Zdecydowanie Ash. Pod względem urody oraz i przedewszystkim talentu. Ashley jest znakomita aktorką i do tego pięknie śpiewa nie to co van...
ja jednak wolę Vanessę chociaż żadnej nie znam i sa mi obojętne podoba mi się tylko wygląd Vanessy:P
Hmm lubie je obie ale zdecydowanie bardziej wole Ash jest ładniejsza ma fajny styl ładnie śpiewa i jest super aktorką! Vanessa jest troche sztuczna.
Ja o wiele bardziej wolę Ashley. po pierwsze Vanessa nie umie śpiewać, po drugie tu nie chce obrażać fanów Vanessy, ale jest straaasznie sztuczna...
No i Ashley nie uderzyła sodówa czytaliście o tym jak Vanessa zaczęła pic, palić itd. było napisane na kotku i osobiście Ashley się o tym wypowiadała... Zresztą Ashley jest bardzo utalentowana :)
Powiem tak ogladałem HSM wszystkie części niestety Ash nie powala grą aktorska ale jak wiadomo to Disney Promo Actors :D Ale śpiewa pierwszorzędnie naprawde Vanessa może się schować . Pozatym jeśli chodzi o o wygląd to bardziej podoba mi się również Ash . Vannessa jest taka barczysta i wogóle ma nieproporcjonalną figurę . A właśnie mimo iż ash gra rolę Sharpay(cieżko jest też zagrac taki charakter) . Ludzie zapewne na tej podstawie sądzą że jest głupia . Aktorsko nie powala , śpiewa genialnie , wygladą olśniewająco .