Ashley Tisdale

Ashley Michelle Tisdale

7,7
4 318 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Tisdale

Widziałam ją w pięciu filmach i trzech serialach. Nadaje się do komedii i horrorów. To sympatyczna, ładna dziewczyna z poczuciem humoru, ale nie sądzę, żeby dobrze zagrała w dramacie. Jest młoda, ma potencjał... Myślę, że jeszcze nie raz zobaczymy ja na wielkim ekranie.

Ralyson

Ona sama mówiła że chciała by grywać w komediach romantycznych, z tego co wiem to ma zagrać w 1 dramacie A Mistifit's Christmas jakoś tak, z Kellanem Lutzem. Wystąpi też w komedii na dużym ekranie The Last First Time w 2012 roku. Ma też zagrać w filmie Teen Witch. Na jesieni będzie premiera serialu Hellcats z jej udziałem w 2011 premiera filmu o Sharpay. Na IMBD ma w filmografii też film Holly Jingels And Clyde 3D, więc napewno nie raz jeszcze zobaczymy ją na dużym ekranie! I napewno Ashley nie zapomni o muzyce i nagra 3 już album.

tisdale_ashley25

To dobrze. Fajnie, że umie odpowiednio zarządzać swoją karierą i wybiera to w czym się najlepiej sprawdza.

Ralyson

Ona nie chce grać w dramatach i jest bardziej piosenkarką:P

geffen_fw

Jej druga płyta jest jak dla mnie świetna, lubie ją jako aktorke ale wole żeby grała tylko w komediach. Miała zagrać w Oszukać przeznaczenie 4 ale miała inne zobowiązania wtedy. Musi zagrać w horrorze!!!!

geffen_fw

Ja też uwielbiam jej drugą płytę. Ta pierwsza była moim zdaniem nieco przesłodzona, ale drugim krążkiem podbiła moje serce. =) Nie wiedziałam, że miała zagrać w tym filmie... Szkoda, że się w nim nie pojawi...