Tatuś reżyser to role w filmach się ma... widziałam ją w matce łez i pomijając, że film był bardzo kiepski to jej gra aktorska rownież nie była najlepsza. Nie widziałam więcej filmów, ale podejrzewam, że nie grała w nich lepiej, kiepska aktorka i tyle, niech się cieszy, że tatuś załatwia role w filmach.
Koles, jestes totalnym ignorantem - Jak mozna oceniac czyis talent tylko po jednej roli w filmie?? (nawet jesli rola ta byla rzeczywiscie kiepska) - radze ci obejrzec inne filmy z jej udzialem to zobaczymy czy nadal bedziesz pisal takie glupoty :)
jestem dziewczyna a nie kolesiem:) obejrzalabym gdyby mnie zachecila do tego ale widzac ja w tym filmie nie mam ochoty ogladac innych, bo boje sie ze bedzie podobnie ;] widocznie jestem 'totalna ingorantka' trudno :)
Nie oglądasz innych bo jesteś zazdrosna jak można tak grać i tak wyglądać. Pewnie jesteś gruba i brzydka oraz masz pełno kompleksów. Lepiej siedź w domu i nie wychodź - nie psuj innym dnia oglądając twoją mordkę.
tak masz racje jestem gruba brzydka mieszkam z 50 kotami itd itd:) nie wiesz jak wygladam wiec sie nie wypowiadaj. A jakbys nie zauwazyl nie wypowiadalam sie na temat jej wygladu tylko gry aktorskiej w tym filmie :) widze ze mamy tu hejtera :) i wygladac jak ona w zyciu bym nie chciala bo moim zdaniem nie jest jakas ladna