Czy ja tez mogłabym prosic o adresy?
mój mail:alicecullen96@op.pl
lub
alucha10@buziaczek.pl
Z góry dzięki:*
moglabym też prosić o adresy? jestem ogromną fanką książek i filmu i z niecierpliwością czekam na nowe produkcje :D solind@wp.pl
jakby ktoś mógł wysłać te adresy, byłoby super :)
adupe@op.pl
Z góry wielkie, przeogromne dzięki!
Będę wdzięczna za podesłanie mi na maila tego, co wszystkim ;)
hanecznikkk@tlen.pl
Z góry wielkie dzięki ;)
hej wysłałabyś mi adresy (te które masz) do aktorow ze Zmierzchu na tus015@wp.pl ?
Byłabym wdzięczna :)
mi co prawda już kiedyś wysyłałaś wszystkie, ale pewnie masz jakieś nowe więc jakbyś mogła to tez bym poprosiła ;)
zuzka960@buziaczek.pl
a ona na pewno wam wszystkim zaraz odpisze... Prawdopodobnie dla niej Europa to Państwo, a słowa "Poland" nie słyszała nigdy w życiu.
hey czy moglabym cie prosic o przeslanie adresow ktore zdobylas z krotkim objasnieniem co trzeba napisac i jak, z gory ci bardzo dziekuje :) moj adres maila malgorzatademut3@wp.pl
Jeszcze raz dziekuje
Ja też byłabym wdzięczna jeżeli mogłabyś mi podać wszystkie adresy oraz pare wskazówek co napisałaś.<3 <prosi>
pamka_buziaczki@interia.pl
Z góry wielkie dzięki ;*
Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Robert Pattinson, Kelly Clarkson, William Moseley, Skandar Keyns, Ben Barnes, Georgia Henley.
Jakbym mogła to też dopisuję się do listy - proszę bardzo o te adresy i
notkę co napisać i co wrzucić do listu, mój mail to aolszews@sp24sto.edu.pl
z góry dziękuję
Ja też chciałabym się dopisać do listy.Bardzo proszę o tę adresy i ewentualnie jakieś wskazówki co napisać itp.Mój mail madziusia_buziak@o2.pl.
Pozdrawiam i z góry dziękuję :)
Hej, czy mogłabym również prosić o adresy aktorów ze "Zmierzchu", a także jakąś podpowiedź co napisać w liście. Oto mój e-mail: olla213@wp.pl. Z góry dziękuje :)
Mi też błagam!!!!!!!! ;)
agneslily@vp.pl
Z góry dziękuję ;*******
Tylko koniecznie wszystkie jakie masz xDxDxD ;**
Hejka wszystkim ;P
Jeśli nie byłby to dla Ciebie kłopot to ja także bym chciała....
mój adres : tili@buziaczek.pl
Z góry dziękuję:P
PS. Jakbyś mogła to prosiłabym o jakieś wskazówki co do wysyłania takiego listu (no cóż jestem dość tępą dziewuchą).... szczerze powiedziawszy to ja nigdy nie wysyłałam listu typu "fan do gwiazdy" w dodatku za granicę xD
Hej. Jeśli to nie będzie dla Ciebie zbyt duży kłopot, to proszę wyślij mi adresy, które już posiadasz. Będę bardzo wdzięczna:
mmyczek@gmail.com
Pozdrawiam :)
Ja też bym prosił o te adresy: cloud.strife@o2.pl
PS. Przydałaby się też instrukcja co i jak, bo nigdy tego typu listów nie wysyłałem.
Z góry dzięki
hej możesz moi też wysłać adresy i jak to mniej więcej napisać dzięki z góry e-mail edytawatrin@vp.pl
Hmm, jak już wszyscy proszą, to może i ja się skuszę? ^^
Wyślesz mi mejla z adresami gwiazd? Najlepiej wszystkie, jakie masz adresy. ;d
Będę bardzo wzięczna, z góry dziękuję.
mój e-mail: ja.cie.picze@gmail.com