Bartłomiej Kasprzykowski

6,7
3 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartłomiej Kasprzykowski

Miazga nad miazgami! To co zrobił u Szymona Majewskiego mnie na łopatki rozłożyło! Tak sparodiował Cześka Mozila, że nie wierzyłem, że to na serio parodysta a nie sam Czesław. Dobry aktor! :)

Kris1984

No tak, ale dla mnie to za mało by traktować i nazwać go dobrym aktorem. To tylko parodia w sumie. Ale fakt faktem, muszę przyznać, że był najlepszy spośród innych "jurorów" SMS Factor i sparodiował go genialnie.

AdamCFC

Ja na początku myślałam, że u Majewskiego jest prawdziwy Mozil i później przez przypadek dowiedziałam się, że to był Kasprzykowski, więc moim zdaniem facet jest niezły. A do parodiowania trzeba być naprawdę dobrym aktorem, bo parodie to też ciężki kawałek chleba i to nie jest takie łatwe jak się wydaje. To też jest ciężkie jak np. granie w jakichś ambitnych filmach i to nie jest żart, ponieważ w parodiach jest bardzo potrzebny talent aktorski. Dlatego uważam, że Kasprzykowski jest niezły-po prostu dobrze sobie radzi

Kris1984

Od razu wiedziałem, że to na pewno Kasprzykowski, ale na prawdę świetnie sparodiował. Kiedyś Kuba Wojewódzki zagrał samego siebie, a mimo to moi koledzy mówili: "świetny aktor go sparodiował".

Kris1984

I ja sie podpisuje, to byla chyba najlepsza parodia w SMS w ogole. Brawo!

essita

Tyle osób mi o tym mówiło ale ja nie widziałam bo akurat byłam w pracy :( Potem szukałam na YT ale nie było. Jak ktoś wie gdzie to można obejrzeć to poproszę o link . Będę wdzięczna.

Kris1984

To prawda. Parodia Mozila, w jego wykonaniu, była genialna :))).

Kris1984

Jeśli chodzi o parodię Mozila to też Łukasz Rybarski z Kabaretu pod Wyrwigroszem jest dobry, tylko mniej do niego podobny

Kris1984

Potwierdzam, zmiótł system parodią Mozila