Według mnie Ashley, Vanessa jest głupia. Mam nadzieję, że wkrótce dodadzą jej świeże zdjęcie, bo to jest sprzed 5, albo 6 lat!!! Ona jest teraz ładniejsza. Poza tym badziewiem jest Vanessa, a Ashley przyzwoicie grała rolę Sharpay i Mandy ;)
Nie rozumiem po co pisać, która jest lepsza, fajniejsza itp. Prawqda jest taka, że one są gwiazdkami i graja w filmach a wy siedzicie przed kompem i nawet nie dorownacie zadnej/.
Zgadzam się z sarą.
A co do pytania, gdybym musiała wybierać to już Vanessa, bo Aszli* to taka idiotka trochę jest ;\
*bląd specjalny
Wkurzało cię jak obrażali Ashley? A sama co robisz? Vanessa też ma fanów chociażby mnie i chociaż lubię Ash to twierdzę że Van jest fajniejsza, jeśli oczekujesz szacunku dla swoich idoli szanuj też innych... możesz pisać że nie podaja ci sie role V ale nie pisz że jest głupia bo po pierwsze i najwazniejsze jej nie znasz...
Vanney wymiata, ale Ash też lubię... chociaz roztrząsanie tej kwestii to moim zdaniem bzdura, obie są fajne...
Ashley na 100%
Swietnie gra i śpiewa .
Vanessa tak troce w hsm nawet nawet grała ;/
kilka fajnych pioenek jeśli chodzi o Vaneske ...
Ash ma wajne wszystkie piosenki .
ASHLEY 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000%
hehe co za pytanie oczywiście że wole ashley bo jest utalentowana po
wieloma względami i wogule a ness to taka baba co nawet ładnego głosu
nie ma śpiewa jak jakaś piszczałka a tak naprawde to co słyszycie na
teledyskach to głosowa przeróba no może ashley też ma przeróbki głosowe
ale nie tak duże bo jak oglądałam filmiki na koncercie hsm to jak van
śpiewała na żywo to aż mi sie żygać chciało*
*bez urazy...
Vanessa gra "grzeczną dziewczynkę", a potem chodzi pijana po imprezie. Ashley nie udaje kogoś innego, jest bardziej utalentowana i ładniejsza. Przynajmniej moim zdaniem ;)
zgadzam się z tobą. vanessa jest już jakby "przereklamowana", nie jest za dobrą aktorką, o wiele bardziej lubię Ash, ona jest boska! ;)
Ashley jest extra,a z Vanessą mam problem. W jednej chwili ją lubie,w nastepnej mnie denerwuje.Jest w niej coś,czego przetrawić nie mogę.
Na początku jak już Vanessa i Ashley stały się bardziej sławne lubiłam bardziej Vanesse. Póżniej po tej aferze z jej zdjęciami przestałam ja lubić. Ale jak by ją tak porównać do Miley.. Miley Cyrus sama robiła sobie ,,takie" fotki i umieszczała je w sieci. A Vannesa już dawno robiła te zdjecia i one trafiły przez przypadek.
Ale jako aktorke lubię bardziej Ashley. W ,,Nie ma to jak hotel" gra fajną, miłą dziewczyne. A w ,,High School Musical" wredną jędzę. I w obydwie postacie wciela się dobrze. Może nie jest taką wybitną aktorką z doświadczeniem ale jest miła i fajna.
A jako piosenkarki to nie słucham ich obydwu. :p
Nie rozumiem twojego porównania z Miley, bo piszemy o Vanessie i Ashley...Ale jeżeli już mam się o nie wypowiedzieć, to jest ona dla mnie ładną i utalentowaną aktorką oraz piosenkarką, ma fajne kawałki. Ale jako osoba to może nie jest już taka idealna, tak jak każdy z nas.
Jeżeli lubisz pop, to posłuchaj sobie piosenek Tisdale i Hudgens. Ja lubie taką muzyke i dla mnie te piosenki są dobre.
żadna ;/// obie są beznadziejnymi aktorkami i piosenkarkami(?).
Gwiazdki jednego sezonu moim zdaniem.
Ale gdybym musiała wybrać to Vanesse.
Hm, oby dwie aktorki znam jedynie z HSM, gdyby dane mi było zobaczyć inne produkcje z nimi, miałabym łatwiejszy wybór. Nie pisze o serialach, bo np. Nie ma to jak hotel widziałam kiedyś tam, ale one nie należą do ŻADNEJ sztuki filmowej, ogólnie do niczego nie należą. Jako wokalistki, oby dwie śpiewają słodki, troszkę kiczowaty popik, którego nie znoszę. To tylko moje odczucia, czego się możecie spodziewać innego po dziewczynie słuchającej rocka i współczesnej, muzyki klasycznej? No właśnie. Ostatecznie wybiorę Ashley. Wydaje mi się trochę poważniejsza niż słodziutka Vanessa, za którą powiedziawszy szczerze - nie przepadam. Tisdale jako brunetka prezentuje się w miarę dorośle. Poważnie? Być może. To też ma wpływ na mój wybór.
I jeszcze jedno. Z Ashley jak na razie nie było żadnego skandalu, nie to co z Vanessą.
Ashley, to jest moja jedna z ulubionych aktorek, Uwielbiam ogladac z nia filmy, Jest dobra aktorka, ; )
Ashley bo widzialam jak gra w jakims serialu dla dzieci, nawet fajnym. a Venessa to chyba gra tylko w tym beznadzieju HSM ...