Nie? To posluchajcie. Jest to kawal chama, prostaka i prymitywa z malego
miasteczka, któremu słoma z butow wystaje. To taki damski bokser i tyle. Obecnie pojawia sie w Krakowie, ciagle podpity i agresywny. Zapraszam na Ruczaj gdzie mieszka to poogladacie to Wasze aktorskie cudo.
Nie mieszkam na ruczaju, ale jestem z Krakowa. Mieszkam niedaleko teatru bagatela i już chyba tradycja pana Artura to popijanie po przedstawieniu. Parę razy widziałem go pijanego i wykrzykującego wymyślne przekleństwa.
do mniezgoda
to ty jesteś hamem
twoje słownictwo o tym świadczy
nie jestem fanką wpadłam tu na chwile .....
i wydaje mi się że tu powinni być ludzie co go kochają a nie nienawidzą i maja żal o cokolwiek do niego ............tyle
mieszka na ruczaju?dziwne bo ja tez i nie mialam pojecia....a gdzie dokladnie???ostatnio mialam okazje poznac go oficjalnie i wydaje sie byc całkiem miłym facetem...ale prywatnie nie wiem...ciezko uwierzyc...babski bokser???
A niby czemu mialabys miec pojecie??Znasz wszystkich ludzi od siebie z osiedla,że sie tak dziwisz??
Koło mnie tez mieszka sławny aktor i o tym bardzo długo nie wiedzialam,bo mnie to po prostu nie interesuje...
A ja tam miałem przyjemność go osobiście poznać, i bardzo pozytywne wrażenie wyniosłem:) Swojski chłop, nie unosi się i "Nie sra wyżej niż dupę ma" (jak to moja babcia mawiała), w gruncie rzeczy normalny gość. Prowadzi knajpę "Molier" na ulicy Szewskiej w Krakowie. Polecam zajrzeć.
ja tak z 6-8lat temu widziałem go w tesco na kapelance w krakowie wtedy go widzialem w kryminalnych i tak skojarzylem super ma rolew klanie
Odezwał się abstynent od siedmiu boleści jak jesteś taki święty to wypier*alaj do zakonu.
Tu się ocenia aktorstwo a nie prywatne życie danego aktora. Po występie w teatrze pan Artur może robić co chce jest wolnym człowiekiem.
"Damski bokser i tyle" widziałeś jak bije kobietę czy wyssałeś sobie tą fanaberię tylko po to żeby jeszcze bardziej poniżyć pana Artura ?
Uderzył kogoś skoro jest agresywny tak czy nie ?
Człowieku zamknij jadaczkę i idź kopać ziemniaki za stodołę.
Ch*j mi do tego by był wtedy kiedy by ten gość oceniał aktorstwo a nie to co robi w swoim prywatnym życiu pan Artur.
Generalnie temu pacanowi założycielowi tematu również powinno być ch*j mu do tego gdzie i ile pan Artur pije, a ewentualnym biciem kobiet niech się zajmie policja i sądy.