do Taylor Momsen, która gra Jenny w Gossip Girl. W "Bring it on" zastanawiałam się czy to nie Taylor.
A ja nie :P
Taylor Momsen jest od niej brzydsza. Chociaz jest małe podobieństwo. Niedługo wszystkie blondynki zaczną wygladac tak samo :pp
Naprawdę podobna, ale moim zdaniem Taylor ma troszkę dziecinniejsze zarysy... W końcu różnica w ich wieku to 4 lata ;P. Ale i tak wolę Taylor, chociaż Ashley też jest ok.
Właśnie! Mi w każdym filmie praktycznie się myli! Podobieństwo jest jak nic. Chociaż w sumie sama nie wiem która ładniejsza skoro dwie takie same :P
Oczywiście, że są do siebie podobne. Zwłaszcza, jeśli mówimy o Jenny z pierwszego sezonu. Swoją drogą całkiem niezły ten serial ;)
http://nesira.bloog.pl
No są podobne,czasem to bardzo.Z tupu twarzy chyba najbardziej,obie maja okrągłą(ja też;) i wogóle z twarzy.Ale bardziej,o wiele bardziej wole Taylor.Chociaż Ashley też jest spoko.Taylor jest o wiele ładniejsza.
Nie wydaje mi się,. żeby były podobne. Może na konkretnym zdjeciu, ale tak w ogóle to nie. Po prostu obie są blondynkami.
Właśnie. To chyba je jedynie łączy - kolor włosów... Bo serio, ani oczy, ani nos, usta, rysy twarzy, postura... ;/
co ty! są całkiem inne. Taylor jest taka drobna ale wyskoa i mam całkiem inną twarz niż ona. na prawdę nie są podobne....
Co Ty! Scarlett wg mnie ma bardzo przeciętna urodę, a Ashley jest bardzo ładna. (Nie miałam na celu denerwować jej fanów, ani nic podobnego, to tylko moje zdanie, ale ja niestety w tej dziewczynie nie widze nic ładnego).
Noo, bez kitu, ostatnio oglądałam "Vicky Christina Barcelona" ze Scarlett, normalnie druga Ashley :) Lub odwrotnie ;p
czasem w niektórych scenach w PLL przypominała mi Tay.
A Momsen w niektórych scenach w GG przypominała mi Ash ;P
Lubię, kocham i wielbię obie. Nie wiem, którą bardziej jako aktorkę. ale TayM jest naj, naj, naj, naj, najlepszą ROCKsinger na świecie ;))
Ja nie widzę żadnego podobieństwa prócz tego że obie są Blondynkami ;P Ale tych jest ogrom więc... :P Taylor ma szczupłą twarz a ta jak pączuś ;P Osobiście nie uważam by Ashley była piękna ;)
Ale dawno mnie nie było na filmwebie. Wchodzę a tu odgrzebany mój wątek. Teraz oglądam serial z tą dziewczyną. Pretty Little Liars i powiem wam że teraz widzę ogromną różnice pomiędzy Taylor a Ashley. Nie wiem jakim cudem mogłyby mi się wydać podobne. Ale i tak mam takie dwie aktorki co są identyczne. Jedna to Torrey DeVito a druga to Marta Żmuda -Trzebaiatowska. Są baaardzo podobne :) pozdrawiam wszzystkich.
Ja nie widzę żadnego podobieństwa :) Taylor jest okropna. Ma 18 lat a zachowuje się gorzej niż 25 latki. Słyszałam, że była na castingu do Hanny Montany czy jak to tam się pisze, i przegrała z Miley Cyrus i teraz się z niej śmieje, ze zaczynała w Disneyu. Nie umie przegrywać dziewczyna :) A o zachowaniu na koncertach to już nawet nie wspomnę...
Dla mnie to one są różne, może jak się z szybka spojrzało na zdjęcie Ashley, to mogła przypominać Taylor, ale jak się przyjrzeć to zupełnie nie. Poza tym to nie lubię T. zachowuje się jakby była nie wiadomo jaką gwiazdą, a tak naprawdę, to wcale nie jest.
też to zauważyłam ! tylko że ja na początku nie mogłam pokojarzyć kogo mi ona przypomina xD . moim zdaniem jest sporo ładniejsza od taylor ma taką delikatniejszą urodę i nie oszpeca się tak makijażem i strojami stylizowanymi no przepraszam za słowo ale na prostytutkę . ashley świetnie gra w pretty little liars a oprócz tego jest prześliczna :D .!