Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

Nie lubię jej.
Jeździ po większości Gwiazd, a sama jaka jest?
Kiedyś lubiłam jej piosenki, ale przyznam, że zbrzydła mi przez tą całą modę Emo :|. "Emo Girl and Princess koFFają swoją Idolkę Avril". Taaa...

shanlee

ona nie jest emo .Lmfao! xd xd xd xd Nie wiesz co to jest styl emo.

shanlee

Ona nie jest EMO!!!
Tryska radośćią !!!!
Wiesz co to EMO?
Ona nie myśli o samobójstwie i nie płacze kiedy jej się chce!!!! ( nie użala sie nad sobą!)
Nie jest EMO!!!!!

patrycjaolejniczak

Ludzie skończcie z tymi stereotypami emo. Dla wielu jak widać kojarzy sie to z samobójczymi myślami, podcinaniem żył i innymi podobnymi rzeczami. Ale to bzdura. Głupoty , które wygadują ludzie których wkurza ten styl i chcą się w ten sposób wyżyć na kimś.I emo to nie są tylko ubrania,a muzyka, to co masz w sercu:)

użytkownik usunięty
ankax2626

Dla niektórych przygłupów [nie twierdzę, że autorka/autor nim jest xP] powtórzę raz jeszcze:

AVRIL NIE JEST EMO!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe. Skoro uwazasz ze jest emo to napisz dowody
potwierdzajace twa wypowiedz.

Najlepiej jest wrzucic wszystko do jednego worka. ;/
Tak samo sa rodzaje muZyki: rock (te zespoly ktore sie lubi) i pop (te
zespoly ktorych sie nie cierpi).
Np. Ktos lubi Goo Goo Dolls to uwaza ze oni sa super kól i graja
rocka a nie cierpi Green Daya wiec to juz jest komercyjny pop.
Hmm to tak jakby porownac GD do B.Spears 8)

użytkownik usunięty
shanlee

poczytaj sobie o emo, a później bierz sie za pisnie... -.-'

to, że ubiera sie tak jak się ubiera nie znaczy, że jest emo...

a zapomniałaś dodć, że jest plastikiem, ponieważ ubiera sie na rózowo.

użytkownik usunięty

Pff.. Ja tam lubię Av i Green Day'a a Goo Goo Dolls nie słyszałam w życiu, chociaż były wzmianki w gazetach ;)
O tych wszystkich plastkich rozpisywać tu nie bd, bo klawiatury mi szkoda na tłumaczenie czy Av jest czy nie jest emo, ale bardzo mi się spodobało to zdanie:
"poczytaj sobie o emo, a później bierz sie za pisnie... -.-' " ;D

użytkownik usunięty

:D dzięki

Poprostu głupota ludzka nie zna granic.. Ale gdzie ona jest emo? W którym miejscu? Tak samo stwierdzenie, że kratka, paski i kropki to juz emo. Było to mode zanim powstało emo. Denerwuje mnie jak ktoś mowi "o masz emo bluzkę" tylko dlatego, że jest w paski -.-'

Mi równiez nie przeszkadza to jak sie ubiera. Przyzwyczaiłam się do tego, ponieważ jestem fanka Christiny Aguiler, a ona zmienia styl non stop.

Lepiej żeby Avril ubierała się "emo" niz biegała jak obdartus bez majtek.
Chodzi mi tu o styl B.Spears. Kiedy to miała swój mroczny okres.

I znów emo.. -.-
Kiedyś załowżyłam fioletową czapkę z kokardką, a tu mi brat z tekstem, iż jestem emo. No, sory, ale ludzi tej subkultury poznaje się po zachowaniu i charakterze, a nie ubiorze.
Skąd wiesz jaka jest Avril? Może po prostu ubiera się tak jak jej się podoba i nic Ci do tego. To, że ktoś założy bluzę z kapturem oznacza to, że jest wrednym penerem? Nie sądzę. -.-'