czas na nową krew ,a nie na starych aktorów ,ktorzy sie juz nie nadaja do grania w filmach akcji...
Tak...oczywiście...tak samo jak minął czas Hopkinsa i innych starszych aktorów;) Na szczęście nie tacy jak ty decydują o tym kto ma grać w jakich produkcjach;) pozdro
że minął czas Hopkinsa ,ja tak nie uwazam ,Hopkins jest świetnym aktorem i potrafi się odnaleźć w każdym filmie w porównaniu do Arnolda.S...
Jest juz stary i powinien dac sobie spokój z grą w filmach i zająć sie tylko polityką ,jego czas był przed 2000r wtedy zagrał w wielu dobrych proodukcjach...:D
weź słownik do ręki, wyszukaj w nim słowo "ironia" i przeczytaj kilka razy - naprawdę zachęcam. możesz tylko skorzystać na tej radzie!
hhhmmm ironia- sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
Jestes typowym maniakiem ,jestes jak dewotki skupiony w jeden punkcie ,widzisz tylko dobre strony jego gry a złych już nie >...
do Tytanika to by sie chyba raczej nie nadawał...i do wielu innych...
Wikipedia;D Wiek nie świadczy o tym czy ktoś się nadaje czy też nie;) Zobacz na przykład postaci Brytyjskiego Strongmana który w wieku 56 lat dalej uprawia ten sport i to z sukcesami;) Arnold tak samo zacznie grać teraz w nieco innych filmach więc nie mów iż się nie nadaje, bo mym skromnym zdaniem nie nadaje się tutaj twój sposób rozumowania;)
nie prawda że jego czs już minął, jego czs właśnie nadszedł, tylko on jest królem kina akcji, kocham jego filmy od dzieciaka i jestem jego wielkim fanem i wiernym i będe do końca mojego życia , a co do młodych ,nowych aktorów to niech dadzą sobie spokój z graniem bo nie potrafią grać się nie nadają do filmów akcji niech grają w serialach dla dzieci............................. młodzi aktorzy nie dorastają tym starszym do pięt schwarzenegger,stallone, mel gibson i bruce willis - to prawdziwi aktorzy kina akcji a król jest tylko 1 to oczywiście schwarzenegger ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie jego nowy film w kinie mam zamiar iść co najmniej z 10 razy....................................................
to jest ikona, to jest bochater kina akcji,prawdziwy aktor,a że się zestarzał no i co z tego, ale nadal jest świetny i niezle wygląda....................................pozdrawiam wszystkich wiernych fanów arnolda schwarzeneggera
czy świetnie wygląda to ja bym nie powiedział , przytył i to bardzo dużo jest gruby ,gdyby nie to ,to bym dalej go widział w kinie akcji ,ale go nie widze
Nowi aktorzy są świetni nie powiedziałbym ze sie nadają do seriali dla dzieci , do filmów akcji nadaja sie bardziej niż Szwarceneger takimi aktorami sa np:
Cam Gigandet
Ben Foster
Ryan Reynolds
Chris Evans
są świetni w tym co robią
dzięki za odpowiedz, ale wybacz mi jestem swojego zdania schwarzenegger jest najlepszy zrobił dość dużo dla filmu , a iu tak w pamięci ludzi będzie jako terminator -nikt nie zagra jak on, predator-pierwsza część jest najlepsza, conan barbarzyńca- teżjest to najlepszy film, nawet tennowy fim o conanie 3d są słuchy że nie doruwnuje schwarzeneggerowi.................................a ci aktorzy których wymieniłeś to marni aktorzy, z młodego pokolenia do filmów akcji to mam dobre zdanie o aktorze który się nazywa JASON STATHAM tylko ten facet jest dobry z nowego pokolenia, a tych co wymieniłeś to mnie nie zachwycają, nie poszedł bym na film z ich udziałem, i jeszcze jedno schwarzenegger to ikona ...........................................dzięki i pozdrawiam cię bez urazy przyjacielu..................................................................... ...............
http://imageshack.us/photo/my-images/171/aaaff.jpg/
nie mówie że jest słabym aktorem grał w świetnych filmach takich jak Predator (Predators w porównaniu do starej czescia to straszny gniot)i paru innych które mu się bardzo udały,przypominam ze on GRAŁ w świetnych filmach i wydaje się że juz sukcesu chyba nie powtórzy,może i jest ikoną kina ,ale miał już swoje 5 min i je wykorzystał w 100% , a o tych aktorach co wymieniłem jeszcze o nich usłyszysz...
Arnold S już ma 64 lata...
Kolego;) Zdjęcie które pokazałeś jest fotomontażem który powstał w 2003 roku;) Każdy fan Arniego doskonale o tym wie;) Schwarzenegger obecnie ostro pracuje nad swoją formą tak więc złapałem Cię na twej niewiedzy;) A o to zdjęcia:
http://www.sfd.pl/Arnold_Schwarzenegger__Wielka_Galeria-t269294-s175.html
Powodzenia
Nie jestem fanem Arniego lubie pare filmów w których grał ,ale fanem jego nie jestem,nie mam nic do niego , nie wiedziałem że te zdiecia to fotomontaż :D
http://film.dziennik.pl/galeria-full/330202,1,arnold-schwarzenegger-przebiera-w- ofertach-galeria-zdjec.html
ale na tym zdieciu widac jaki jest stary ...
Akurat takie zdjęcie znalazłeś;D Ale widziałem sporo aktualnych bez retuszu NP: na rowerku i naprawdę jak na swój wiek trzyma się świetnie;D podałem Ci już link więc sobie popatrz;)
Po części masz rację. Patrząc przez pryzmat tego co dawni mistrzowie kina akcji wyprawiają na prawdę idzie pomyśleć że ich czas świetności dobiega końca. Większość świetnych aktorów których się uwielbia za filmy z lat 80-90 dziś już albo zakończyła karierę aktorską Chuck Norris, czy Don "The Dragon" Wilson, inni grają w prawie samych gniotach Lorenzo Lamas np. Nawet aktorzy wyższego formatu Seagal, Van Damme, Lundgren grają dziś w dużo słabszych filmach niż kiedyś i tak na prawdę w kinie akcji pozostała garstka niedobitków Stallone którzy jeszcze umieją zrobić dobry film, ale to jest mało. Przydały by się w tym gatunku filmowym jakieś nowe twarze zdolne go ożywić bo obecnie najciekawsze rzeczy wychodzą tylko na DVD. Ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawy formy Arniego i tego jak poradzi sobie w nowych filmach i na pewno z chęcią je obejrzę.