Nie lubię jej.
Jeździ po większości Gwiazd, a sama jaka jest?
Kiedyś lubiłam jej piosenki, ale przyznam, że zbrzydła mi przez tą całą modę Emo :|. "Emo Girl and Princess koFFają swoją Idolkę Avril". Taaa...
Ona nie jest EMO!!!
Tryska radośćią !!!!
Wiesz co to EMO?
Ona nie myśli o samobójstwie i nie płacze kiedy jej się chce!!!! ( nie użala sie nad sobą!)
Nie jest EMO!!!!!
Ludzie skończcie z tymi stereotypami emo. Dla wielu jak widać kojarzy sie to z samobójczymi myślami, podcinaniem żył i innymi podobnymi rzeczami. Ale to bzdura. Głupoty , które wygadują ludzie których wkurza ten styl i chcą się w ten sposób wyżyć na kimś.I emo to nie są tylko ubrania,a muzyka, to co masz w sercu:)
Dla niektórych przygłupów [nie twierdzę, że autorka/autor nim jest xP] powtórzę raz jeszcze:
AVRIL NIE JEST EMO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe. Skoro uwazasz ze jest emo to napisz dowody
potwierdzajace twa wypowiedz.
Najlepiej jest wrzucic wszystko do jednego worka. ;/
Tak samo sa rodzaje muZyki: rock (te zespoly ktore sie lubi) i pop (te
zespoly ktorych sie nie cierpi).
Np. Ktos lubi Goo Goo Dolls to uwaza ze oni sa super kól i graja
rocka a nie cierpi Green Daya wiec to juz jest komercyjny pop.
Hmm to tak jakby porownac GD do B.Spears 8)
poczytaj sobie o emo, a później bierz sie za pisnie... -.-'
to, że ubiera sie tak jak się ubiera nie znaczy, że jest emo...
a zapomniałaś dodć, że jest plastikiem, ponieważ ubiera sie na rózowo.
Pff.. Ja tam lubię Av i Green Day'a a Goo Goo Dolls nie słyszałam w życiu, chociaż były wzmianki w gazetach ;)
O tych wszystkich plastkich rozpisywać tu nie bd, bo klawiatury mi szkoda na tłumaczenie czy Av jest czy nie jest emo, ale bardzo mi się spodobało to zdanie:
"poczytaj sobie o emo, a później bierz sie za pisnie... -.-' " ;D
:D dzięki
Poprostu głupota ludzka nie zna granic.. Ale gdzie ona jest emo? W którym miejscu? Tak samo stwierdzenie, że kratka, paski i kropki to juz emo. Było to mode zanim powstało emo. Denerwuje mnie jak ktoś mowi "o masz emo bluzkę" tylko dlatego, że jest w paski -.-'
Mi równiez nie przeszkadza to jak sie ubiera. Przyzwyczaiłam się do tego, ponieważ jestem fanka Christiny Aguiler, a ona zmienia styl non stop.
Lepiej żeby Avril ubierała się "emo" niz biegała jak obdartus bez majtek.
Chodzi mi tu o styl B.Spears. Kiedy to miała swój mroczny okres.
I znów emo.. -.-
Kiedyś załowżyłam fioletową czapkę z kokardką, a tu mi brat z tekstem, iż jestem emo. No, sory, ale ludzi tej subkultury poznaje się po zachowaniu i charakterze, a nie ubiorze.
Skąd wiesz jaka jest Avril? Może po prostu ubiera się tak jak jej się podoba i nic Ci do tego. To, że ktoś założy bluzę z kapturem oznacza to, że jest wrednym penerem? Nie sądzę. -.-'