Mala sonda :D. Jakie sa wasze ulubione piosenki Avril z wszystkich plyt?
Moje to:
-Girlfriend
-I Can Do Better
-The Best Damn Thing
-When You're Gone
-Everything Back But You
-Innocence
-I Don't Have To Try
-Take Me Away
-Don't Tell Me
-He Wasn't
-Nobody's Home
-Slipped Away
-Complicated
-My Happy Ending
-I'm With You
Ja uwielbiam wszystkie, są świetne! Avril nie nagrała jeszcze piosenki która by mi sie nie spodobała :)
Ja tez lubie PRAWIE wszystkie. Nie chodzilo o to ktora z tych co wymienilam, jako moje ulubione tylko ogolnie ze wszystkich Avril, to byla moja lista. Najwiecej fajnych piosenke Avril pochodzi z najnowszej plyty "The Best Damn Thing' :)
Mi też podobają się prawie wszystkie piosenki Avril ale najbardziej:
-My Happy Ending
-Innocence
-Hot
-I'm With You
-Losing Grip
-Don't Tell Me
-Naked
-How Does It Feel
-Tomorrow
-Unwanted
Ja lubię tylko jedną jej piosenkę, a reszta to dla mnie nie muzyka...właściwie nie wiem co widzę w Nobody's Home po prostu mi sie podoba nie jest to nie wiadomo jak rozbudowany utwór ale nawet fajne ;)
pozdro.
"... a reszta to dla mnie nie muzyka..."..:/yy...a ciekawe CO [?].. ja lubie avril choc by za to ze SAMA tworzy muzyka, a nie jak inne plastikowe gwiazdeczki, ktos im pisze slowa, muzyka .. a one tylko "spiewaja".. a Avril wszystko robi sama !!! jak sie nie znasz co to muzyka to nie pisz...
Ja się zgodzę jedynie z tym, że Nobydy's home to jest jej najlepsza piosenka ;)
no to juz twoje indywidualne zdanie, kazdy ma inne ulubione..dla mnie nie jest to napewno Nobydy's home..
Bardzo lubię piosenki Avril, właściwie wszystkie bez wyjątku, ale jeśli miałabym wybrać moje ulubione...chyba umiem się zdecydować.
LET GO: "I'm With You", "Tomorrow", "Anything But Ordinary"
UNDER MY SKIN: "Take Me Away", "My Happy Ending", "Nobody's Home"
THE BEST DAMN THING: "The Best Damn Thing", "When You're Gone", "I Don't Have To Try", "Contagious", "Keep Holding On" (ogólnie jest to świetna płyta, nikt i nic nie zmieni mojej opinii o niej ^_^)
Nobody's home, Losing Grip, Unwanted, Forgotten, Together, I With You, Innocence, Slipped Away, ewentualnie Complicated ;)
Moje ulubione to (niekoniecznie w takiej kolejności):
- I Always Get What I Want
- My Happy Ending
- Nobody's Home
- Complicated
- Losing Grip
- I'm With You
- I Don't Have To Try
- Everything Back But You
- I Will Be
- Innocence
- Don't Tell Me
- Naked
- Things I'll Never Say
Ale tak ogólnie to ja lubię wszystkie piosenki Avril:)
Ja najbardziej lubię: "My happy ending", "Nobody's home", "Nobody's fool". Jeszcze z jej nowej płyty najbardziej mi się podoba utwór "Keep Holding On".
Według mnie najlepszą piosenką Avril jest Nobody's Home. Niezwykle poruszający jest także utwór Innocence - śliczna ballada.
Lubie sobie czasem także posłuchać Complicated ale to raczej z sentymentu( pierwszy przebój Avril) ,a nie ze szczególnego zamiłowania do tej piosenki:P
Girlfriend
When You're Gone
Hot
Nobody's Home
Don't tell me
Innocence
Complicated
My happing Ending
Skater boy
I'm with you
xDD
Osobiście nie przepadam za nią... Jednak piosenki z jej ostatniej płyty podobają mi się konkretniej Girlfriend i When You're Gone.
Dopiszę też:
- Nobody's Home
- Sk8er Boi (Skater Boy)
- I'm With You
- Don't Tell Me
- The Best Damn Thing
Moje ulubione ;)
.Innocence
.Nobody's Home
.Slipped Away
.I'm With You
.Losing Grip
.Girlfriend (REMIX feat. Lil' Mama)
.Runaway
To ja napiszę tak, jak myslę! Mianowicie uwielbiam wszystkie piosenki Avril oprócz "Hot" i "Girlfriend" (w szczególnosci zaś "Losing Grip", "Sk8ter Boi", "Nobody's home", "Don't Tell Me", "He wasn't" "My happy ending", "Innocence" i "When You're Gone"!!!
Jak dla mnie to :
LET GO : "Sk8er boy" "Complicated" "Im with U" "Tomorrow"
UNDER MY SKIN : "TAk me away" "Don't tell me" "My happy ending" "Nobodys home" "FALL TO PIECES"
THE BEST DAMN THING : "Girlfriend" "When youre gone" "Hot" "Innocence"
"Keep holding on "
I oczywiscie "Knocking on heavens door"
Moje ulubione piosenki z jej repertuaru to:
- "Girlfriend"
- "I Can Do Better"
- "Runaway"
- "The Best Damn Thing"
- "When You're Gone"
- "Hot"
- "I Don't Have To Try"
- "Keep Holding On"