Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 789 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

mięśnie ktore wychodowal za pomocą chemicznych środków,filmy w których wystepował przesiąknięte są krwią,do tego romansował na lewo i prawo,tacy ludzie nie powinni występować na szklanym ekranie....

choojniak

A więc moje słowa się potwierdzają!

choojniak

na pewno był to film ''JUNIOR'' z Arnoldem hahaha, albo ''Gliniarz w przedszkolu'' hehehe

użytkownik usunięty
choojniak

Zakaz i Chrześcijaństwo? A podobno Bóg dał nam wolną wolę... Nienawidzę kościoła udzielającego się w polityce. Kościół powinien uczyć, a nie zakazywać... Po za tym, to dyskryminacja ateistów.

Janina_Skwara

Co z tego ze chemie bral jego sprawa, a po chemii mu sie chcialo, wiec mial pelno dupeczek na lewo i na prawo do bzykniecia normalne.
Nienormalne jest to co piszesz, a moze sama jestes zazdrosna ze ci komina nie przeczyscil :D

użytkownik usunięty
gorhand

Mnie akurat news o jego skokach w bok tak bardzo nie zdziwil, bo prawda jest taka ze Arnie to Austriak a ta nacja to z reguly falszywi i pozbawieni skrupulow klamliwi ludzie (wiem co mowie bo mieszkam tu i niestety mam z tymi ludzmi do czynienia na co dzien)
Jedyne co mnie zdumiewa to to,ze tak dlugo udawalo mu sie to wszystko zataic przed bliskimi i prasa :)

użytkownik usunięty

Put that cookie down or i'll be back!

gorhand

Ale młodzi biorą z niego przykład i też chcą być tacy jak on,dlatego sięgają po zakazane substancje które nie tylko wywołują zmiany w ciele ale także i psychice.

To o czym pisze to prawda,mimo że często jest bolesna i trudna do zaakceptowania.

Jestem z wami i dla was.

Janina_Skwara

No coz, tak to sie przyjelo juz, To dobrze ze chca byc tacy jak on, sam mam 10 miesiecy stazu na silowni, osiagnalem w blyskawicznym tempie to co inni przez kilka lat na silowni non stop na koksach. Trzeba napier... a nie zrec to dziadostwo i na skroty leciec a po zaprzestaniu flak, zadna mi to radocha. Takie cos sie oplaca brac kiedy to jest juz calkowity postoj w progresie sily, i brac to tylko i wylacznie pod nadzorem lekarzy.

Janina_Skwara

@Janina - pewnie jesteś trollikiem biorąc pod uwagę Twoje gusta filmowe. Na profilu piszesz bowiem, żeś jest "Siostra Janina, służebnica Miłosierdzia Bożego,sprzeciwiająca się brutalizacji tego pięknego świata", a w "Najwyżej ocenianych" masz: "Niezniszczalni", "Chińskie tortury", "Predator", "Piła". Rozbierzmy jednak sprawę z pozycji jakbyś trollikiem nie była.
Dziwię się zatem, że chce Ci się polemizować z takimi wyłedukowanymi przez ełropeyskom TVN bachorami. Taki człek, który potrafi tylko rzucać słowem "kurva" nie nadaje się do żadnej dyskusji i sam zdradza swoją niedojrzałość. Nie rozumiem też dlaczego redakcja nie usuwa wpisów osób, które używają słowa "zajebisty" podczas gdy jest to twardy wulgaryzm w języku polskim (od "jebać"). Tolerowanie czegoś takiego i robienie z szacownego portalu szamba po prostu nie przystoi. Znaczy się: system usuwa słowo "k..wa", więc wystarczy wpisać "kurva" i przejdzie. A "zajebisty" to tylko taki "soft"???
@arkonada666 - podaj mi nazwisko polskiego księdza, któremu UDOWODNIONO pedofilię, a potem oczerniaj duchownych. Jawisz się w ten sposób jako bezrefleksyjny piesek wytresowany przez antychrześcijańskie merdia do merdania ogonkiem. Nie wie dlaczego, ale wie, że tak jest trendy i mus jest popisywać się szczeniackimi wynurzeniami.
@Użytkowniku usunięty - nienawidzisz Kościoła udzielającego się w polityce? A to dobre! Primo: skoro odżegnujesz się od Kościoła, to Ty też nie masz legitymacji by mu rozkazywać w czym ma się udzielać, rusz trochę mózgownicą. Secundo: Dalajlama oczywiście nie udziela się w polityce; Kościół Anglikański i Prawosławny jak rozumiem też... A już tekst: "Kościół powinien uczyć, a nie zakazywać" rozwalił mnie kompletnie:-) Kościół więc winien coś tam sobie ględzić, ale nie zakazywać nam czynić np.zła. Wyborne.
Ale żeby nie być jednobiegunowym muszę stwierdzić, iż pisząc o potrzebie kontroli tego co oglądają dzieci Twoi adwersarze mają całkowitą rację. Ja już mam za sobą "wiek Chrystusowy" i mnie żaden film nie zepsuje. Natomiast młody człek jest jeszcze plastyczny i to co wchłonie, nie pozostanie bez wpływu na jego psyche w przyszłości.
Co do tej chemii to nie potrafię sobie wyobrazić, aby zawodnik startujący do Mister Universe brał jakieś dopalacze. Tutaj piszesz głupoty.

Janina_Skwara

Ty myślisz, że jak ktoś sławny ma mięśnie to znaczy że wyhodował je po przez chemię? Wyobraź sobie, że można to osiągnąć po przez treningi i ciężką pracę. I o co Ci chodzi z tym, że romansował on na prawo i lewo? Jakieś dowody? I ty chyba myślisz, że to co się dzieje na ekranie jest na prawdę. Czyli skoro Schwarzenegger grał w "Terminator" czy "Predator", to znaczy że jest brutalny?.

Demolishor2

Przecież on sam kiedyś się przyznał do tego że brał niedozwolone substancje.Romansowanie na lewo i prawo to oznaka rozwiązłości,do tego przemoc występująca w jego filmach...nie,ja tego aktora skreślam i wam też radzę zrobić to samo.

Janina_Skwara

Ale patrząc twoim tokiem rozumowania, to człowiek który grał Leatherface'a w "The Texas Chainsaw Massacre" też jest brutalny??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
The_Dirty

Ale wy daliście się sprowokować jakiemuś trollowi. NIE KARMIĆ TROLLI!!!! bo potem przestaną takie bzdury pisać.