Ashley Tisdale

Ashley Michelle Tisdale

7,7
4 315 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Tisdale

spadaj mi z ekranu!

użytkownik usunięty

głupia, bez talentu, bez perspektyw, bez niczego.

dlaczego tak sądzisz? Moim zdaniem jest mądra ma talent i jest ładna.

użytkownik usunięty
marti031

jeśli jest tak mądra, jak ty, to o oskarze może sobie pomarzyć.

Może mi powiesz że Lindsay Lohat bije ja na głowę? ;>

użytkownik usunięty
Contestant

a kto to jest Lindsay Lohat? Nie znam jej.

Literówka - Lohan. ;]
<za krótki>
<za krótki>

Ja ją uwielbiam, najlepsza aktorka, przynajmniej wie jak zagrać czarny
charakterek i wrednote, myślisz że Vanessa by była lepsza? Ona wygląda
jak cukiereczek, taki spleśniały cukiereczek

sysiakiss

Może niekoniecznie najlepsza, ale nie mam jej niczego do zarzucenia.
Nikt tu nic o Vanesi nie mówił, ale moim zdaniem to taka słit emo zołza. Lubiłam ją jakieś 4 lata temu. Już nie. :)

sysiakiss

I tu się zgadzam z tobą... Ja nie lubię jak ktoś obraża `młode pokolenie aktorów` ale Hudgensowej to ja nienawidzę ! Żal mi jej jak na nią patrze...

Lol Ashley Tisdale jest brzydka zrobione beztalencie przez chirurgow mysli ze jest zajebista a nie zagrala w niczym pozadnym lol .Czas Twilihgt i Kristen Stwewart ona jest sliczna i ma talent .
I powinna byc z Robertem pozdro dla fanow Tokio Hotel ,Twilight , Pussycat Dolls

YourFavouriteDrug

Szkoda mi was ;) Wybaczcie.

BellatriksBlack

A co do pierwszego wpisu to popieram ;P

YourFavouriteDrug

ty też w niczym nie zagrałaś a ona przynajmniej jest aktorką i całe życie jeszcze przed nią sława itd. a ty co nawet pisać nie umiesz i wogóle nie piszesz nic z sensem więc odpuść sobie

"lindsay_lohan2 " - może pokażesz innym swój talent bo krytykowanie innych to żaden talent
No cóż pisać bzdury to każdy potrafi ale nie każdy może zdobyć sławę jako aktor czy aktorka, kreskówki też krytykujesz, pewnie swoją rodzinę też pewnie już weszłaś wszedłeś na akord i drzewa też krytykujesz bo rosną krzywo

Moim zdaniem Ashley ma talent.
Krytykujesz ją ?
Pokaż swój talent..chętnie się pośmiejemy.

Jutti

Po rolach w filmach nie można powiedzieć że jest głupia,nie znając kogoś nie można od razu tej osoby oczerniać. Natomiast co do jej talentu i dalszych perspektyw, według mnie to ich niema.

Jutti jeśli uważasz że ona ma talent, to jak nazwiesz to co mają takie aktorki jak Scarlett Johansson, Natalie Portman i Megan Fox :)

CloudStrife

na pewno jest lepsza od Vanessy hudgens
ale do miana wspaniałej aktorki
jeszcze jej bardzo dużo brakuje