Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 189 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Gdzie lepiej zagrał i który film wolicie ?? :) Ja sam nie wiem :], ale chyba w Predatorze zagrał lepiej :)))

Szajba

W Terminatorze 1 i 2. Idealnie wykorzystał swoje naturane predyspozycje żeby zagrać robota. On tam naprawdę sprawia wrażenie jakby był maszyną.

Kombi

Chyba jednak "Predator". Według mnie zdecydowanie najlepsza rola Arnolda. W terminatorach 1 i 2 też świetny, ale lepszy w 1 jak dla mnie (o 3 nie mówię, bo nie widziałem, może i dobrze:P... :) Pozdr!

Też uważam, że w T1 był lepszy niż w T2. To jego poruszanie się w komisariacie, no ja cyborg :D

Szajba

no bardziej podobała mi się jego rola w Predatorze, niewiem czemu. Ogólnie cały predator bardziej podobał mi się niż Terminator, chociaż naprawdę oba filmy były niezłe.

Szajba

Zdecydowanie Terminator. Atrakcja,,Predatora" był stwór nie Arnie...

Szajba

Stawiam na Terminatora ale na 2 pierwsze części.
Predator też jest git, ale Terminatory oglądam z większą przyjemnością, te filmy się nie nudzą.

latarnik81

Terminator 2,
T-800 is the best, f**k of the rest ;)

mike_3

Moim zdaniem rola cyborga bezdusznego cyborga jest bardziej wymagająca od roli komandosa.Dlatego stawiam na terminatora, ale tylko dwie pierwsze części.

Ash_2

Ale dlaczego tylko 2 części?? Przecież błędem 3 była zła reżyseria, ale uważam, że Arni jak Arni cyborgiem był jak dawniej dobrym.

Szajba

Ja go wolę w "Terminatorze."

Veda12

Ani "Predator", ani "Terminator", ani żaden inny film. Po prostu beztalencie :/

helvetia

Może tak jakieś dowody na poparcie tego śmiesznego wpisu?

helvetia

I weszłaś tylko po to, żeby podzielić się swoim ambitnym wnioskiem?

helvetia

Czasem ambicja wystarczy, żeby osiągnąć sukces. Arni nawet gdyby nie miał talentu to i tak dużo osiągnął. BOŻE, CO ja mówię. Osiągnął szczyt. Z niego powinno brać się przykład. Chciał być kulturystą i mistrzem został, aktorem został, politykiem też został. Zawdzięcza to swojej ambicji. Arni to wzór do naśladowania. A co do samego tematu to pytanie brzmiało gdzie zagrał lepiej i który film wolicie.

Szajba

Aha i zapraszam na forum T3, gdzie napisałem coś na temat aktorki Peta Wilson. Pozdrawiam

Szajba

Terminatory ale ogólnie to za Arnim nie przepadam...

Szajba

Terminator zdecydowanie... Nie mogę sobie wyobrazić kogo innego do tej roli.

Hack

Zgadzam się z Hack'iem, Terminator jest życiową rolą Arniego.

a ja sie zgadzam z Cameron ;) zdecydowanie "Terminator"

Oba filmy to jego najlepsze role w historii, no i może jeszcze Prawdziwe Kłamstwa ;) Ale ja osobiście wole Arniego w Predatorze !

Szajba

Bardziej podobał mi się Predator, toteż stawiam w tej sondzie także na Preda...:]

Crazy_3

Ogólnie to dopiero Terminator zrobił z niego gwiazde, a w Predatorze miał już ukształtowaną pozycję. Filmowo napewno Terminator był lepszym filmem od Predatora -- ale ja i tak stawiam na Predatora bo uwielbiam ten film ( a bardziej podoba mi się Dzień Sądu).....