Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 790 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

ale tak patrząc to oprócz serii Terminator to on nie ma żadnych klasyków.
Chyba, że coś przeoczyłem ?

Dangeris

Masz rację. Bardzo lubię Arnolda, ale oprócz T1 i T2 w jego dorobku nie ma filmów, które zbliżają się do nich poziomem. Chociaż jest wiele naprawdę dobrych - ja uwielbiam Prawdziwe Kłamstwa, Pamięć Absolutna też jest spoko, Predator też daje radę.

jasiu15

Predator to jest klasyk

Dangeris

Arnold miał wiele klasyków ,oprócz Terminatora 1&2 to Commando ,Jak to się robi w chicago ,Predator ,Uciekinier ,Pamieć Absolutna ,Egzekutor itp .Zapewne mało z nim filmów widziałeś bo jesteś jeszcze młody i dopiero wkraczasz w świat filmu ,dlatego tak często piszesz bardzo mylne i nieprawdziwe informacje .

bradock

Mam 33 lata, ale tych filmów nie oglądałem, bo spojrzałem na ocenę i sobie darowałem.

Dangeris

,,Mam 33 lata ,, Jasne .... Tylko ze te filmy typu Commando ,Predator ,Uciekinier ,Pamieć Absolutna i Egzektutor bardzo często leciały w latach 90 w polskich stacjach telewizyjnych typu Polsat ,TVN w pasmach MegaHit ,SuperKino ,co wiencej nadal po 2000 roku lecą aż do dziś ,wiec jeśli masz 33 lata to nie możliwe zebyś ich nie widział w TV .Jednym słowem ściemniasz .

bradock

Komando oglądałem i nie zachwyca.
Resztę sobie darowałem.

Dangeris

Dlaczego Szympans zmienił Avatara?

Dangeris

A Conan Barbarzyńca i Conan Niszczyciel to też dwa świetne filmy Arnolda których nikt tu nie wymienił

statham43

Też oglądałem i mogę im dać 6/10

Dangeris

Wiesz co czytając twoje inne posty na filmwebie np. ten http://www.filmweb.pl/film/Siedem-1995-702/discussion/Nuda+...,1951451
Uważam że nie powinieneś oceniać żadnych filmów i aktorów w tym Arnolda który kiedyś był ikoną kina akcji skoro od Siedem świetnego thrillera Davida Finchera wolisz oglądać Disney Channel. Chyba rzeczywiście nie masz 33 lat.Pozdrawiam

statham43

Lubię Arnolda, jednakże nie ma on w sumie żadnych ciekawych ról poza wymienionymi wyżej.