Jak uważacie czy powrót Arnie,go do kina ma sens?.Był tak krytykowany na fotelu gubernatora i jeszcze ten ostatni skandal osobisty- jak pruderyjne amerykańskie społeczeństwo przyjmie go ponownie na ekranach kin?
Powiem tak Arnold jako polityk może nie sprawdził się perfekcyjnie ale też nie oszukujmy się bo Kalifornie miała problemy finansowe jeszcze za Gubernatora który był przed Arnoldem. Skandal z nieślubnym dzieckiem cóż mogło się zdarzyć każdemu Arnold nie jest pierwszy i nie ostatni. Clinton też miał słabość do kobiet. Co do powrotu Arnolda do kina to chwała mu ale po " The Last Stand" i ewentualnie
"Black Sands" nie oczekuje zbyt wiele. Z resztą są to tzw. produkcje małego ryzyka z budżetami ok 20 mln $. Filmy te ani nie będą kasowe ani Arnold nie zarobi za nie zbyt wiele jest to raczej dla aktora przetarcie po 7 latach nieobecności. Jeśli filmy nie zarobią na siebie to pewnie będzie to ostateczne pożegnanie Arnolda z Hollywood.
Mógłby znów troche poćwiczyć skoro wraca do kina. Sly jest starszy a trzyma się tak samo od przeszło 30 lat.
Powiedziałbym, że tak dobrze Stallone nie wyglądał jeszcze nigdy. Za wyjątkiem twarzy, której czas nie oszczędza. Arnold ma ten problem, że za młodu zażywał dużo sterydów niewiadomego pochodzenia, przez co jego zdrowie mocno podupadło, zwłaszcza serce. Zapewne w jego stanie tak intensywne ćwiczenia fizyczne, jak codziennie aplikuje sobie Sly są mocno nie wskazane. Poza tym, Arnold stracił całą posturę, którą miał, musiałby harować jak wół przez dobry rok na siłowni, aby wrócić do jakiejś rzeźby. Lepiej niech po prostu dba o kalorie i nie tyje, i będzie dobrze.
Ale o czym wy opowiadacie, Sly bierze prohormony caly czas, gdzies kiedys sie przyznal, ale nie pamietam wlasnie gdzie to bylo;/ .
To samo Arni, dopoki nie zasiadl na fotelu gubernatora, wszystko bylo dobrze. Naturalne miesnie tak szybko nie spadaja nawet nie ma mowy, jezeli sie odpowiednio odzywia, co najwyzej mozna dodatkowo zarosnac tluszczem.
Jezeli chodzi o jego serce to powiem ze od dziecinstwa mial z tym problem, dopoki nie wyladowal na stole operacyjnym i to bylo o wiele wczesniej przed kreceniem T3. A po zabiegu przyznal ze ogolnie czuje sie o wiele lepiej niz kiedykolwiek.
Ja tam jestem jak najbardziej za. Jego osobiste życie niespecjalnie mnie w tej kwestii interesuje to w końcu człowiek ma swoje słabości nie we wszystkim musi być perfekcyjny a że wychowałem się na kinie akcji, którego Arnold niejednokrotnie był bohaterem mam do niego sentyment i chciałbym jeszcze zobaczyć go w jakiejś roli.
Ludzie jak mnie wnerwiają takie trole jak wy. Arnold wygląda teraz dużo lepiej niż SLY! Wystarczy poszukać zdjęć w internecie to nie boli naprawdę.
Od ponad roku regularnie ćwiczy by przygotować formę na swój Comeback ...
Arnold jest bardzo dobrym aktorem według mnie, ale ma juz swoje lata, jednak nie wątpie, że się jeszcze dobrze trzyma, może i nowe filmy w których zagra nie będą jakimiś arcydziełami, ale miło będzie znów go zobaczyć na dużym ekranie.