Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/03/cynthia-rothrock-to-join-expen dables-3-casting-on-heat-more.html

Na pierwszym zdjęciu można dostrzec z pod niebieskiej koszulki mięśnie brzucha.
Jest coraz lepiej i w Conanie Arnold formą na pewno dorówna swojej sylwetce z lat 1995-
2003.
Jak myślicie?

PolskiPowerDance

jest ok,tak jak dawniej to juz raczej nie bedzie wygladał ale da rade zagrac jeszcze conana czy terminatora.

damianho15

... wg mnie to na początek troszkę kilogramów powinien zrzucić.

Szajba

To nie są zdjęcia z aktualnej formy;) Widziałem zdjęcie gdzie był na siłowni w czarnej koszulce. Wklęsły brzuch wielka klata i łapsko naprawdę wygląda rewelacyjne

eragonmark

Niech uważa na serducho.

Szajba

Spokojnie, to doświadczony kulturysta :) oglądając zdjęcia z dzisiejszą formą Arnolda widać, że wie co robi :)

damianho15

Już w Terminatorze 2 był trochę za stary do tej roli. 100% Terminatorem, to był w jedynce. Teraz może zagrać jak najbardziej starszego Conana - ale nie Terminatora! Jak bawił się w gubernatora, wyciekły fotki, dowodzące, że Arni przestał ćwiczyć i totalnie się zapuścił - wszystko na nim wisiało. Teraz na nowo mając czas dla siebie, powinien brać przykład ze starszego o rok, swojego dobrego kumpla Slaja, który wciąż pakuje i ma sylwetkę trójkąta, a Arni niestety gruszki. Kibicuję jego powrotowi na pakernię, wszyscy chcemy napakowanego Arniego! :] Trochę szkoda, że nasz terminator zaczął dość gwałtownie gubić włosy w ostatnich kilku latach - nie za bardzo mu to pasuje. Młodość strasznie krótka jest ale Terminator dobrze ją wykorzystał!

pumpalik

Miliony razy dodawałem zdjęcia i filmiki jak wygląda Arnold w 2013 roku, wystarczy poszukac w tematach