Avril Lavigne

Avril Ramona Lavigne

6,6
179 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Avril Lavigne

kurde ludzie jacy wy jestescie zawistni...jeden na drugiego musi pluc!!czy nie mozecie zostawic jej w spokoju?niech robi co chce...jej zycie a wy nie macie nic do tego!Jak mozna tak oczerniac drugie człowieka?!;/
A tak na marginesie: ona nie potrafi śpiewać?!Haha..
Własnie potrafi!Tu macie dowód( http://www.youtube.com/watch?v=ivYq1oztGfI ) na to że na koncertach potrafi krzyczeć a nie wyć do mikrofonu jak jakas doda!I ze niby co macie do tego ze gra w filmach...potrafi to niech sobie gra!niech sie sprawdzi dziewczyna!Tyle piosenkarek gra w filmach i jakos do tego nic nie macie!The FLock jest świetny!pzdr dla fanów!

proof_3

1. Biorąc się za show-biznes Avril skazała się na to, że wiele ludzi będzie o niej mówić (niekoniecznie w superlatywach), więc pozwól innym wyrazić swoje zdanie na jej temat. Jedni Avril kochają, a inni nienawidzą i nie każdy musi mieć takie zdanie jak Ty.

2. A tak na marginesie, owszem ona potrafi śpiewać, ale poprawnie. Nie zachwyca głosem jak np. Mariah Carrey czy Christina Aguilera, przyznaj ;>

3. Co do dowodu to chyba wybrałaś jeden ze słabszych live'ów. Poza tym to, że krzyknęła to nic nadzwyczajnego. Wiśniewski też czasem krzyczy... A tak w ogóle to Doda śpiewa lepiej (chociaż to już kwestia gustu)

4. A co do tych filmów to tylko w tej kwestii się zgodzę. Jeśli chce się sprawdzić niech to robi, ale ktoś inny może być odmiennego zdania i ma do tego pełne prawo, więc uszanuj to.

Pozdrawiam.

agatha_7

słuchaj wybacz, jesli doda spiewa lepiej to juz wole posłuchac mandaryny!nie ma sie czym chwalic ale słuchałam jej kiedys, byłam na koncertach i to co ona tam prezentowała to było smieszne!rózniez pozdrawiam

proof_3

No widzisz, a według mnie Doda śpiewa lepiej od Avril i tyle. Ale tak jak powiedziałam to rzecz gustu (choć Doda też nie reprezentuje niczego)... Widziałam dużo live'ów Avril i nie było w nich zupełnie nic ciekawego. Nie twierdzę, że ma robić fikołki na scenie, ale żeby stać jak kołek przy mikrofonie i wykonywać swoje piosenki gorzej niż poprawnie to lekko nudne. Na płytach to brzmi dużo lepiej choć też pozostawia wiele do życzenia. Aczkolwiek jest kilka jej piosenek, których chętnie słucham (rzeczywiście nie ma się czym chwalić :)

agatha_7

Jeśli miałambym oceniać to Avril dostaje 51% a Doda zdecydowanie 49%.Mnie się podoba jak ona spiewa(tzn Avril). Przychodzi czas w zyciu kazdego człowieka ze zmienia muzyke. Ja najpierw słuchałam zespołów typu Virgin, później przezyciłam się na Justina Timberlake'a a teraz stoje przy Avril i Sum 41. Ona zainspirowała mnie do gry na gitarze. Jestem szczesliwa z mojego wyboru. Doda zeczywiscie nie spiewa tak źle. Sory poniosło mnie w ostatnim komencie. Pzdr ;0

proof_3

O tak, zgadzam się, że przychodzi czas na zmianę muzyki. Kiedyś słuchałam rocka i mocniejszej muzyki a teraz w większości pop, ale to na pewno chwilowe :) Mnie też się podoba jak Avril śpiewa, ale jeśli oceniać obiektywnie to w jej głosie nie ma nic nadzwyczajnego, co by nas zaskoczyło... Gratuluję gry na gitarze. Mnie też kilka razy nachodził pomysł, by się za to wziąć, ale nigdy nie byłam wystarczająco zdeterminowana ;)

agatha_7

Hah...no ja juz miałam wczesniej gitarke ale cos mi nie wychodziło. Teraz jakos tak zaczełąm słuchac Av no i są efekty;] Pozdro ;]

agatha_7

A pozatym, czy myślisz że ona zmieniła się przez Derycka?! Wydaje mi sie ze nie, poniewaz chyba w zyciu kazdego człowieka jest moment w którym z nastolatki zmieniasz sie w kobiete. Chyba całe zycie Avril nie będzie rockemnką! Zmieniła siebie, tzn swój wygląd bo wydoroślała po prostu. jestem pewna że to co ma wewnątrz nie uległo i nie ulegnie zmianie. Zawsze będzie tą fajną kumpelą Avril ;] A Deryck niech sie nią opiekuje! On też jest boski ;] Co ty na to?;p

proof_3

Ojć tu się z Tobą nie zgodzę. Szczególnie dlatego, że Avril nigdy nie była rockmenką. A zmieniła sie nie przz Derycka, tylko dlatego, że jej tak menager kazał ;p Z całym szacunkiem, ale takie moje zdanie. Nastolatki chciały zbuntowanej punkówy to mialy niegrzeczną Avril, a gdy to się znudziło Avril stała się różową artystką, z której spada coraz więcej ciuszków. Co do Derycka to nie podoba mi się, za to uwielbiam piosenkę Sum 41 "Fat Lip". Jest świetna :)

agatha_7

W sumie masz racje! Ale ona ma głos! A deryck świetnie spiewa! Posłuchaj "Underclass hero"...zajebioza. pzdr