Zgadzam się że Ashley jest super SHarpey zagrała świetnie w haigh school musical jest świetną aktorką i piosenkarką także kocham jej piosenkę KiSS the GiRL :)
Świetna aktorka? ... hmm , chyba nie widziałaś świetnych aktorek! Swoje zdanie rozumiem oparłaś tylko na HSM (filmie który uważam za film dla bravopeople) Ashley Tisdale prawie wszędzie grała gościnnie a jej dorobek jest ubogi , nie wiem jak na takiej podstawie można powiedzieć ze jest świetna...
Możliwe że grała gościnne ale gra także w Niema to jak hotel i moim zdaniem ashley potrafi wczuć się w rolę może niebyła znana , ale myślę że to się zmieniło po premierze HSM :)
Zgadzam się! Ashley świetnie gra i bardzo ją lubię! I nie opieram się tylko na HSM. Zresztą można orównać postać z HSM i Nie ma to jak hotel a jaka jest różnica. Ash potrafi się wczuć w każdą rolę!
ja popieram ze z tą świetną grą to trzeba jeszcze poczekać. bo tak naprawde nigdy nie grala w produkcjach gdzie by mogla spróbowac naprawde zagrać. ona w tym 'nie ma to jak hotel' i high school musical grała przebarwione postacie a to nie jest trudne do zrobienia, do tego talentu nie potrzeba. ale trzeba przyznać ze umie śpiewac, przynajmniej ja tak myśle, i to nie najgorzej a to osiągnięcie :)
a poza tym. mi sie podoba jej nos xD fajnie wlasnie ze nie jest idelny bo wtedy by była przesłodzona, a tak. jest normalna, taka jest moja opinia