Gdzie lepiej zagrał i który film wolicie ?? :) Ja sam nie wiem :], ale chyba w Predatorze zagrał lepiej :)))
W Terminatorze 1 i 2. Idealnie wykorzystał swoje naturane predyspozycje żeby zagrać robota. On tam naprawdę sprawia wrażenie jakby był maszyną.
Chyba jednak "Predator". Według mnie zdecydowanie najlepsza rola Arnolda. W terminatorach 1 i 2 też świetny, ale lepszy w 1 jak dla mnie (o 3 nie mówię, bo nie widziałem, może i dobrze:P... :) Pozdr!
no bardziej podobała mi się jego rola w Predatorze, niewiem czemu. Ogólnie cały predator bardziej podobał mi się niż Terminator, chociaż naprawdę oba filmy były niezłe.
Stawiam na Terminatora ale na 2 pierwsze części.
Predator też jest git, ale Terminatory oglądam z większą przyjemnością, te filmy się nie nudzą.
Moim zdaniem rola cyborga bezdusznego cyborga jest bardziej wymagająca od roli komandosa.Dlatego stawiam na terminatora, ale tylko dwie pierwsze części.
Ale dlaczego tylko 2 części?? Przecież błędem 3 była zła reżyseria, ale uważam, że Arni jak Arni cyborgiem był jak dawniej dobrym.
Czasem ambicja wystarczy, żeby osiągnąć sukces. Arni nawet gdyby nie miał talentu to i tak dużo osiągnął. BOŻE, CO ja mówię. Osiągnął szczyt. Z niego powinno brać się przykład. Chciał być kulturystą i mistrzem został, aktorem został, politykiem też został. Zawdzięcza to swojej ambicji. Arni to wzór do naśladowania. A co do samego tematu to pytanie brzmiało gdzie zagrał lepiej i który film wolicie.
Oba filmy to jego najlepsze role w historii, no i może jeszcze Prawdziwe Kłamstwa ;) Ale ja osobiście wole Arniego w Predatorze !