Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 789 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Gra aktorska tego pana ma duzo wspolnego z usmiechem sprzedawcy w KFC oba sa bardzo sztuczne

KlaunSzyderca0

Nie znasz się na filmach .Arni zagrał w dwóch znakomitych ,kultowych filmach jak Terminator czy Predator .Także w komedi Bliżniacy fajnie zagrał .Nie widziałem w tych filmach sztucznej gry , za to dobre rozrywkowe kino .

bradock

widac ze jestes czlowiekiem pokroju arniego czyli prostym i plytkim jak brodzik w basenie

KlaunSzyderca0

Mimo wszystko mam racje .

bradock

Panie klaunie to panu już dziękujemy Arnie bez względu czy jest średnim czy przeciętnym aktorem jest ikoną kina akcji a takie filmy jak terminator, prawdziwe kłamstwa czy total recall nawet taki ignorant jak ty powinien docenić.

Ramzes86

z ciebie taki znawca jak z gumowcow korko trampki wiec sie ucisz arbuzie

KlaunSzyderca0

Nie chciałem zniżać się do twojego poziomu ale co tam takich ludzi jak ty trzeba tępić znalazł się "internetowy twardziel" pełno takich zakąpleksionych aspołecznych karykatur na forach internetowych, patrząc jak oceniasz filmy np. pianista, w ciemnościach, lśnienia na 1 można stwierdzić że pod kopułą masz nie sprawne synapsy nieprawidłowo pezenoszą impulsy nerwowe dlatego nie masz pojęcia co się dzieje w filmach jaką treść przekazują i na jakich emocjach bazują proponuje wię abyś poprzestał na jakichkolwiek komentarzach bo się błaźnisz

Ramzes86

uuuu jaki wielkie kazanie powinienes byc proboszczem :) buhaha buhaha buhaha

Ramzes86

Zgadzam się w 100 procentach co napisałeś Ramzes 86 .Pozdrawiam