kozak na maxa:D lepiej juz pogadac o pumping iron..dla mnie to megacudowny film ogladam go kilka razy dziennie:)

Miki_

co do Pumping Iron to mam dla Ciebie i fanów dobre wiadomości , za pare dni na torrentach, będę wstawiał "Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron' " (bez napisów);], są sceny które nie są wykorzystane w Pumping, polecam całe towarzystwo i w ogóle :>

Szczepan_5

nooo..to jestes wporzo man!!! tak wlasnie kombinowalem skad to zedrzec:) ale mowimy o torrenty.org? jeszcze pumping iron - women by sie zdalo:D czekam z niecierpliwoscia:) pozdro

Miki_

org, między innymi... ;] ; z kobitami nie mam, ale pewnie jest na osiołku więc możesz sobie ściągnąć

Szczepan_5

Miki << "bo taki kuka powiedzial "słabiutkie czworoboczne (kaptury)) jak kazdy nawet dziecko wie ze kaptury to miesnie barkow!! natomiast czworoboczne to 'motyle'..no down wogole myli pojecia strasznie:D mimo ze mu pojechalem na wielu postach to on do mnie odpisuje jak do starego zioma z silki:D" >>

Co Ty Pier*****? lol. Koleś dobrze pisał, aleś mu pojechał no nie ma co.
Mięśnie Czworoboczne to są 'motyle'? To są kaptury tak jak koleś pisał (o ile mi wiadomo)
"Motyle" to jest mięsień najszerszy grzbietu..
Gdzie tam kur** kaptury to mięśnie barków? Eh siłacze, poczytajcie może więcej Arnolda ,bo wstyd ;)

pozdrawiam

Kwic

o no widzisz faktycznie z tego jego pitolenia sam sie pomylilem;) oczywiscie chodzili mi ze motyle=najszerszy grzebietu:)