To były ostatnie słowa Arniego w T2... I czuję, że właśnie to samo chciałby powiedzieć swoim fanom po tym jak został gubernatorem po raz drugi.
Pięknie podsumowane O.R.M.O. cat. Nie wiedziałam co czuć, jak się dowiedziałam, że Arnie znów wygrał. Z jednej strony cieszę się Jego szczęściem, ale z drugiej to jednak strasznie szkoda, że chyba już nigdy nie zobaczymy go w filmie akcji...
"le z drugiej to jednak strasznie szkoda, że chyba już nigdy nie zobaczymy go w filmie akcji...
"
http://www.imdb.com/title/tt1320253/
Koleś zdobył kolejny swój życiowy szczyt.
1) był najlepszym kulturystą świata
2) był swego czasu najpopularniejszym aktorem świata
3) teraz jest gubernatorem najbogatszego Stanu - czyli szczyt polityki jaki może osiągnąć człowiek nie urodzony w USA.
Powiedział wtedy goof bye ale pokazał potem że jest i będzie OK !
.
macie racje osiagnal w zyciu bardzo duzo ale miejmy nadzieje ze na tym sie to nie skonczy trzeba jakos zakonczyc wspaniala serie TERMINATOR i kto inny niz ARNOLD moze zagrac maszyne bez uczuc fakt ma juz troche lat na karku ale mamy od tego magie hoolywood wiec oczekujmy z nadzeja t4 z arnoldem przynajmniej mozna sobie o tym pomarzyc ;-)
Jordan, niewiem czy mozna powiedzieć ze to najleprzy kulturysta świata.
Napewno jeden z najleprzych ale są jestszcze tacy jak Coleman,Cutler czy Flex :]
Ale weź pod uwagę to, że to kulturysta w ogóle innych czasów...
A warunki i proporcje na kulturystę Arnie miał niemal idealne.
Oczywiscie nawet jest przez srodowisko i nie tylko uznawany za najlepszego kulturyste w HIstorii i o ile sie nie myle ma najwiecej najwazniejszych tytułów w tej dziedzinie poza tym jego sylwetka byla rowniez uznana za idealna! obecnie wszystkie te Colemany to straszne klocki z wielkim bebechem...kulturystyka idzie stanowczo w zlym kierunku
No tak, za swoich czasów Arni wymiatał w kulturystyce.
Ogólnie dzisiejsi kulturysci są dużo "lepsi" od kulturystów tamtych czasów.To pewnie zasługa leprzego sprzętu,diet,odzywek i koksów ;]
sa duzo gorsi! jedynie sa wieksi ale ich jakosc jest duzo slabsza niz tamtych kulturystow! obecnie kulturysttyka to mega kpina i totalny koks juz bez żadnego zażenowania !
A jednak mylisz się, Ronnie Coleman zdobył Olympei o jeden raz więcej od Arnolda :P
Chociaz uwazam ,że Arnold by mógł zdobyć owiele więcej razy ten tytuł ... Czego dowodem jest, że zdobył tytuł 6 razy pod rzad i po 5 latach jesli sie nie myle znów zdobył ten tytul a przez te 5 latn ie startował w konkursie Mr.Olympia ... neiwiem czemu ale zapewne miał taką sylwetke ze by wygrał w tamtych latach ... no ale cuż.
Dla mnie najleprzy kulturysta wszechczasów to Wheeler Flex :P
Arni na drugim miejscu :P ale to tylko moje osobiste zdanie :)
Oj koleś co do Flex'a to masz dużo racji. Moim zdaniem to najlepszy kulturysta obok Arnolda.
Szkoda tylko że niedoceniony :(
Flex Wheeler ma najlepszą symetrie - pod tym względem jest idealny.