dokładnie, on się nadaje tylko do grania terminatora i innych bezmózgich mięśniaków - jest tak bezbarwny, że kiedy widzę jego gębę od razu przełączam.
masz mięśnie czy talent?A może nie masz NIC?Arnold wyszedł z piwnicy i dochrapał się senatora-a Ty co???
Podejrzewam, że w zdobyciu fotela senatora pomogła mu (a na pewno nie zaszkodziła) rodzina jego żony. W końcu to klan Kennedych.
no taa bo do ról właśnie mięśniaków ,do filmów akcji w której mówi dwa zdania potrzeba nie lada talentu aktorskiego
gra ciałem i takich aktorów też w Hollywood potrzeba,są filmy i filmy ,role i role i aktorzy i aktorzy,jak na gatunek kina akcji jest super
Nie jest i nigdy nie będzie wybitnym aktorem. Filmy, w których grał też wybitne nie są, chociaż kilka z nich jest niezłe. Ale jako Terminator był dobry. W paru komediach (Bliźniacy, Junior) - całkiem całkiem.
Może i nie jest wybitnym aktorem,ale i nie jest beztalęciem jak twierdzisz.Są filmy gdzie dobrze zagrał.
" w paru filmach udało mu się zagrać, on nadaje się do filmów akcji..."
" beztalencie"
czy wy wiecie o kim do k*rwy nędzy mówicie? Arnold Schwarzenegger to pieprzona ikona kina amerykańskiego, idol milionów ludzi na całym świecie, którego twarz i nazwisko jest rozpoznawalne w każdym zakątku globu. siedzicie, szczury, przed monitorami i wypisujecie bzdury, jakbyście byli największymi znawcami i krytykami kina. a ja wam powiem jedno - chciałbym, żeby jakikolwiek polski aktor osiągnął przynajmniej 1/10 tego co Arnie, mega gwiazda hollywood i ikona pop-kultury!
Ale tu się z tobą nie zgadzam.Może udało mu się zagrać w paru kasowych filmach,ale żeby być ikoną pop-kultury to jeszcze mu dużo brakuje.Takie jest moje zdanie.
no do polskich aktorów to go nie porownujmy , bo nie ma do czego...jest dobrym aktorem ...
ikona kina amerykańskiego... chyba lekka przesada,udało mu sie zagrac w kilu produkcjach dzeki ktorych stał sie sławny i tyle