Ashley BensonI

Ashley Victoria Benson

8,0
4 926 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Benson

Nie wiem czy tylko ja uwazam ze tej dziewczynie daleko do pieknosci ? Wszyscy sie nia
zachwycaja jednak dla mnie ona jest przecietna dziewczyna nie ma w sobie nic szczegolnego
zwykla wymalowana blondyneczka z odrostami. Ma dziwne oczy i brwi i wogole dla mnie nie
grzeszy uroda. Figure owszem ma piekna i calosciowo wyglada dobrze jednak jej twarz to wedlug mnie
porazka.

Madziaa_20

Moim zdaniem jest bardzo ładna. :)

użytkownik usunięty
systemofadown

Moim zdaniem jest śliczna :)

Madziaa_20

Według mnie jest ładna.

Madziaa_20

Moim zdaniem jest ładna. Właśnie ma coś intrygującego w twarzy.

Madziaa_20

Zgadzam się. Jej twarz mnie strasznie irytuje, dziwna jest.

Madziaa_20

Ładna, ale nie stoi w czołówce. Jak na Holiłud bardzo przeciętna. No ale lepsze to niż Kristen Stewart. :)

bunnylune

Bardzo ładna jest- super wyglądała w filmie Dziewczyny z drużyny 4

http://images4.fanpop.com/image/photos/20100000/Ashley-in-Bring-It-On-IITWI-ashl ey-benson-20143086-720-540.jpg

http://images4.fanpop.com/image/photos/18300000/Ashley-in-Bring-It-On-IITWI-ashl ey-benson-18319358-720-540.jpg

bosky_2

Wiesz, ile takich blondyneczek jest w samej Ameryce? Mnóstwo. Ta się nie wyróżnia niczym ciekawym. ;)

Madziaa_20

Dla mnie jest przepiękna, jedna z ładniejszych aktorek obecnie.

Madziaa_20

Popieram. Zwykła, przeciętna, wręcz mniej niż średnia i na pewno nie ma tego "coś" co przyciąga uwagę do niej. Nie rozumiem jej "fenomenu".

Madziaa_20

Mi się nie podoba. To znaczy, oceniam na podstawie serialu Pretty Little Liars. W początkowych sezonach, owszem, wyglądała ładnie. Nie wiem co się teraz stało, ale zrobiła się mega przeciętna i w ogóle mi się nie podoba. Może to inna fryzura, makijaż... Nie wiem, albo przytyła trochę. W każdym razie pod względem urody mocno odstaje od pozostałych bohaterek serialu, które są ponadprzeciętnie urodziwe :)

Bettka

Ok, zmieniam zdanie - w Spring Breakers śliczna była :D

Bettka

Moim zdaniem jest bardzo ładna, ale w taki zwyczajny, przeciętny sposób. Jednak na + :)

Madziaa_20

U mnie na odwrót - nie podoba mi sie jej figura (mam wrażenie, że jest ubita i taka.. bez wcięcia w talii), ale buzia przepiękna.

Madziaa_20

Obejrzyj jej cellulit - rzygać się chce...Jeśli to jest ładne, to współczuję...

Madziaa_20

Ile ważysz?

Madziaa_20

No to jest akurat tematyka, w której się nigdy nie dojdzie do konsensusu. Tobie się nie podoba, komuś innemu się podoba. Nie bardzo rozumiem w ogóle sens zakładania takich tematów.