Podsumowując:
Wysłałaś wszystko na ten adres:
Robert Pattinson c/o Curtis Brown
Group Ltd.
Haymarket House 5th Floor, 28-29
Haymarket London SW1Y 4SP
England
Miało to miejsce 16 stycznia. Do koperty włożyłaś TYLKO list (oczywiście w j.ang) i wysłałaś? Tak?
Ooo, mogłabym też dostać na maila wszystkie adresy, które masz? ^^ alisie_cjh@amorki.pl Byłabym bardzo wdzięczna ^^ ;*
A ta kperta zwrotna [do sibie] była mała czy duża?? bo jak mi przysłali list od Emmy to miałam w dużej kopercie.
Do Roba to wystarczy taka zwykła. a jak coś to oni sami wymienią na większą:) tak jak mi:) ale się dziwie że doszło:) bo tak moje dane były pomieszane nawet mojego imienia "Agnieszka" nie umieli napisać:D
Hah ;D Ej, o co chodzi z tymi... kuponami międzynarodowymi, co niektórzy piszą ? xD Nie łapię, po co one ^^
Hej mam prośbę czy mogłabyś wysłać mi też te adresy?? <prosi> kasiuniaa1603@wp.pl
z góry dziękuję:*:*:*:*:*:*
A mi mogłabyś wysłać na e-maila te adresy!?
Z góry dziękuję ;D
Mój adres e-mail (podaje dwa jakby co, ale lepiej wysłać na pierwszy!)
witek.patrycja@gmail.com
patrycja.witek@gmail.com
mój adres to elowstone@o2.pl
błagam wyslij mi wszystkie adresy jakie masz!!! błagam! :***
będę ogromnie wdzięczna..
ekm.. a mogłabym spytać co napisałas w tym liście?.. nie żebym była wścibska, ale chciałabym wiedziec co mam tam w tym liście skrobnąć do nich.. xdd
ja też prosze na mredi@op.pl
i bardzo prosze wytłumacz mi wszystko jak to ponapisywać, bo ja troche tempa jestem :D
z góry dzięki
No i ja też tak w zasadzie proszę o jakieś wytłumaczenie jak to napisać !!:**
malenstwo1997@gmail.com
Dzienki z góry :* ;]
hej ;) a mi też mogłabyś wysłać na e-maila te adresy? [onwy_story@vp.pl albo k_wiech94@p.pl]
z góry dzięki ;)
o i może mogłabyś trochę wytłumaczyć jak to napisać? bo widze, że tutaj koleżanki wyżej tez nie wiedzą, a mi może by się coś nie coś przypomniało x)
z góry jeszcze raz dzięki :):)
no dobry pomysł
a mi też mogłabyś wysłać te wszystkie ich adresy na e-maila
darunia1195@o2.pl
ja także poprosiłabym o kilka adresow i krotka informacje jak to napisac bo pierwszy raz zamierzam cos takiego zrobic;) margalska.k@gmail.com
wprawdzie zebranie listownie autografów wszystkich osób obecnych na tym plakacie (6) zajęłoby mi pewnie ponad rok, ale kto wie, kto wie... :D
Ja też bym prosiła o te adresy ; D
I jeszcze gdybyś mogła mniej więcej objaśnić jak to napisałaś jeśli możesz i jak to z tymi znaczkami itp. :)
Z góry dzięki ;*
oliwiacza@wp.pl
Ja też bym prosiła o wszystkie adresy jakie masz, jeśli to nie kłopot;] Z góry dzięki.
sleipne@wp.pl
tez poprosze pieknie;)
Ale pewnie niezle sie naszukalas... jak bede miala tez cos ciekawego to bede Ci wysylac
bayaskatter@gmail.com
Ja także chciałabym prosić o adresy. (Jeśli nie sprawi Ci to dużego problemu) ;)
sandra.k@vp.pl
Z góry dziękuję. :]