Ashley GreeneI

Ashley Michele Greene

7,7
9 813 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Greene

Czytając ksiązke jak tylko pojawiła sie Alice na ustch odrazu gościl usmiech................gra aktorska Ashley jest swietna.

użytkownik usunięty
Patrysia098

Zgadzam się. Uważam, że w `Zmierzchu zagrała wspaniale ;)

przepraszam ale czemu piszesz że jak jej postać pojawia się w książce to na twoich ustach gości uśmiech? nikomu ta informacja potrzebna nie jest, i to nie jej zasługa że Alice jest ciekawą postacią. W filmie zagrała tak sobie, osobiście oceniłem ją na 4/10

gsfdfdsa

A mi się bardzo podobało jak zagrała.Sorry, ale jeśli byłaby złą aktorką to nie znalazłaby się na 37 miejscu TopAktorek ;p

Mi też osobiście bardzo się podobała książkowa Alice, a jak zobaczyłam Ashley w zmierzchu to była dosłownie wykapana Alice. Tak jak sobie ją wyobrażałam. ;]

kami_mia

Uwielbiam ja za role w "Zmierchu" czytajac ksiazke dokladnie tak sobie wyobrazalem ALice zrestza ALice najbardziej lubie z calej ksiazki :)

kami_mia

nie doceniasz nas użytkowników. Otóż muszę ci powiedzieć że w żadnym filmie się nie popisała, bo i nie miała zbytnio miejsca, więc nie można o niej raczej powiedzieć że jest dobrą aktorką, a już jest na 17 miejscu! Brawo!
Aha i ja oczywiście też loffciam Alice, w sadze była taka sweet.
No i oczywiście pzdr dla założycielki wątku ;*

Patrysia098

Dla mnie też Alice była/jest ulubioną postacią z sagi ,a Ashley świetnie pasuje do tej roli ,mógłbym rzec że jest idealna. Nie oceniałem jednak Ashley jako aktorki i ma jak na razie u mnie czyste konto. Obawiam się że ocena nie była by obiektywna ,gdyż patrzyłbym na nią przez pryzmat Alice z książki. Mam nadzieję że zobaczę Ashley Greene jeszcze w nie jednym filmie. PS: Piękna z niej kobieta.

Tanat

Alice wcale nie jest jedną z najciekawszych postaci sagi.

ONA JEST NAJCIEKAWSZA.
Bije na głowę i tyłek pierdołowatą Bellę i pozostałe panienki.

Dokładnie Dziewczyna jest idealna w tej roli świetnie się w nią wpasowała. Też chciałbym zobaczyć jakiś inny film z nią, może coś mi kiedyś wpadnie w ręce.

Sonny_Crockett

Zgadzam się. W filmie wypadła najlepiej, najładniej.

Patrysia098

Zgadzam się z Tobą, że jest jedną z najciekawszych postaci Sagi Zmierzch. Ona i ten Dr. Cullen (czy jakoś tak)... Świetnie ją zrobili w filmie ... Np. nie lubie za bardzo Edwarda lub Belli już chyba bardziej lubie tego Jacoba. Ale stwierdzam że właśnie Alice i Dr. Cullen to najfajniejsze postacie i w książce i filmie
Pozdrawiam :*

rybka10002

Potwierdzam bardzo się wpasowała do sagi.A w książce jest supcio,taka zwariowana.Osobiście lubię jeszcze Jaspera,fajną tworzą parę z Alice.

Narwany_chochlik

Jasper facet po przejściach i Alice która dostrzegła w nim coś dobrego to najlepszy duet w tej serii. W Twilight wyglądała jak przerysowana z książki. W New Moon mniej ale tam wszystko było mniej...

Sonny_Crockett

Alice jest super ! Nic dodać, nić ująć ;]]

Diamond_filmweb

Taak, Alice to jedna z moich ulubionych ,,Zmierzchowych'' postaci ;>

Ps: Greene jest śliczna.

ZglupialyFloren

Ashley świetnie zagrała role Alice w "Zmierzchu" i w "Księżycu w nowiu" bardzo mi sie podobała:*xD...mam tylko nadzieje ,ze bedzie tak samo w "Zacmieniu" i "Przed świtem":)..ona jest super:))

ola07101998

ashley ogólnie jest jedną z moich ulubionych aktorek ,świetnie gra jest ładna i ma potencjał

Patrysia098

Zgadzam się. Była jedną z ulubionych posatci. Ashley świetnie oddaje jej urok. Podobali mi się także: Esme, Jasper, Emmet i Carlise.

Patrysia098

Jeżeli chodzi o postać w książce to tak, jedna z ciekawszych pań w całej sadze. W filmie również nieźle się popisała.
Pozdrawiam.