mięśnie ktore wychodowal za pomocą chemicznych środków,filmy w których wystepował przesiąknięte są krwią,do tego romansował na lewo i prawo,tacy ludzie nie powinni występować na szklanym ekranie....
Zakaz i Chrześcijaństwo? A podobno Bóg dał nam wolną wolę... Nienawidzę kościoła udzielającego się w polityce. Kościół powinien uczyć, a nie zakazywać... Po za tym, to dyskryminacja ateistów.
Co z tego ze chemie bral jego sprawa, a po chemii mu sie chcialo, wiec mial pelno dupeczek na lewo i na prawo do bzykniecia normalne.
Nienormalne jest to co piszesz, a moze sama jestes zazdrosna ze ci komina nie przeczyscil :D
Mnie akurat news o jego skokach w bok tak bardzo nie zdziwil, bo prawda jest taka ze Arnie to Austriak a ta nacja to z reguly falszywi i pozbawieni skrupulow klamliwi ludzie (wiem co mowie bo mieszkam tu i niestety mam z tymi ludzmi do czynienia na co dzien)
Jedyne co mnie zdumiewa to to,ze tak dlugo udawalo mu sie to wszystko zataic przed bliskimi i prasa :)
Ale młodzi biorą z niego przykład i też chcą być tacy jak on,dlatego sięgają po zakazane substancje które nie tylko wywołują zmiany w ciele ale także i psychice.
To o czym pisze to prawda,mimo że często jest bolesna i trudna do zaakceptowania.
Jestem z wami i dla was.
No coz, tak to sie przyjelo juz, To dobrze ze chca byc tacy jak on, sam mam 10 miesiecy stazu na silowni, osiagnalem w blyskawicznym tempie to co inni przez kilka lat na silowni non stop na koksach. Trzeba napier... a nie zrec to dziadostwo i na skroty leciec a po zaprzestaniu flak, zadna mi to radocha. Takie cos sie oplaca brac kiedy to jest juz calkowity postoj w progresie sily, i brac to tylko i wylacznie pod nadzorem lekarzy.
@Janina - pewnie jesteś trollikiem biorąc pod uwagę Twoje gusta filmowe. Na profilu piszesz bowiem, żeś jest "Siostra Janina, służebnica Miłosierdzia Bożego,sprzeciwiająca się brutalizacji tego pięknego świata", a w "Najwyżej ocenianych" masz: "Niezniszczalni", "Chińskie tortury", "Predator", "Piła". Rozbierzmy jednak sprawę z pozycji jakbyś trollikiem nie była.
Dziwię się zatem, że chce Ci się polemizować z takimi wyłedukowanymi przez ełropeyskom TVN bachorami. Taki człek, który potrafi tylko rzucać słowem "kurva" nie nadaje się do żadnej dyskusji i sam zdradza swoją niedojrzałość. Nie rozumiem też dlaczego redakcja nie usuwa wpisów osób, które używają słowa "zajebisty" podczas gdy jest to twardy wulgaryzm w języku polskim (od "jebać"). Tolerowanie czegoś takiego i robienie z szacownego portalu szamba po prostu nie przystoi. Znaczy się: system usuwa słowo "k..wa", więc wystarczy wpisać "kurva" i przejdzie. A "zajebisty" to tylko taki "soft"???
@arkonada666 - podaj mi nazwisko polskiego księdza, któremu UDOWODNIONO pedofilię, a potem oczerniaj duchownych. Jawisz się w ten sposób jako bezrefleksyjny piesek wytresowany przez antychrześcijańskie merdia do merdania ogonkiem. Nie wie dlaczego, ale wie, że tak jest trendy i mus jest popisywać się szczeniackimi wynurzeniami.
@Użytkowniku usunięty - nienawidzisz Kościoła udzielającego się w polityce? A to dobre! Primo: skoro odżegnujesz się od Kościoła, to Ty też nie masz legitymacji by mu rozkazywać w czym ma się udzielać, rusz trochę mózgownicą. Secundo: Dalajlama oczywiście nie udziela się w polityce; Kościół Anglikański i Prawosławny jak rozumiem też... A już tekst: "Kościół powinien uczyć, a nie zakazywać" rozwalił mnie kompletnie:-) Kościół więc winien coś tam sobie ględzić, ale nie zakazywać nam czynić np.zła. Wyborne.
Ale żeby nie być jednobiegunowym muszę stwierdzić, iż pisząc o potrzebie kontroli tego co oglądają dzieci Twoi adwersarze mają całkowitą rację. Ja już mam za sobą "wiek Chrystusowy" i mnie żaden film nie zepsuje. Natomiast młody człek jest jeszcze plastyczny i to co wchłonie, nie pozostanie bez wpływu na jego psyche w przyszłości.
Co do tej chemii to nie potrafię sobie wyobrazić, aby zawodnik startujący do Mister Universe brał jakieś dopalacze. Tutaj piszesz głupoty.
Ty myślisz, że jak ktoś sławny ma mięśnie to znaczy że wyhodował je po przez chemię? Wyobraź sobie, że można to osiągnąć po przez treningi i ciężką pracę. I o co Ci chodzi z tym, że romansował on na prawo i lewo? Jakieś dowody? I ty chyba myślisz, że to co się dzieje na ekranie jest na prawdę. Czyli skoro Schwarzenegger grał w "Terminator" czy "Predator", to znaczy że jest brutalny?.
Przecież on sam kiedyś się przyznał do tego że brał niedozwolone substancje.Romansowanie na lewo i prawo to oznaka rozwiązłości,do tego przemoc występująca w jego filmach...nie,ja tego aktora skreślam i wam też radzę zrobić to samo.
Ale patrząc twoim tokiem rozumowania, to człowiek który grał Leatherface'a w "The Texas Chainsaw Massacre" też jest brutalny??