...urodzenia i produkcje w których występuje obecnie mogę powiedzieć.Że nigdy nie zagra w filmie ambitniejszym od HSM.
uwazam ze sie mylisz. Sztuka nie jest zagrac w dobrym filmie , sztuka jest zagrac w salyb filmie i zrobic z niego cos fajnego i zabawnego a ona to potrafi ogladlam z nia wszystkie filmy, ktore weszly i sadze ze jest wspaniala aktorka :P
Co ty tam możesz wiedzieć?Żałosna podrzędna aktoreczka dla której największą rolą jest "Sharpej z HSM".Żal,totalne dno i kilometr mółu.
Jak byś nie wiedział/a w czym jeszcze zagrała i to głowne role to na filmweb.pl lub na wikipedii jak wolisz masz jej folmografię ;) Wasze wytłumaczenie to Disney i Disney . Matko ! Ktoś musi grać dla dzieci ! Ja wcale nie uważam że to wstyd . Przecież to normalny film ! który stał się HITEM ! Nie rozumiem o co Wam chodzi -.- . Żałośni jesteście .
No naprawdę imponujące 12 nędznych filmideł.Skoro nie znasz się na filmach to lepiej sie nie wypowiadaj.
Nie znam na filmach ? Nie rozumiem tego zdania . Każdy ma swój gust . Chcesz się kłócić to nie tutaj . Pomyliłeś portale chłopczyku ;)
Hahaha rozśmieszyłeś mnie :D:D:D Taki jest skutek siedzienia i kłócenia się przed internetem z ludźmi 'ekranowymi' . Może warto wyjść do ludzi z reala ? ;)
Żeby udowodnić że jest dobrą aktorką musiałaby zagrać w jakimś dramacie (coś typu Changeling, Przerwana lekcja muzyki, Pokuta, Piękny Umysł),tylko w takich filmach naprawdę widać cały talent aktorski. Na razie jak dla mnie gra beznadziejnie, o wiele lepiej śpiewa.
Nie jest z Ciebie jeszcze taki wielki "pan". Jeśli już - znawca filmowy powie, dlaczego tak wytrwale działa na forach "dziecięcych" gwiazdek?
Pozdrawiam :D
Żeby udowodnić że jest dobrą aktorką musiałaby zagrać w jakimś dramacie (coś typu Changeling, Przerwana lekcja muzyki, Pokuta, Piękny Umysł),tylko w takich filmach naprawdę widać cały talent aktorski. Na razie jak dla mnie gra beznadziejnie, o wiele lepiej śpiewa.
wydaje mi sie, że to prawda..ale tylko ze względu na to, że ja chyba bardziej interesuje kariera muzyczna a nie aktorska...a choćby i nawet to w sumie myślę, że i tak by nie zagrała w jakimś ambitniejszym jak to nazwałes filmie... nie ma twarzy do tego - bo ma twarz takiej słodkiej nastolatki (nie oszukujmy się :p) może ew. zagrac w jakiejś komedii romantycznej czy romansidle
Komedia romantyczna lub romansidło nic by do je kariery nie wniosło, ale zgadzam się że ma twarz słodkiej nastolatki ale takie twarze też są potrzebne. Na pewno znalazło by się jakąś ambitniejszą rolę.
w 2010 roku do kin wejdą 3 filmy z jej udziałem Teen Witch, Bezzsenna piękność i jakieś Holly Jingels and Clyde coś takiego
A ja wieże że dobrze wypadnie narazie nie miała ról takich aby mogła by wykazać się umiejętnościami aktorskimi
Nie zgadzam się z Tobą. Nie jestem wielką fanka HSM , ale zagrała w nim bardzo dobrze , bo grała tylko głupią i bogatą. Za to w `Nie ma to jak hotel` zagrała mądrą dziewczynę Maddie i tez dobrze jej to wyszło. Może i ma twarz słodkiej nastolatki ale według mnie zapowiada się na dobrą aktorkę. Oglądałam też ` Obcy na poddaszu` z jej udziałem , może nie była to główna rola , ale dobrze wypadła . Napisałeś/aś że "Że nigdy nie zagra w filmie ambitniejszym od HSM." Skąd to wiesz.? Jest młodziutka , więc ani metryka , ani jej filmografia Ci tego nie przepowiedzą. Ash ma całe życie przed sobą i mam nadzieję że zagra w dobrych filmach.
W filmach typu HSM i NTJH każdy by dobże zagrał, ja czekam na jakiś dramat z jej udziałem. Jej twarz słodkiej nastolatki wcale nie musi być przeszkodą aby zagrać w poważnym filmie (dla przykładu Charlize Theron dostała oscara i złoty glob za role w "Monster" czym pokazała że nie tylko wygląd się liczy).
Moim zdaniem też ona pokaże jeszcze co potrafi .
A co do twarzy to się nie zgodzę kwestia makijażu czy wygląda słdko czy sexsownie tylko że narazie nie miała takich ról żeby pokazać sexsapil i bo grała raczej role słodkie . Mam nadzieje że w nowych produkcjach w których zagrała pokaże jeszcze swój talent aktorski. Myśle że rola w HSM i innych nie mogła pokazać prawdziwej gry aktorskiej chociaż musze powiedzieć że w HSM 2 i 3 zagrała bardzo dobrze w HSM 1 nie najlepiej a w Obcych też całkiem nieżle. Bardzo ją lubie i myśle że osiągnie sukces mniejszy czy większy . Chociaż już coś osiągneła .
Cóz, moim zdaniem nie jest złą aktorką. Po prostu nigdy nie miała okazji wziąć udziału w większej produkcji. Nawet w tak słabym filmie jak HSM bardzo dobrze się sprawdziła. Teraz gdy zyskała sławę myślę, że coraz to nowe propozycje zaczną do niej napływać. Życzę jej jak najlepiej.
Zgadzam się że na razie w filmach sexapilu nie miała jak pokazać ale w teledyskach już tak :) np. "Crank it up"
Rzeczywiście w teledyskach chciała pokazać że jest już dojrzałą kobietą no bo ma już 24 lata , a w filmach nie mogła nic pokazać np. Hsm ??? tam musiała być słodka i cukierkowa aby nie urazić młodych widzów .
mnóstwo gwiazd w młodym wieku grało w shitach, a później stały się szanowanymi aktorami... ja Ashley na początku nie lubiłam, ale przekonałam się do niej po tym, jak zaczęłam stale oglądać ,,Nie ma to jak hotel''.
a nawet jeśli jej się nie uda wyjść ze stereotypu gwiazdeczki Disney'a, to co? gra w filmach i serialach komediowych, które są zabawne i myślę, że mogłaby być z tego dumna.
Ja ją tak naprawdę polubiłem jak zobaczyłem te filmiki na yputube bo wydaje mi się taka miła i normalna
http://www.youtube.com/user/ashleytisdale#p/u/62/vz0vbg5nHEs
http://www.youtube.com/user/ashleytisdale#p/u/96/_pt7vxeoFzc
http://www.youtube.com/user/ashleytisdale#p/u/83/MvjDbKmzVnc
http://www.youtube.com/user/ashleytisdale#p/u/84/780ss1na1UU
i widać że lubi wstawiać do neta takie filmiki bo jest ich sporo na jej profilu