Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

Jej sprawa jak chce wyglądać! może jej się już gust zmienił?! A wy przez całe życie tak samo wyglądacie? Troche wydoroślała i znudziły jej sie tamte ciuch itd. jak komuś nie pasuje nie musi słuchać jej muzyki ani oglądać fotek. Spójrzcie na siebie a nie krytykujecie innych!

Dominixa

Spoko, powoli ;)
Po pierwsze ,skoro Avril jest osoba publiczną to uwazam ,ze mam prawo miec o niej 'jakie zdanie' ;P
Po drugie w takim razie niech nikt jej nie nazywa gwiazda rocka, bo co ma piernik do wiatraka? Sa prawdiwe gwiazdy rocka, które nie zmieniają stylu ubierania nigdy ,a ona? Nie nazywajcie jej po prostu rockową wokalistką, bo nią nie jest.

Mantra_2

A to że jest osobą publiczną nie oznacza że musi wyglądać tak jak sobie tłum zażyczy. Jest tyle ludzi i każdy ma innt gust-niestety wszystkim nie da sie dogodzić. Jednemu podoba sie coś a drugiemu nie. Jestem pewna że znajdzie sie grupa osób, którym podoba sie aktualny wizerunek Avril :)

Dominixa

Ale ja nie twierdze ,ze musi wyglądac tak jak tłum sobie zażyczy. Mnie ona ogólnie mało interesuje ,ale irytuje mnie nazywanie jej 'gwiazdą rocka', bo idąc tym tropem taką samą 'gwiazda', mozna by nazwać Lindsay Lohan czy Kelly Clarkson, a ona wszystkie mają z rockiem chyba mało wspólnego - tak jak Lavigne.

Mantra_2

To sprawa Avril jak się ubiera. Mi się podoba ta zmiana bo wydoroślała (bierze ślub pod koniec sierpnia). Ale czytałam, że i tak wyda trzecią płyte ze swoimi piosenkami tylko będą więcej o miłości.

Rockin_Up

Raczej pokazała w koncu swoje prawdziwe oblicze ;)
A niech sobie nawet dziecinnieje , tylko nie nazywajcie jej gwiazdą rocka!
O tak , czytałam ,ze ta następna płyta ma byc bardziej 'dziewczęca' xD No smiech na sali ;) A ta druga to niby jaka była? W kółko o jednym i tym samym ;) Powtórka z serialu?