Właśnie doszła mnie wieść, o tym, że Bartek Kędzierski umarł! Ta inf. jest podobno pewna:( Wiecie coś o tym?!
Też gdzieś czytałem o tym. Ale to podobno nie TEN Bartek Kędzierski. Sam już nie wiem co o tym myśleć.
Na pewno żyje. Nic nie słyszałem o jego śmierci, a poza tym pojawił się dzisiaj (8.02.08) trailer filmy pełnometrażowego i jest zapowiadana 4 seria włatców
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879442757&comments=fullthreads
Tak Bartek Kędzierski nie żyje, tylko że inny Bartek Kędzierski (link powyżej).
I teraz ja się pytam jakim nieczułym debilem trzeba być, żeby z tragedii robić łancuszek przy okazji zwyczajnie kłamiąc? I po co? Jeśli też rozsyłacie to g*wno bez żadnego sprawdzenia informacji to zastanówcie się jak się muszą czuć rodzina czy przyjaciele zmarłego Bartka gdy czytają taki łańcuszek i czy chcielibyście być na ich miejscu.
Krótko mówiąc jakiś chory dzieciak, który dostał neta pod choinkę znalazł pewnie w googlach info, że zmarł człowiek o tym samym nazwisku co reżyser WM i zrobił z tego tanią sensację, a teraz pewnie ma niesamowitą satysfakcję gdy czyta te wszystkie posty.
ja własnie dostałam ta wiadomośc na gg i weszłam to spradzic. nie wyslalam nikomu:)
to jest naprawde okropne, ale ludzie nie szanują tego, że ktos umarł! kiedy umarł papież, to dostałam łancuszek , w którym było coś we tmy stylu: z szacunku dla smierci Jana Pawła II nie idz dziś do szkoły" i cośtam jeszcze. to jest chore, wykorzystywać czyjąs śmierć do własnych beznadziejnych cełow
To ja po śmierci papieża dostałem łańcuszek udowadniający na milionie coeraz to idiotyczniejszych zabaw słowno liczbowych, że teraz to na 100% będzie koniec świata. Jak to mawiają dzieci neo: "żal.pl" albo raczej "rzal.pl":)
Zanim uwierzycie w jakiś łańcuszek zajrzyjcie np. tu:
http://atrapa.net/chains/wlatcy.htm
na stronie głównej jest wyszukiwarka.
Niestety ale uśmierciłeś Bartka za jego życia. Dzisiaj na TVN-ie w programie Uwaga (który jest oczywiście emitowany na żywo ze studia) w kulisach sławy był właśnie Bartek i jak na moje oko bardzo dobrze się trzyma więc chyba dalsze posty na ten temat niemają żadnego sensu.
Te łańcuszki robią ludzie którym zwyczajnie się nudzi bo nie mają co robić lub dopiero co dostali internet i chcą "zabłysnąć". Chyba wiadomo jak się takich określa...
No, plotka poszła i jak się musieli czuć wszyscy związani z Bartkiem, a zwłaszcza on sam czytając to! Co za ludzie bez wyobraźni (ci, którzy to puszczają dalej, nie Bartek i jego otoczenie)!
Ah ta twoja pełna empatii i humanizmu wypowiedź:) Jak wypowiada sie w jakimś temacie (nawet zupełnie bezsensownie) to wypada przejrzeć chociaż posty, które tam są. Jak widać ty widzisz temat i od razu musisz wyrazić swoją nieskrępowaną radość, z pogłosek o czyjeś śmierci, chociaż wyżej wyraźnie pisze, że facet żyje.
Gratuluje inteligentnej wypowiedzi:)