Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

to bedzie porazka,arni jest za stary na ta role moze i ma jeszcze miesnie ale nie takie jak
kiedys no i ta twarz.wszystko bedzie zroobione komputerowo pewnie.

damianho15

Nie narzekaj :) Arnie wraca na 1000 % do piątej odsłony Terminatora, i najlepiej ocenić jego rolę dopiero po premierze. Jako że należę do pokolenia ery vhs, ogromnie cieszę się na powrót Arnolda. Dawni fani go docenią, zaś reszta... pewnie chciała by w obsadzie jakiegoś wymuskanego, młodego aktora będącego bożyszczem dzisiejszych, nastoletnich dam :) Dla mnie terminator = Schwarzenegger. Tyle w temacie.

Pozdrawiam

Zelgadiss

no racja ostatni terminator bez arniego to gniot nie

damianho15

To Twoja opinia.

Pozdrawiam

Zelgadiss

Nie odpisuj mi .Pan Damianho to troll !!!!! .Wejdz sobie na forum Van Damma ,Jeta Lee ,Stallona itp Pozdrawiam

bradock

bez komentarza.

Zelgadiss

no tak tylko to się robi powoli jak moda na sukces, dla mnie terminator skończył się na 2-ce
reszta to próba wydarcia kasy z widzów którzy do kin przyjdą

filmoborix

Ja rozumiem, też najbardziej podobały mi się dwie pierwsze części. Mogę Cię zapewnić że z "Terminatora" na pewno nie zrobi się druga "Moda na sukces" :)
Dokładnie mają powstać jeszcze dwie części, co uważam z pewnego powodu za genialne posunięcie. Osobiście nie mogę doczekać się piątej części, po tym jak dowiedziałem się że Arnie podpisał kontrakt na tą część i zagra na 100 %. Jestem jego wielkim fanem, i bardzo cieszę że "POWRÓCIŁ" :)

Pozdrawiam

Zelgadiss

a wiesz może kto będzie reżyserem tego wynalazku? i kto będzie wrogiem arniego, był
już cyborg i kobitka to może teraz robokotek albo piesek??

filmoborix

Nie chce Cię smucić, ale nie będzie ani robokotka ani robopieska ;D
Pewnie ta ironia wynika z tego, że T-X po prostu nie przypadła Ci do gustu. Odpowiadając poważnie, najbardziej prawdopodobny wydaje się powrót T-1000. Chodzą słuchy że Robert Patrick powróci w piątej części jako naukowiec, którego prace posłużą skynetowi do stworzenia najbardziej morderczej maszyny jaką świat widział :
T-1000. Reżyserem będzie Justin Lin, a historia będzie oczywiście toczyć się po wydarzeniach z czwartej części. Nie skreślaj tego filmu, daj mu szansę, a może pozytywnie Cię rozczaruje.

Pozdrawiam

Zelgadiss

naprawdę dzięki może się skuszę Robert Patrick był ok jako t-1000 taka naprawdę bezduszna maszyna super po prostu przygotował się do roli trzeba będzie obejrzeć
pozdrawiam