Według mnie to jeden z najlepszych aktorów,sprawdza sie zarówno w filmach sf,sensacyjnych jak i komediowych;w rolach pozytywnych bohaterów i negatywnych jest jednakowo świetny.Załuję,że zajął się polityką i tak długo go nie było w kinie.Mam nadzieję,że go jednak zobaczę w większych rolach niz ta w Terminatorze 4.To może nie jest ocena obiektywna ale od dziecka go po prostu uwielbiam.
No,w końcu ktoś myśli o nim podobnie jak ja,jestem na etapie kolekcjonowanie filmów na dvd z nim,a nie jest to łatwe,zwłaszcza starszych.polecam Conana,widziałam na profilu,ze chcesz ten film obejrzeć(ale Barbarzyńcę,Conan Niszczyciel dużo słabszy)Arnie nieźle prezentuje się:),ciekawa fabyła i super muza.
widzicie wy go chwalicie a jakiś cymbał post wyżej wystawia mu 1/10.Aż krew się gotuje.Dla mnie Arni zawsze zostanie Terminatorem ale tym z drugiej części.Jest zajebisty;) pozdr
Arnie ma coś takiego w sobie że chce się go oglądać ,obojętne jest dla mnie jaką rolę gra- byleby grał,większość filmów z jego udziałem przyniosła niemałe zyski,ma bardzo dużo fanów,byłoby tak gdyby był taką - jak niektórzy uważają - beznadziejną bryłą mięśni?Spójrzmy na :Terminator - zdecydowanie 2 część,Conan Barbarzyńca,Bliźniaki,Junior,Na własną rękę,Pamięć absolutna...To,mój ulubiony aktor,więc mogę długo go wychwalać.Pozdrawiam