Bartłomiej Kasprzykowski

6,7
3 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartłomiej Kasprzykowski
marcinos709

Dla mnie jakiś obleśny....

AgatkaBristol

Obrzydliwy , a ma taką piękną kobietę jak Tamara Arciuch , kobieta z klasą , czasem trudno zrozumieć wybory . Cóż , życie ....

nathalie34

Chyba tak jest ze przeciwności się może przyciągają...nawet te wizualne...Widocznie ma to coś co tylko Tamara w nim widzi ..Każda potwora ma swojego amatora....:D ale to nie moja potwora....<lol> moja jest nie tak obleśna i wyższa ale też niezbyt piękna wg innych....:D ale ta moja dla mnie extra...:D

AgatkaBristol

Po co te lole i xd , twoja wypowiedź nieskładna i niezrozumiała. Zmień język to nie czat tylko filmweb.

nathalie34

PROSTEJ WYPOWIEDZI NIE ROZUMIESZ...?? A może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...a LOLE itp co Ci przeszkadzają...?? To jest temat forum..?? Więcej dystansu kobieto bo zgrzybiejesz za życia.Miłego dnia

AgatkaBristol

Loe i xd , tym żargonem posługują się dzieci w podstawówce ! Poczyraj sobie swoją wypowiedż końcową , jakś moja potwora , , moja nie jest tak obleśna , wyższa ale też niezbyt piękna wg. Innych . Co to ma być kobieto? Aha, mam super weekend , właśnie kupiłam sobie nowy samochód , a ty pisz ze zrozumieniem na przyszłość!

nathalie34

Nie wiesz, co piszesz. Mówią, że jest podobny do mnie, więc obrzydliwy NIE JEST. Poza tym, to arciuchowa wygląda na zarozumiałą wredziochę.

marcinos709

A jakieś argumenty?
Po póki co zalatuje trollem na milę...
Wg mnie to jeden z lepszych aktorów młodego pokolenia.

photograph1

aktorem jest super polubiłam go za Ranczo.