ale tak patrząc to oprócz serii Terminator to on nie ma żadnych klasyków.
Chyba, że coś przeoczyłem ?
Masz rację. Bardzo lubię Arnolda, ale oprócz T1 i T2 w jego dorobku nie ma filmów, które zbliżają się do nich poziomem. Chociaż jest wiele naprawdę dobrych - ja uwielbiam Prawdziwe Kłamstwa, Pamięć Absolutna też jest spoko, Predator też daje radę.
Arnold miał wiele klasyków ,oprócz Terminatora 1&2 to Commando ,Jak to się robi w chicago ,Predator ,Uciekinier ,Pamieć Absolutna ,Egzekutor itp .Zapewne mało z nim filmów widziałeś bo jesteś jeszcze młody i dopiero wkraczasz w świat filmu ,dlatego tak często piszesz bardzo mylne i nieprawdziwe informacje .
,,Mam 33 lata ,, Jasne .... Tylko ze te filmy typu Commando ,Predator ,Uciekinier ,Pamieć Absolutna i Egzektutor bardzo często leciały w latach 90 w polskich stacjach telewizyjnych typu Polsat ,TVN w pasmach MegaHit ,SuperKino ,co wiencej nadal po 2000 roku lecą aż do dziś ,wiec jeśli masz 33 lata to nie możliwe zebyś ich nie widział w TV .Jednym słowem ściemniasz .
A Conan Barbarzyńca i Conan Niszczyciel to też dwa świetne filmy Arnolda których nikt tu nie wymienił
Wiesz co czytając twoje inne posty na filmwebie np. ten http://www.filmweb.pl/film/Siedem-1995-702/discussion/Nuda+...,1951451
Uważam że nie powinieneś oceniać żadnych filmów i aktorów w tym Arnolda który kiedyś był ikoną kina akcji skoro od Siedem świetnego thrillera Davida Finchera wolisz oglądać Disney Channel. Chyba rzeczywiście nie masz 33 lat.Pozdrawiam