Czytając ksiązke jak tylko pojawiła sie Alice na ustch odrazu gościl usmiech................gra aktorska Ashley jest swietna.
przepraszam ale czemu piszesz że jak jej postać pojawia się w książce to na twoich ustach gości uśmiech? nikomu ta informacja potrzebna nie jest, i to nie jej zasługa że Alice jest ciekawą postacią. W filmie zagrała tak sobie, osobiście oceniłem ją na 4/10
A mi się bardzo podobało jak zagrała.Sorry, ale jeśli byłaby złą aktorką to nie znalazłaby się na 37 miejscu TopAktorek ;p
Mi też osobiście bardzo się podobała książkowa Alice, a jak zobaczyłam Ashley w zmierzchu to była dosłownie wykapana Alice. Tak jak sobie ją wyobrażałam. ;]
Uwielbiam ja za role w "Zmierchu" czytajac ksiazke dokladnie tak sobie wyobrazalem ALice zrestza ALice najbardziej lubie z calej ksiazki :)
nie doceniasz nas użytkowników. Otóż muszę ci powiedzieć że w żadnym filmie się nie popisała, bo i nie miała zbytnio miejsca, więc nie można o niej raczej powiedzieć że jest dobrą aktorką, a już jest na 17 miejscu! Brawo!
Aha i ja oczywiście też loffciam Alice, w sadze była taka sweet.
No i oczywiście pzdr dla założycielki wątku ;*
Dla mnie też Alice była/jest ulubioną postacią z sagi ,a Ashley świetnie pasuje do tej roli ,mógłbym rzec że jest idealna. Nie oceniałem jednak Ashley jako aktorki i ma jak na razie u mnie czyste konto. Obawiam się że ocena nie była by obiektywna ,gdyż patrzyłbym na nią przez pryzmat Alice z książki. Mam nadzieję że zobaczę Ashley Greene jeszcze w nie jednym filmie. PS: Piękna z niej kobieta.
Alice wcale nie jest jedną z najciekawszych postaci sagi.
ONA JEST NAJCIEKAWSZA.
Bije na głowę i tyłek pierdołowatą Bellę i pozostałe panienki.
Dokładnie Dziewczyna jest idealna w tej roli świetnie się w nią wpasowała. Też chciałbym zobaczyć jakiś inny film z nią, może coś mi kiedyś wpadnie w ręce.
Zgadzam się z Tobą, że jest jedną z najciekawszych postaci Sagi Zmierzch. Ona i ten Dr. Cullen (czy jakoś tak)... Świetnie ją zrobili w filmie ... Np. nie lubie za bardzo Edwarda lub Belli już chyba bardziej lubie tego Jacoba. Ale stwierdzam że właśnie Alice i Dr. Cullen to najfajniejsze postacie i w książce i filmie
Pozdrawiam :*
Potwierdzam bardzo się wpasowała do sagi.A w książce jest supcio,taka zwariowana.Osobiście lubię jeszcze Jaspera,fajną tworzą parę z Alice.
Jasper facet po przejściach i Alice która dostrzegła w nim coś dobrego to najlepszy duet w tej serii. W Twilight wyglądała jak przerysowana z książki. W New Moon mniej ale tam wszystko było mniej...
Ashley świetnie zagrała role Alice w "Zmierzchu" i w "Księżycu w nowiu" bardzo mi sie podobała:*xD...mam tylko nadzieje ,ze bedzie tak samo w "Zacmieniu" i "Przed świtem":)..ona jest super:))
Zgadzam się. Była jedną z ulubionych posatci. Ashley świetnie oddaje jej urok. Podobali mi się także: Esme, Jasper, Emmet i Carlise.