Bartłomiej Kasprzykowski

6,7
3 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartłomiej Kasprzykowski

ma bardzo niemiły wyraz twarzy, już z samego wyglądu wydaje się być strasznie grubiański i wredny. Poza tym w Magdzie M grał żenująco.

cykutia

Faktycznie ! Urody jest raczej nienachalnej !

p89

a od kiedy to po urodzie oceniamy aktora?
na pewno prezentuje najwyższy poziom aktorski z tych pseudoudawanychseriali z tvn'u

MlodaFocka

To fakt , w rolach serialowych wypada całkiem nieźle , nie jest może urodziwy , ale powiedziałabym raczej miły a nie grubiański ma wyraz twarzy

cykutia

do bani. gada za szybko, nie umie się wczuć no i przystojny nie jest... poza tym mam odczucie, że on nie za często się myje :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nova

Odczucia to Ty lepiej zostaw w domu, bo nie ocenia się na odległość

nova

Po tym co wypisujesz nasuwa się odczucie, że masz jakiś kompleks...

cykutia

Ja właśnie uważam że był naturalny , naturalnie "głupiutki" i zakochany w Marioli , w tym serialu jego rola mi pasowała , taki trochę zakręcony głupolek

Kaira_filmaniak

za to księdza w Ranczo zagrał katastrofalnie,kompletnie o mnie nie przemawiała jego rola jak księdza ,była sztuczna,bardziej niż Żaka czy tego co grał no lekarza...

niccco

No to do Ciebie nie przemawiał, za to do mnie docierał mimo tego iż pare potknięć miał. A co do lekarza to on miał taki być, trochę nieporadny wiejski lekarzyna z bożej łaski ;p;p;p. Szkoda że nie wszyscy potrafią dostrzec to co między wierszami ukryte jest ;)

cykutia

Moim zdaniem trzeba pójść do teatru, żeby docenić aktora. Fenomenalny aktor, mogę to powiedzieć po dzisiejszym występie z Szymonem Sędrowskim w lublinie:D

cykutia

A kto ocenia po wyglądzie?? Jakby tak oceniać to do nie odezwałabym się do najlepszych ludzi jakich znam, bo urody nieszczególnej byli. Bezsens
Ocenia się po zachowaniu najlepiej

cykutia

Kasprzykowski to pomyłka. "Wszyscy kochają Romana" tragedia, facet w ogóle nie ma talentu komediowego, jak próbował swoich sił w stand- up'ie to było żenujące. Ogólnym słowem masakra. Nie wiem dlaczego jest tak wysoko oceniany.